Idag helt enkelt!

Idag så fick jag hem min elektriska bröstpump som jag beställt. Beställde även en elektrisk med tanke på att det går lite snabbare och jag blir så himlans trött med hand pumpen, sen nu har jag två pumpar bättre två än en :). Iaf fick hem den idag och den funka prima, lägger in bild på den imorgon. Jag köpte även en super fin vinter overall till lillen, han drunknar i den men ack så söt :P. Nä nu ere fredags myys! :)

Mitt fredags myys.
(klicka för större)
 


Lillen i nya overallen!
 

Hehe en sak till Yoel älskar att ligga så här. Så är han suuper nöjd, han glömmer till och med bort hungern när han ligger så :).
(klicka för större)

 


Jag ♥ dej




Dagens låt: Faith - George Michael


Gott & Blandat eller nåt!

Min pojke väger nu 4.308 g och är 54,5 cm lång :D, stoor pojke :P!

Kolla på mej i vecka 36 och idag sex veckor efter förlossning, med samma kläder, tyckte det va lite kul :P.




Här e vecka 36 och den ovan är efter förlossning, haha skoja! :P




VA!! Mamma vad mkt du har gått ner, shiit jag är förvånad!


Dagens låt: All the lost children - MJ


Missförstå mej rätt!

Nu har vi det här som har hänt med Haiti, det är super hemskt att dom här människorna ska behöva utsättas för det, så orättvist är det. Men jag måste få detta skrivet, så är det bara. Hur kommer det sej att man ska skicka pengar på alla möjliga sätt till dom drabbade i Haiti, när svininfluensa vaccinet var heelt gratiis, och tydligen var det vaccinet "dyrt". Att spela på folks skuldkänslor är ju lätt för att få dom att skänka massa pengar när dom högt uppsatta människorna skulle kunna bygga ett helt nytt Haiti egentligen, istället så sänder dom massa reklamer med skadade barn och visar hur Haiti ser ut för att folk ska få skuldkänslor och skicka, när det egentligen inte behövs för som sagt dom högt uppsatta kan stå för det. USA har skänkt hundra miljoner dollar till Haiti, oj guud vad generöst, vill ni veta hur mkt USA la ner på att starta krig mot irak, en miljard dollar. Så dom skänker hundra miljoner dollar till Haiti för att framstå som bra, men vänta hundra miljoner dollar är en procent av en miljard. Så få se om jag förstått detta rätt. Dom lägger alltså ner 99 procent mer på att starta ett krig än på att rädda folk. Ja men det är klart för att starta ett krig kan man inte sända på massa reklamer och be folk skänka pengar till men det kan man ju med drabbade länder, det är ju skit lätt att spela på folks skuldkänslkor. Och nu menar jag självklart dom högt uppsatta i USA, fel av mej att säja USA det är ju bara ännu ett drabbat land på sitt sätt! Tror ni det är en tillfällighet att detta hänt Haiti.....

Tyvärr kan jag inte skicka sms till dom drabbade för det går inte ens till dom, och dessutom ska jag sitta och skicka och må dåligt när jag vet att det inte behöver vara så, när jag vet att dom lägger ner mer pengar på att starta ett krig?!? Missförstå mej rätt jag tycker det är super hemskt det som hänt befolkningen i Haiti och tycker det är så orättvist att folket i Haiti ska behöva ta första smällen på vad som kommer att hända, för tro mej detta är bara början, snart hör vi flera länder som det hänt "naturkatastrofer" i och fler reklamer där man ber folket skicka ännu mer pengar, folket borde veta vad dom bidrar sina pengar till.....Sanna mina ord säjer jag bara......Stackars Haitis befolkning dom är redan drabbade....

Så fortsätt att skicka era fina sms ni, do that!


Kolla på denna video! Men en sak ska du kolla på den kolla på HELA annars kan ni lika gärna skita i att kolla på den!


Inspelning & Bio!

