Sweet.

I förrigår så ringde Maia(brorsans girl) mej och sa - kom hem till oss idag, jag ba - eh för nån spec anledning?, hon ba- nä kom bara jag e hemma vid sex! Jag tänkte aja någonting lurt är det men visst klart jag kommer. Så jag frågade syrran Josselin om hon ville hänka på och det ville hon såklart.

Jag duschade och gjorde mej iordning så bar det av hem till Bror och Maia, de bor bara en kvarts promenad ifrån mej så det är skönt! Väl där så överaskade Maia med jätte mysig och god middag, då tänkte jag aa det här måste ha varit överaskningen, vad gulligt, inget slår en mysig middag :). Men när vi alla sitter och käkar så springer Maia typ in i rummet och kommer ut med en liten röd present kartong och säjer - Den här e från oss till dej, eller ja från min mamma till dej. Jag fatta inget min första kommentar var men jag fyller inte år :P. Iaf öppnade den och där låg det en super söt pytte liten blå mössa, jag doog jag blev så glad! Ska nämligen berätta historien bakom detta, för några dagar sen så låg jag, bror och Maia och kollade på förlossningskliniken då såg jag att alla bebisar hade jätte fina mössor på sej när deras mammor får de i famnen och då sa jag - Jag vill oxå att min lille pojk ska ha en sån mössaaaa, Maia köp en sån till mej eller be din mamma typ sticka en eller nåt, haha. Jag halv skämtade halvt inte :P. De skrattade bara och sa men du får väl kanske en sån på sjukhuset, jag tänkte bara jag vill ändå ha en egen som e finare :). Så varje dag gick jag och tjata och tänkte på min den lilla mössan jag ville ha, tänkte aja jag måste köpa en. Sen slutade jag tänka på det mer och gick vidare med mitt liv :P, och då hände detta! Sååå sweet asså jag förväntade mej verkligen inte det, jag blev verkligen glad och nu släpper jag inte mössan! Det första typ plagget han ska få ha på sej på huvudet, den e sååå fiin!


Här langar jag några bilder på min mage som ser ut att explodera när som helst :), Yoel bara sprattlar och rör sej där inne för fullt, ibland gör han mega volter så att jag måste stanna upp och skälla på honom för han skrämmer mej :P och ibland e han dum och sparkar på ömma delar där inne så att det gör ont, bus unge! Imorn är det dags för BM igen det är det enda jag går och längtar efter 24/7 för jag vet att varje gång jag går till BM så närmar det sej mer och mer för Yoel´s födelsedag!

Självklart lägger jag även in bild på den söta mössan :)!

                                                                                                     
           
Sötaste!                                             Det fina kortet jag fick med
                                                         För er som inte ser vad det
                                                               står så står det: 
                                                      Jennifer visst han ska ha en liten mössa
                                                                     kram Eva







     

      V.29

 


Klart!

Så nu kan jag vara lugn för nu har jag köpt biljetterna till Michael Jackson filmen this is it,så nu vet jag att mina ögon kommer att få se filmen for sure :P.

Förhoppningsvis börjar pengarna att rulla in snart för mej och då kan jag börja förbereda min älsklings ankomst riktigt ordentligt, måste även köpa lite vinter kläder till mej själv och skor eller rättare sagt stövlar för man vill ju vara väl förbered när snön börjar falla.

Jag har slarvat som fan på att lägga in mag bilder men det e för att jag har haft så mkt annat att göra men bilderna finns men de är bara inte inlagda, så ska försöka lägga in några stycken i veckan iaf :).






Dagens låt - They don´t really care about us - Michael Jackson


Väntan sucks!

Nä nu vill jag föda, är trött på att vänta jag tycker inte det e så kul att vara gravid när man får vänta i 40 hela veckor, jag hatar att vänta. Jag trodde verkligen det skulle gå skit snabbt att tiden bara skulle flyga i väg men va fan jag e bara i v.28( 7 mån) och fortf har jag kvar typ tre mån asså pallar inte längre vill ha min bebis nuuuuuuuuuuu!

