Dagarna e räknade!

Nu är det inte mycket kvar tills jag tar min kära och efterlängtade student, dagarna e räknade.

Inte mkt skola kvar heller bara måndag och fredag nästa vecka för vi e lediga tisdag, onsdag, torsdag och sen veckan därpå e det studenten som gäller :D.

I veckan har jag få se här i tisdags så sov jag hemma hos Shannon i Jordbro, det vaqr jätte mysigt kändes nästan som att vi bodde ihop hehe. Vi titta på Desperate Housewives och käka som vanligt :). Sen nästa dag gick jag upp tidigt och tog bussen till skolan. I skolan gjorde jag klart alla mina arbeten som jag låg efter med vilket kändes väldigt bra faktiskt, sen drog jag hem till mej med  Maria för vi skulle dricka och fixa oss till elina och emelies skiva.

Meningen var att vi skulle vara utklädda till punkare men efter många ombyten blev det inte av vi kände oss inte bekväma. Vi drog på oss fina klänningar istället och tog på oss tiaror och sa att vi var prom queens :D. Jag var jätte full så tänker inte kommentera mer om nattens gång för jag kan ju säja så här var så full att jag ramla ett antal ggr, det säjer väl allt!

Torsdagen var jag som tur ledig från skolan så jag gick och gjorde mina naglar mer bakis än någonsin och sen åkte jag hem till ÖB och plugga på mina tre religons prov som jag skulle ha på fredagen. Senare på kvällen gick jag på speed dating i farsta strnd med noria och tjejerna, det var faktiskt rätt så kul haha, sen bar det av hemmåt bara. Fredag gjorde jag mina prov och klara de sen tagga jag hem och grilla med pappa,joan och maia, noria oxå :), mysigt mysigt.

Idag ska jag träffa Shannon vi ska umgås lite sen ska jag jobba imorn på mälarpaviljongen. Jusste har inte vågat sagt upp mej än på det andra jobbet hehe, men jag ska nästa vecka jag lovar :P

aja peace out!/ J

Veckans låt: Fortf No One - Alicia Keys

image24

Tråkigt men penga behov

Skulle ha jobbat idag men blev inget för jag palla verkligen inte, nu har jag bestämt mej jag ska sluta eller säja upp mej, på lördag smäller det då säjer jag upp mej från skit jobbet. Jag ska börja jobba med josse istället kan ju inte gå runt och vara arbetslös för länge måste ju ha mina pengar till mina bröst och min resa of course :). Tråkigt att jobba ivilket fall som helst men penga behov komemr först!

Hela helgen sov jag hos Shannon det var super mysigt faktiskt tittade på film och sånt riktigt  WAY BAAACK! hehe, nej men det var faktiskt mysigt, vi har så kul ihop vi två :).

På lördagen hade jag min första hudvårdsklass som jag tidigare har nämt och det gick jättebra jag sålde till nästan alla förutom de som har dålig ekonomi hehe :P, you know what i mean you know what i mean baby ;) (bara Shannon som fattar :P). Iaf sen gick jag hem till Shannon och käka och umgicks helt enkelt.

Igår åkte jag hem till joan och var där med honom och maia, vi titta på planet earth och käka sen decka vi. Imorse gick jag tidigare till skolan än väntat för jag skulle hinna göra klart några arbeten och det gick bra faktiskt. Sen gick jag till bibloteket för att låna en ny katarina von bredow bok men den fanns inte så jag var tvungen att låna en annan som heter typ Cathys bok, lite skum men verkar som om den kan bli bra lite längre fram.

Idag ska jag till joan och chilla sen inte göra så mkt mer faktiskt, ta det lugnt bara hemma hos honom helt enkelt. Gud måste verkligen plugga har tre prov på fredag, jobbigt men samtidigt mitt fel, så går det när man skolkar, dumma jag.

Snart ere student dax då e det slut på allt det där skööönt som fan! Näe nu ska jag ringa joan och kolla om jag kan åka dit nu, Peace Ouuut!

Veckans låt: No one - Alicia Keys!



Bra helg med S <3

image23

Planet Earth, Katarina Von Bredow & The Secret - Tre favortiter!