I fredags så åkte vi tidigt till inspelningen vi skulle va där halv två, men var dr ett för säkerhets skull. Brorsan min och Maia följde med som sällskap, tur det annars hade jag dött av tråkighet. Iaf väl där så fanns det fika oc lång väntetid eftersom att alla bebisar måste få sin tid, dom fattar ju inte att dom inte får äta mitt i inspelningen utan när dom är hungriga så är dom, hehe. Men sött att sitta där med alla mammor och deras bebisar och prata och jämnföra bebisar, asså deras beteende :). Yoel skötte sej utmärkt han grät knappt bara när han var hungrig och det gick suuper att filma honom, han var lugn för han älskade lamporna runt omkring,, visst gnällde han lite men det var när dom la honom i en typ trång kartong han skulle ligga i, det gillade han minsann inte :P. Iaf vi kom därirån kl sju och då gick vi och köpte sushi take away och åkte hem till mej för att äta och lämna min prins till sin morfar.

Jag ammade honom och så gick jag, med ett litet stick i hjärtat, ville inte lämna honom :(. Vi gick och mötte upp Danne och åkte till bion.

Avatar var en gryym upplevelse, den bästa film jag sett så otroligt bra och fin, skiit häftigt att se den i 3D och, shiit jag har inga ord för hur bra filmen var den var underbar, vill se den miljon gånger om. Man blir typ kär i den efter att ha sett den, wonderbar! Och fatta att det fortf var fullsatt på bion, det är heeelt sjuuukt!

Så fin fin fredag!

Jag var helt inne i filmen och koncentrerad men det gick inte en sekund utan att jag tänkte på min lille och varje femte sekund checka jag mobilen ifall pappa hade messat eller ringt. När jag sen kom hem blev jag lessen för han sov och vakna inte förens fem, jag gick och la mej och lämna honom hos pappa, gissa om jag blev glad när pappa kom in med honom vid fem tiden, så somna vi mysiigt ihop. Jusste det gick jätte bra för pappsen att sitta barnvakt Yoel e så lugn och skötte sej sååå bra, miin priins!

Hann inte ta mer bilder än så här tyvärr och bio blder tog jag inga alls glömde bort!


On the set :P
(klicka för större)
   

Inte så glad i sin tyg blöja :P


Vacker och oslagbar fiilm!



Nu ska vi ta ett bad!




Dagens låt - Gone too soon - MJ


Uppdatering i guess!

Äntligen lite computer time :P!
Jag har bara tagit det lugnt med min lille som bara växer på och växer på han är så stor nu, man märker verkligen det. Han är vaken mer nu, eller rättare sagt han e vaken hela dagarna och sover super bra och duktigt på nätterna, såå glad jag blir får en aning mer sömn, även fast jag vaknar typ sju varje morgon men jag antar att jag får vänja mej att stiga upp så tidigt. Imorn ska vi på en inspelning för röda korset reklam som min ögonsten ska vara med på :), jag e så stolt han blev antagen direkt dom tyckte han var så söt, glad jag blir, iaf vi ska dit imorn och han ska tydligen vara klädd i typ Venezulanska tyger dom sa iaf att dom sytt dräktr som representerar hans land, får se hur det ser ut. Efter inspelningen så åker jag hem med honom och chillar hemma en stund för att sen lämna över honom till hans morfar som ska sitta barnvakt åt honom medans jag går på bio med brorsan, Maia och Danne, vi ska se avatar, äntligen får mina vackra ögon se den :D! Känns lite konstigt att jag ska vara utan honom några timmar, kommer sakna honom, men ska bli spännande att se hur det går första gången jag har barnvakt. Fast jag oroar mej inte han e in good hands :). Aja piiis måste ammisch nu.

Min pojk ska bli skådis :P


Mi sol durmiendo.


Dagens låt: Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys


Soon to be ♥

Snaaart är vi återförenade igen, och by snart i mean den 4 februari landar du i detta kalla men ack så braiga land :). Då är vi togheter igen, para hacer desastre, eh hahhaa det var när vi var unga :P.