Känns oxå som att allt kommer att kännas mkt lättare när min lilla varelse e född känns som att alla oro känslor kommer att försvinna. Älskling du e mitt allt men nu vill jag inte ha dej inne i min mage längre nu vill jag ha dej i mina armar, jag vill lukta på dej, gosa med dej och t.o.m prata med dej även fast jag inte får något svar :P.

Yoel kom ut nuuu! Eller rättare sagt december kom nuuu. Jag är den ända som faktiskt längtar till december och det är inte för julafton eller nyår utan för min bebis såklart, jag vill ha december och snööö nu, så att jag kan ligga inne i värmen och mysa med min lille plutt <3! Jag önska jag kunde gå i ide och vakna när vattnet går eller nåt. Denna oändliga väntan......



Dagens låt: Walk away - Christina Augilera

:(

Orkar inte, är sååååå trött, räkningar hit och dit utan ett öre att kunna betala de, fuuck vad fan gööör man!!! Blir så fucking less om det bara kunde falla en ängel från himlen som kunde hjälpa mej, bläää!

Vid sånna här tillfällen skulle jag bara vilja droooop deeead!!!

Allt suger sååå hårt just nu!!!


Happy mode tar ett break just nu!


Idag helt enkelt!

Idag så gick jag upp ungefär 7 på morgonen för att tvätta blää säjer jag bara skit trött var jag efter att ha pratat m Joanna till två på natten(ja mitt eget fel men ändå :P). När jag tvättat klart så gick jag och la mej och sov till ett, det gick inte att lalla runt hemma bara. Klockan ett steg jag upp duschde, åt och fixade mej skulle nämligen åka in till sickla gallerian m Pappa och köpa lite grejer.

Pappa kom och hämtade mej vid tre tiden och då åkte vi till gallerian, där köpte jag typ en mamma klänning och örhängen sen ville jag ha H&M´s nya super fina och mysiga halsduk (som jag tydligen inte e ensam om att vilja ha)men det fans bara i grönt, jag ba ehh jo men det kommer att hända att jag köper den i grönt, usch! Så jag bestämde mej för att åka in till stan på egen hand och hitta den i svart, jag ringde Noria som följde med.

Väl inne i stan blev det ett j*vla letande för den svarta var tydligen extremt populär! Jag började att få panik och sa till Noria jag bara måste ha den jag dööör annars, så vi genomsökte alla stans hm tills vi tillslut gick in i typ den sista, fortf utan att ha hittat den. Jag var tjurig och hungrig och var bara allmänt lack, jag tänkte i mitt huvud måste den vara fucking poppis ahhhh :P. Så då gick vi direkt till kassan och frågade kvinnan där och hon sa vi hade bara två kvar för en timme sen men jag vet inte om de fortf finns eller har blivit köpta, så det är väl bara att leta. Vi började sökandet tills Noria sa e inte det där den?!  Jag vände på huvudet i raket fart och såg någonting svart ligga brevid alla kassorna, jag ba neeej, eller jo och gick bokstavligt talat emot den i slowmotion tills jag kom fram och tog i den och började titta på den, helt plötsigt skrek jag ut DET ÄR DEN!  Noria skrattade bara och sa amen köp den då, och så blev det! Jag gick ut ur h&m med ett stort leende på läpparna kunde inte varit gladare, ringde till och med pappsen och sa jaaag hitta den :D!  So it all ended well :)!

Nu ska jag bara chilla, titta lite på tv sen antar jag väl sova eller nåt! Peace!




Dagens låt - Bed of roses - Bon Jovi


Här e den, my precious :)!


This is it!

Den 27 sept släpps biljetten till filmen this is it som har bio premiär den 28 okt, måste jag bara måste gå och se den annars dööör jag!!


http://www.sf.se/filmer/film/10002930/Michael-Jackson---This-is-it


The official Movie trailer, måste seeeeee!

e


Yep!

Ja nu har jag inte skrivit på ett litet tag och det beror väl på att det är nåt fel på min dator hemma, men nu äntligen så tog jag mej hem till brorsan och fann min väg till datorn :). Har iaf inte gjort så spec mkt de här dagarna, jag fyllde 20år i söndags 13 sept och det började jag att fira på lördag med middag med tjejorna hemma hos Noria och vad som hände senare mott natten var bara rent utav kaos så det låter vi förbli utanför bloggen tack:P. Sen på söndagen iaf så kom familjen över och det blev sjungande och tårtätande och även super fina presenter! Min vackra syster Joanna ringde från venezuela och jag prata med henne en stund, jätte mysigt saknar henne sååå mkt! Hon sa iaf att hon ska försöka komma till den 8 november tillsammans med pappa eftersom att pappa åker ju dit nu i okt i en månad så hoppas på det, vill ha hit henne nuuuu!
Bebis min har det bara bra i magen han sparkar och har sej, har även börjat läcka mjölk från brösten nu skiit jobbigt, barnmorskan sa att det händer vissa tidigt men vafan måste redan börja använda typ amningsinlägg utan en bebis framme, skiit jobbigt men men thats life, deal with it! Och yep det är nu man verkligen inser att det kommer komma en liten varelse som jag skapat!
Aja det var det för denna gång i guess, Peace!
Dagens låt - Warwick Avenue - Duffy

VMA - 2009, MJ tribute så bra, sååå bra, sååååbra! <3

Jag döör asså skit bra att det gjorde denna tribute till Michael igår på VMA, så fint gjort! Vår älskade Michael förtjänar det!
Kääärleek! Måste medge att en tår rann ner längs kinden, så fort man ser lite av honom händer det alltid! <3 Bästa biten är när Janet dansar sjäv m Michael typ!
P.S. Efter scream kan ni stänga av videon för då är det egentligen slut men de har klippt in något gammalt klipp som de har satt ihop detta klipp med, men tog den här för det var den bästa kvaliten jag hitta med tanke på att den e så ny:)

Enjoy!
MJ long live the kiing!


Hoppas! :)

Här e mina tre favorit låtar med Yoel(artist namn profeta el newton), och jag hoppas verkligen bebben min blir lika talangfull som pappsen :)!

Här står det hans namn när han rappar och sen sjunger han refrängen!



Det är han som börjar och sen sjunger  han även refrängen, sen sjunger han igen efter refrängen!

Refrängen sjunger han, sen hela första och andra versen

När jag lyssna på de här tre låtarna så sparkade bebben för fullt, hehe han känner igen pappsen :)

Ingen dans på rosor!

Asså att vara gravid är inte lätt, de ständiga sammandragningarna, sparkarna som inte låter en sova, ständiga halsbrännan, sömnlösa nätter men sen trött hela dagarna, humörsvängningarna, kissnödigheten som kommer var femte minut, svullna fötter, ont i rygg och ben, ömma bröst, kliar hela tiden och sist men inte minst den tunga magen man bär på, ja det är inte lätt men fan så underbart när man vet vad som väntar därinne på att få komma ut, när man vet orsaken till vrf allt detta händer med din kropp, då tänker man om och ändrar klagomålen till en längtan, ett leende på läpparna och då inser man att allt det här är sååå värt det! Inget kan slå vad man får in return, inget, och jag upplever gärna detta om och om igen för det finns ingen finare present än en liten bebis som är din och bara din! Så det är ingen dans på rosor precis, men fan så himla värt det!







Dagens låt - Bang bang - Nancy Sinatra!

Good!