Nosotras juntas soon to be ♥





Dagens låt: Din mamma - Haha nä men jag pallar inte idag :P


BVC besök

Igår var vi på bvc åter igen för vikt och sånt. Och som vanligt stämde allt precis som det ska, skönt! Lillen vägde 3.912g, var 53,5 cm lång och huvudomfången låg på 37,5. Han växer på fin fint och följer kurvan perfa! Är så stolt! Innan jag själv blev mamma så fattade jag inte när föräldrar sa att dom var stolta över något deras barn gjort eller asså jag kunde inte förstå mej riktigt på känslan, känslan att vara stolt över någon. Men nu vet jag känslan är otrolig och nästan tårögdfylld känsla. Nu är jag liksom bara stolt över hur han följer kurvan, tänk då när han blir stor och gör större grejer att vara stolt över :). Min älskade lille!





Dagens låt: Pésima conducta - Aldo(Los Aldeanos)

Du är det bästa som hänt mej!

Min prins du är det bästa som hänt mej, det finaste beslutet jag tagit någonsin! ♥

You are everything & everything is you ♥


:D

Idag var det Svanprinsessan på tv! Min och Joannas favvo film :D.Love it!


Lägg ägg, lägg pack lägg taaack (joanna fattar :) )


Dagens låt: Hasta ayer - Marc Anthony


Gottiis!

Idag hade Yoel hörsel test och det gick super bra som allt annat med honom :D. Sen bar det av till stan med syrran Josselin för att käka sushi, muums första gången sen jag blev gravid Jag dog det var så otroliigt goooott så att man dog :D. Mätt och belåtna så gick vi och köpte lite grejer bl.a min bröst pump som jag köpte på apoteket. Jag tänkte först köpa dn billiga men efter att jag fått en anonym kommentar om att den var dålig så litade jag på det och köpte den dyra istället och den funkade priima :D.

Min goda sushi halvt uppäten :)


Min ögonsten idag :)
(klicka för större)

 



Dagens låt: Asi fue - Juan Gabriel


Idag

Idag var jag med tjejorna för första gången sen jag födde och det var hur mysigt som helst, dom blev alla helt kära i Yoel och tvillingarna bråkade om honom hahaha! Tack för en mysig dag brudar :).



(Klicka för större)

 



Dagens låt: Can you feel it - The jacksons


My boo ♥

Min bebis idag ny duschad och på klädd :D



Lite crazy hair på den andra :D
(klicka för större)

 


Pump!

Asså jag har hört hit och dit om hur bra avatar är och jag har hela tiden velat gå och se den men sen tänke jag äh får se den på dvd sen när den kommer ut. Men den förföljer mej för alla mina vänner har sett den och dör för den och alla på facebook skriver om den, min bror har sett den två ggr och idag ska pappa och hans fru gå och se den, dessutom alla som går och ser den verkar bli som besatta i den, så ja det är ett faktum jag måste gå och se den och bestämde mej för det iförrigår!

Så då kom problemet fram hur gör jag med min lille?!? Min pappa föreslog att jag skulle gå och köpa en bröst pump och lämna över Yoel till Pappa, han sa att han gärna tar hand om honom och att han faktiskt ser fram emot det. Först blev jag lite tveksam inte för att jag inte litar på min pappa, jag skulle lämna Yoel till honom med ögonen stängda. Själva grejen var att hur skulle jag klara mej utan Yoel, sjukt hur jag för drygt en månad sen inte hade honom och nu kan jag inte leva utan honom. Men men pappa tjatade och övertalade mej helt och hållet till slut. Så nu på tisdag ska jag iväg och köpa en pump och sedan ringa BM och fråga hur jag går till väga med allt. Fan film jäveln förföljer mej måste ju gå och se den då :). Så det blir första barnvakt till min prins då, hm lite konstigt kommer det att kännas. Men min pappa ser fram emot det som ett barn på julafton :D.


Bröst pump here i come!