Idag har jag inte gjort mkt alls bara chillat hemma och så, legat i nya hängmattan som pappa har hängt upp i balkongen och läst :), suuper skönt var det! Sen så pratade jag m Shannon och vi kom överens om att jag skulle gå hem till henne och snacka skit och dricka te när hon kommit hem. Hon var nämligen iväg och hämtade sonen sin.

När hon kom hem ringde hon och jag gick över hon bor bara ett hus framför mej så det går på två minuter, skönt :P. Iaf väl där kokade hon te och vi satte oss och börja prata efter att hon kännt tillräckligt på magen min :). Det e skönt att ha Shannon för hon har redan gått igenom allt som jag går igenom och för inte så längesen jag menar hennes son e bara två, så jag kan verkligen fråga henne om allt och hon har verkligen de perfekta svaren, hon kan verkligen svara på alla mina frågor, finns inte en enda fråga hon säjer jag vet inte till och det är verkligen skönt för det är inte alltid man hittar allt på internet eller barnmorskan kan allt heller, så det passar mej perfa att ha min käraste Shannon som även hon e mamma och varit gravid! :). Att vara hemma hos henne e som att komma bort lite från allt för ingen förstår vad jag går igenom som hon gör, ingen kan sätta sej i min sits som hon och sist men inte minst ingen har svar på mina frågor som hon, och det e ju just för att hon oxå varit gravid, vilken tur att jag har dej min lilla ex gravida vän :)! Good att veta att så fort jag har minsta lilla problem eller fråga ang vad som helst om graviditet så har hon svaret, hon vet t.o.m vilka märken som e dålig kvalité på barngrejer för hon har testat allt hur bra e inte det?! :D:D

Aja nu ska jag ringa Joanna i venezuela sen ska jag väl lägga mej och läsa min otroligt braiga bok!

Jusste på söndag blir jag hela 20 år, får se vad jag hittar på för skoj då....

P.s. Finns en sak som jag stör mej något otroligt på och det är min blogg, den e så otroligt fuuul, och jag kan inte hitta nån som kan designa den super fin utan att ta betalt, varfööör!!! blir så irri, jag förstår att de som designar fina bloggar tar betalt men fan jag kan inte betala för en blogg design när jag har viktigare saker att oroa mej för, det vore ansvarslöst från min sida, men jag önskar dock att från en dag till en annan att jag blev en skiit duktig blogg designer! Bläää för min blogg design!




Shannon & Jag! Dock när vi var 15år, men ändå vi :D





Dagens låt- Thinking of you - Katy Perry!


Hmm.....

Inget att skriva just nu, inget spec iaf, hmm....Så e livet ibland!

VAD GÖRU!!!

I förrigår så var jag på ännu ett BM besök och då mätte barnmorskan magen på mej, tog pulsen ja det gamla vanliga. Jag är så glad att allting alltid går så bra på mina BM besök det är aldrig något som inte stämmer eller något som är fel alltid alla mina värden (om man säjer så) perfekta och det är jag super glad för, självklart stämmer allting även med min lille pojk :D <3. Med mej på det hade jag Noria som ville följa med.

Iaf när jag fick höra hjärtljuden denna gång var det lite annorlunda än sist. Sist jag fick höra på hans lilla pumpande hjärta så hörde man liksom bara ett hjärta som slog sen var det klart. Men den här gången så bad barnmorskan mej att lägga mej på sängen jag ropade fram Noria så att hon skulle kunna höra och barnmorskan ropade fram sin praktikant som oxå fick vara med. Iaf vi började lyssna och alla var vi helt knäpp tysta och bara lyssnade på de små slagen sen från ingenstans så lät det som om nån sa inne i från magen -VAD GÖRU!!! då brast vi alla ut i skratt, självklart så sa han inte vad göru, utan han sparkade precis där den där "micken" är så det lät som värsta mans rösten som sa så och det var faktiskt kul, Noria och barnmorskan kunde inte sluta garva, hehe. Kanske blev lillen arg?!? :P Men alltid lika underbart att höra hans hjärta veta att han finns där inne och har det hur bra som helst!