Dagens låt: Someday - Britney Spears


Amor mio

Min älskliing växer på så fint, nästa vecka blir du en månad ♥




Dagens låt: Smile - MJ


BVC och vikt resumé

Jag har visst inte skrivit om min lille Yoel´s vikt & växt utveckling så här kommer den.

15 december födelsedag.
Födelse vikt
: 3220g
Huvud omf: 33cm
Längd: 50cm

16 december 1dag gammal (när vi skrevs ut från BB)
Vikt:
3020g
Huvud omf: 33cm
Längd: 50cm

18 december 4dagar gammal (återbesök)
Vikt:
3070g
Huvud omf: Samma
Längd: Samma

21 december 6dagar gammal (första BVC besöket)
Vikt: 3210
Huvud omf: Samma
Längd: Samma

30 december 2veckor gammal (andra BVC besöket)
Vikt: 3330g
Huvud omf: 35,8
Längd: 51,5

8 januari 3veckor gammal (tredje BVC besöket)
Vikt:
3640g
Huvud omf: 36,5
Längd: 51,5

Så det är hans lilla utveckling, han följer dessutom kurvan för vikt, längd och huvud omf perfekt och hans navel har läkt utmärkt! Dessutom har han inte heller någon gulsot längre(som nästan alla spädbarn får en lätt dos av) så det är skönt att veta. BM sa oxå att han e super stark och ser jätte frisk och fin ut, mer Perfecto kan det inte bli, min lilla älskade ängel. BM föreslog att jag ska lägga honom på mage när han är vaken så att han kan börja träna att lyfta på huvudet och träna ryggen, hon sa att det hjälper honom att stärka sitt skelett och är super bra för utvecklingen så that i will do! Nu får vi se hur mkt han har ökat i vikt nästa vecka då vi har tid igen hos BVC.




Jippiii!

Som ni kanske vet så är det ju en mega rea ute på stan och eftersom jag inte kan gå ut just nu pga att det är så himlans kallt och plus det är jag och lillen e sjuka så fick jag ta rean hem till mej istället :). Jag gick in på nelly.se häromdagen och såg att dom hade en mega rea på allt möjligt. Jag är ju då sko fanatiker, min passion med andra ord, så när jag upptäckte deras rea på olika skor så slutade det hela såklart med att jag beställde hem fyra par skor till priset av ett, helt sjukt. Jag fick hem dom idag och gissa om jag blev nöjd med mitt köp, dom satt alla perfekt och jag fick dom alla som sagt till priset av ett som är 688 kr, jaaag älskar reaa! Nelly.se kommer att veta av mej snart igen :D.

Jag har målat svart över mina tånaglar för dom är helt ofixade och fula just nu, så dom är onödiga att visa :P
(klicka för större på alla bilder)

 



 

 

My precious all of them, love it!


Sjuklingar!

Min älskling är sjuk jätte snorig och har en lätt gullig hosta :), världens gulligaste hosta! Och nu till råga på allt har han smittat ner mej, så vi e lite sjuka båda två, lite jobbigt sådär men men får väl hoppas på att vi blir friska snart igen. Idag kommer BVC på hembesök eftersom vi inte kunde gå dit pga att vi e sjuka som sagt så då får dom ta sej hit. Alltid lika spännande att få se hur mkt min lille väger och så :). Inatt så somna vi ihop på soffan ända fram tills fem på morgonen det var riktigt mysigt, min prins börjar verkligen sova mer och mer märks att han snart blir en månad :D! Nu ligger han i spjälsängen och lyssnar på musik men måste gå och plocka upp honom, han ropar efter mamma :). Så pusss! Vi måste även invänta BM som ringde nyss för att medela att hon var påväg.

Min prins chillar i sin säng ♥
(klicka för större)

 


Dagens låt - Perfecto - Wisin y Yandel ft Ivy queen


Coolt..

Idag har varit en cool dag med min pojk han har varit mer än lugn och nu börjar han vara mer och mer vaken på dagarna, nästan som en vuxen :). Han är otroligt stark för att bara vara knappt tre veckor han lyfter jätte högt på huvudet och puttar ifrån med benen med en enorm styrka, hehe kanske hjälpte alla grönsaker jag åt under graviditeten, han är ju så himlans välskapt :D! Imorn har vi tid hos BVC för vägning och sånt men får se om vi går eller om jag ringer och ber BM komma hit för att om det är så kallt ute som idag så vägrar jag gå ut med honom, han e liksom redan lite snorig och dessutom ska man inte gå ut med ett spädbarn när det är så pass kallt. Så det återstår väl att se imorn om det blir hembesök eller dit besök :P.

Här bjuder jag på lite av mitt 2009!



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Fick en  son! ♥

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har aldriga några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Yes, det e ju största babyboom

4. Dog någon som stod dig nära?
Kanske inte super nära, men släkt iaf som stod min pappa nära

5. Vilka länder besökte du?
Venezuela

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Att HELA familjen ska vara tillsammans igen ♥

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Den 15 december, Yoel kom till världen ♥

8. Vad var din största framgång 2009?
Yoel ♥

9. Största misstaget?
Att lära känna 7, så onödig i mitt liv och ta med mej en vän från Venezuela hit till Sverige

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nope!

11. Bästa köpet?
Måste nog vara min mobil

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mej själv :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min son såklart! ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? 
Que te lamban toa - Randy de la ghetto, hehe sååå min låt 2009

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hmm gladare faktiskt!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Festat kanske men det var ju inte möjligt eftersom jag blev gravid i mars!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gett uppmärksamhet till fel människor

18. Hur tillbringar du julen?
Hemma i kalla sverige med familj

19. Blev du kär i år?
Kan man bli kär i sin son :)

20. Favoritprogram på TV? 
Desperate Housewives, Greys, Danska paradise hotel och mammas pojkar

21. Bästa boken du läste i år?

En på engelska som jag för tillfället inte kan minnas namnet på, men den var gryyymt bra!

22. Största musikaliska upptäckten?
Att jag kan lära mej låtar grymt snabbt :)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Lack leggings!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, men det fick jag i julklapp istället

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Firade lugnt hemma med familj och vänner, var ju gravid då

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att Joanna kommit, men det e lugnt hon kommer ju snart ändå :D

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Fet & svullen som en kossa, ursäkta men jag måste vara ärlig jag är en av dom få som inte tyckte det var fint att vara gravid, jag tycker alla andra är super fina gravida men inte jag själv jag såg ut som en kossa!

29. Vad fick dig att må bra?
Min familj och min son's födelse ♥

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Alltid Johnny Depp, igår idag och om huuuundra år!

31. Vem saknade du?
Jooooannnaaa! ♥

32. De bästa nya människorna du träffade?
Det var i Venezuela och det var Maria, Jesus, Mariana och ja Yoel pappan till Yoel :)


Piiis!

Har ingen rubrik idag!

Nä idag har nog varit den segaste dagen i mitt liv, Yoel har bara ätit och ätit jag har inte haft tid för något inte ens äta jag själv. Jag tvättade och ammade samtidigt liksom hur enkelt var det, med tanke på att jag var ensam hemma fram tills halv nio så var jag tvungen, kissa fick jag oxå vänta med att göra tills folk började komma hem. När pappa kom hem så lämna jag över Yoel och ba gick bums till sängen och sov fram tills halv tolv, jag var helt död jag åt inte ens, eller jo tog en banan sen bums i säng. Iaf jag vakna av mej själv halv tolv och då rusa jag upp för att se hur det var med Yoel, han låg fortf och sov skönt, men det är som om han känner min närvaro för så fort jag kom in i vardagsrummet vakna han och börja leta efter tutte :). Jag satte mej och amma och fastna för en film på tv fram tills klockan var halv ett, då hade min lille rå deckat igen. Jag gav honom till pappa som gick och la sej med honom. Jag passade då på att hoppa in i duschen och käka för första gången idag även om klockan hunnit bli typ halv två, min första måltid, och eftersom att klockan är över tolv så kan man väl säja att jag inte åt något alls på en hel dag, utan att känna hunger, sjuuukt hur ens barn kan ta upp ens tid så mkt att man glömmer allt!