58-09

Inatt begravs älskade Michael Joseph Jackson, äntligen ska han få vila i frid på riktigt. Synd dock att hans fans inte kommer att ha möjligheten att besöka hans grav i framtiden då gravplatsen e privat, men men hans familjs val.

Michael var en stor man och kommer att fortsätta vara det, han var den bäste och så kommer det att förbli, kommer aldrig finnas någon som han eller göra de saker han gjorde, just darför var ha nså unik. För att citera hans bror Marlon Jackson: Michaels skal må vara borta men hans själ kommer föralltid leva inom oss <3! Det stämmer verkligen ingen kommer någonsin glömma honom och i mitt hjärta kommer jag föralltid förbli hans fan!


Vila i frid our beloved Michael!

Tell me what has become of my rights
Am I invisible because you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I'm tired of bein' the victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name
I can't believe this is the land from which I came - Michael Jackson, they don´t care about us



Tell me what has become of my life
I have a wife and two children who love me
I am the victim of police brutality, now
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake
I look to heaven to fulfill its prophecy...
Set me free - Michael Jackson TDCAU


Några betydelse fulla texter som Michael skrev till världen och hur han blev utsatt -
Heal the world, Wanna be star at something, They don´t care about us, We are the world, Man in the mirror, Scream, Privacy, Morphine, Leave me alone, Childhood, Ghosts, Keep the faith, Tabloid junkie, History.....

Här är en av mina absolut favorit låtar <3





In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.



R.I.P

OuT/J


Bläää!

Usch nu har jag äntligen fått det gjort jag har ringt fucking soc och äntligen kommit överens med de om hur jag ska göra för att få lite hjälp av de nu medans jag är arbetslös. Men fan vad det haar tagit tid och de kräver så mkt av en fast jag är gravid och det borde inte vara så för jag blir faktiskt tröttare och orkar göra vissa saker mindre än andra, men det ser inte de ör sverige lag bla bla bla. Det e inte precis som att jag vill leva på soc hela livet bara ett litet tag så att jag kan köpa mina bebis grejer sen kan de dra jag pallar inte med alla deras krav som de sätter på en får mej bara att må dåligt! Men allt det här gör jag för min älskade lilla varelse för om det inte vore för honom så skulle jag skita i att vara pank, jag skulle verkligen inte bry mej.

Nu måste jag skriva cv och grejer bläää hatar sånt men men jag måste rycka mej själv i kragen och ta tag i det allt för dej baby <3. Om det bara fanns ett annat sätt att få en inkomt på som inte hade med soc att göra åtminstonde om det fanns ett perfekt lite tillfälligt jobb som skulle ge mej åtminstonde 3000 i mån då skulle jag vara överlycklig, då skulle jag säja till soc peace!

Men aja så är icke fallet så det är väl bara att ta tag i detta nu och kriga hur dåligt det än får mej att må, och missförstå mej inte det är inte så att jag tycker synd om mej själv för det gör jag inte utan jag tycker bara att det är förjävligt att samma regler gäller fast jag e så pass gravid som jag är, arbetsförmedlingen säjer själva du kommer inte få jobb men du måste ändå söka, hallå hur idiotiskt låter inte det, fy fan vad dåligt asså!

Whatever nu ska jag lägga mej och läsa lite sen ta tag i det där jävla cv:et!

Dagens låt - Human nature - Michael Jackson!

OuT/J

Tu hu hu hu unga e vi!

Asså läste precis detta inlägg på tvillingarnas blogg, jag doog av garv vi har verkligen mkt för oss på vår fritid :D!

Klicka här!






DAMN!

Nu börjar jag känna mej riktigt tuuung och stoooor! Börjar bli riktigt jobbig, och ändå e det 4 mån kvar shiit!



RSS 2.0