Nu har amnings nappen åkt av iaf eller jag har slutat använda den för barnmorskan på BVC sa att så fort mina bröst läkt så skulle jag helst börja amma utan amningsnappen igen för att Yoel ska kunna känna mer närhet, mer hudkontakt. Så nu är mina bröst tack gode gud helt läkta, visst det känns när han tar tag i bröstet men det är väl en självklarhet ändå, det är någon som suger och drar i din bröstvårta, man har ju känsel liksom, men det gör inte ont. Känns skönt att inte behöva använda amningsnappen längre oxå, för hur mkt den än hjälpte och funkade bra så var det as jobbigt  att behöva trä på den varje gång och Yoel han rör jätte mkt på armarna när han ammar så han lyckades alltid pilla bort amningsnappen vilket var skiit jobbigt, men nu e det slut med det nu kan jag bara langa fram tutten utan problem och amma :p. En annan grej som e skönt oxå är att äntligen har jag fixat med allt pappers arbete såsom, underhållsstöd, bostadsbidrag, fastställt faderskap, namn anmälan och förldrapenning, jag har inte skickat iväg allt men allt är iaf på god väg eller på g så det är skönt, så jävla mkt pappers arbete när man får barn blir svårt att hinna med speciellt nu första tiden när man knappt har tid till att borsta sitt hår, men men det måste göras, annars blir jag utan cash!


Om du ändå lät mamma sova så skönt och ostört :). Min älskling ♥



P.S.Jag rekomenderar er groovt att gå in på nelly.se dom har värsta rean, jag beställde fyra par högklackade skor för 688:-, fatta fyra till priset av ett, längtar tills jag får dom :D!




Dagens låt: I can help it - MJ


Copycat!

Hitta denna på syrrans blogg och kände för att sno den :), ni får gärna göra desamma :P!

Namn: Jennifer
Kallas för: Jen, Jenipe
Stjärntecken: Jungfru
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Underläppen, tungan och näsan
Tatueringar: Tva stjarnor på varje axel typ och en jungfru på benet
Längd: 161
Skostorlek: 37 - 38
Hårfärg: Mörkbrunt med ljusa slingor i (slingorna kommer från tidigare hår färgningar)
Fräknar: Det dyker upp några stycken när jag solar.
Motto: Inga beskymmer, inga besvär!
Kär? I min son för tillfället :D
Önskar du att du bodde någon annanstans? Inte just nu kanske men skulle kunna tänka mej att bo i hawaii, underbart!
Tycker du att du är attraktiv? Ja det gör jag väl, men inte just nu så tätt inpå efter förlossningen :P
Dricker du? Allt, men får inte dricka något nu :(, ja jag e alkis annars :P
Röker du? Inte sen jag fick reda på att Yoel låg och chilla i min mage
Vilket schampo använder du? Head & Shoulders
Vilken parfym använder du? Christina Augileras första doft
Vad är du rädd för? Höga höjder, mörkret och clowner.
Gillar du att tvätta? Varken gillar el ogillar det går ju så snabbt
Gillar du berg- och dalbanor? Gör jag väl



Senaste

Filmen du hyrde? Oj hm... En shoppaholics bekännelser.
Filmen du köpte?  Lääänge sen men det måste ha varit sweeney todd med Johnny Depp
Låten du hörde: Lovely One med Michael Jackson
Låten du laddade ner? Länge sen det oxå men det var Thinking of you med Katy Perry
Personen du ringde? Joanna
Personen som ringde dig? Josse
TV-program du såg? Tv3 bästa 2009 glimtar
Person du tänkte på? Haha en kille som kallas tuggummi

Favorit

Låt: Human Nature - Michael Jackson
Sak att göra: Well jag älskar att gå ut och äta och gå på bio
Sport: Måste jag?!
Dryck: Cooolaaa!
Kläder: Leggins & Långa linnen till 
Film: Moulin Rouge & The Notebook är oslagbara!
Bil: Kan inte så mkt om bilar men nån fin stor bil i guess :P, så mkt vet jag, asså att bilen ska vara stor :)
Serie: Greys, Desperate Housewives, Simpsons & Vänner är fortf en favorit



Har du någonsin

Gråtit över en pojke? Yes!
Gråtit över en flicka? Yes box det oxå
Ljugit för någon? 50 miljoner ggr, haha
Varit i slagsmål? Japp! Och det var riktigt härligt att slå den bruden!
Blivit arresterad? Haha räknas bli tagen för snatteri? :P
Träffat någon från internet IRL? Nope



Antal

Gånger du varit kär?
1
Gånger ditt hjärta brustit? 1
Hjärtan brustet på grund av dig? Ja med tanke på att Venezulanska killar har en tendens att bli riktigt kära så är det väl typ 6 ggr
Tjejer du kysst? Oj typ 10
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Typ 10 stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Tre ggr som jag vet om!



Senaste

Boken du läste? Min typ brorsa av Johanna Lindebäck
Personen du fick e-mail av? Bokus bekräftelse på några böcker jag beställt åt syrran
Personen du fick brev av? Typ Shannon när vi va elva och hon ville att jag skulle följa med till gålö :D
Personen du fick sms av? Shannon
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton, Joanna var the missing soul på den middagen, den enda som fattades!
Saken du köpte? Skor från nelly.se

Vad har du gjort idag? Ammat, ammat, ammat, tvättat och jusste ammat!
Brukar du svära mycket? Haha Yes!
När stiger du upp på morgonen? När ja väl får sova så blir det mellan 4 och 7
Vad har du på dig? En beige kofta, ett ljus orange randigt linne och svarta mjukis
Vad ska du göra ikväll? Amma och titta på tv
Vad är du allergisk mot? Katter och det kliar lite när jag äter morötter
Var har du ont? Det sticker till lite i ena bröstet, men det beror på att jag ammar i detta nu 
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Nej
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark i guess
Salt eller socker? Beror på vilket humör jag e på
Gillar du ketchup? Nja det innehåller så mkt skiit
Är du glad nu? Alltid, hur ska jag inte kunna vara det nu med min son :D
Var du glad igår? Yes
Vad dansar du till? Reggeaton, RnB, Elektronisk
Stockholm är… ? Bästa staden i Sverige!
Göteborg är… ? Rolig för en helg
Kan du sjunga? Nej, men jag älskar att göra det ändå! :)
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti.
Land du vill besöka? oj extremt många men några av dom är: Hawaii, Jamacia, Brasilien, Mexico, Amsterdam, USA, Frankrike, Italien, Thailand och Tokyo!


Lite tid

Man får så lite data tid nu när han är född, inte som när man e gravid då är det nästan baaara data tiiid :D.
Jag och Yoel har startat det nya året bra och med att sova över hos morbror två hela dagar vilket gjorde hans kära morbror väääldiigt lycklig. Så vi hade det super mysigt där lagade mat och kollade ufc :), eller mest min bror och min syrra för jag passade på att sova då de hade Yoel :P.

Iaf Yoel har börjat få in sin rutin nu med sömn, han sover nämligen lite bättre och längre på nätterna, han vaknar mindre och när han väl vaknar så är han lugn han gnäller inte ens han bara letar efter tutte, när han får det så blir han lugn och deckar direkt igen och sover riktigt bra, så han ger mamma liite mer sömn iaf, det börjar arta sej nu, sköönt :). Fast jag e fortf lite trött om dagarna då jag har så mkt förlorad sömn i min kropp, hehe.

Nä nu måste jag amma jag hör honom i vardagsrummet där han sitter hos sin morfar och ber om tutte :).

Så somna min prins i selen idag ♥


Dagens låt: Lovley One - Michael Jackson!


RSS 2.0