Tre rekomendationer


Planet Earth
är en film som handlar om världen och dess underverk, jag vet att det kan låta väldigt poetiskt men den e verkligen bra. Man får se världens alla platser och ställen där människor inte ens trampat på. Man får se djur som lever konstigt liv och hur de jagar och skaffar föda. Sen finns det så konstiga och fantastiska djur som man inte ens visste existerade, de här djuren lever överallt, på platser där en människa aldrig skulle stå ut en timme ens. Det lever verkligen djur överallt på jorden spelar ingen roll om det är världens kallaste eller varmaste plats på jorden, det finns alltid liv. Ett exempel är en öken som ligger någonstans i Asien och på den här öknen stiger värmen var femte minut, det kan stiga upp till 80 grader, det skulle aldrig en människa klara sej i vi skulle brännas till döds. Men iaf på den öknen bor det kameler, kängurus och ormar, och de hittar sitt sätt att kyla ner sej, helt sjukt! Man lär sej även mkt om jorden och dess platser, kan låta töntigt men det är verkligen intressant och spännande, man fastnar på en gång.

Katarina Von Bredow är kanske en av de bästa författarna enligt mej. Jag har läst nästan alla hennes böcker, har typ tre kvar att läsa sen har jag läst alla hennes mästerverk :P. Hon skriver ungdoms romaner och fast hon e en äldre kvinna så kan hon verkligen skriva bra om oss ungdomar, hon skriver om allt från 14 åriga tjejer i grundskolan till 19 åriga tjejer som går i gymnasium. Hon skriver jätte bra och man fastnar kan inte lägga ifrån sej boken, måste nästan läsa ut den på en gång:). Man kan även jämnföra sej med karaktärerna ofta och hennes böcker slutar alltid som man vill, det är alltid positivt. Jag har nyligen, igår faktiskt läst ut en av hennes böcker som släpptes 1997, jag lånade den på bibloteket i skolan och den heter Räcker de om jag älskar dej?. Den e skit bra handlar om en 19årig tjej som har en alkolist till mamma, en skitstövel till pojkvän och är kär i sin lärare, massa intriger:P. Men den e verkligen skit bra och jag får panik att jag läste ut den för nu har jag verkligen inget att göra när jag åker buss och så, (min ipod blev snodd :(). Jag vet låter som värsta tönten men jag skiter i älskar hennes böcker :D. Nä på måndag går jag raka vägen in i bibloteket på skolan och lånar en ny bok av henne, tror den som jag ska låna heter Som om ingenting. Man ska läsa hennes böcker om man gillar den typ av böcker ofcourse!

The Secret det är en film eller mer som en dokumentär. Jag tycker att alla människor borde se den för att leva ett bättre liv, jag vet det låter skit flummigt men tro mej det låter inte flummigt efter att man har sett den. När jag fick höra första gången att min bror var helt förändrad på sitt levnads sätt efter den här dokumentären, skrattade jag skit mkt och tyckte han var helt mobbad. Sen några veckor efter så såg jag den för någonstans blir man ju ändå nyfiken och vill se vad the big deal är för nåt. Så jag och Joanna bestämde oss för att titta på den och idag kan jag säja att jag är förändrad på ett bra sätt of course. Jag vill att alla jag älskar ska se den så att de aldrig mer ska må dåligt och så att allt ska gå deras väg. Tror ni mej inte titta på den, man kan ladda ner den på internet eller köpa den på dvd, nästan vart som helst. Den e rätt så känd de prata om den på Oprah förut. - The Secret reveals the most powerful law in the universe. The knowledge of this law has run like a golden thread through the lives and the teachings of all the prophets, seers, sages and saviors in the world's history, and through the lives of all truly great men and women. All that they have ever accomplished or attained has been done in full accordance with this most powerful law. - ännu ett citat - As The Secret has swept the world and touched millions of lives, we have received so many stories of lives being transformed into joy.- Gå in på hemsidan http://www.thesecret.tv/index.html.

image20image21image22

Out/ J

Lögner e väl aldrig fel?!?

Igår så orkade jag inte gå till skolan, jag vaknade oh inget stämde jag hitta inget att ta på mej och så var jag på super kasst humör och allt var bara fel så jag bestämde mej för att ringa och dra en liten lögn för skolan och säja att jag inte hade några hemma nycklar at min bror fick med sej de. Sen ringde pappa och fråga när jag började skolan då sa jag kl elva ytterligare en liten lögn inom loppet av 20 min, men det är väl ok ändå, eller? :P

Hur som helst så var det nog bra att jag stanna hemma för jag gick inte och la mej sen även fast klockan var nio bara, nej jag var duktig och satte mej och gjorde alla mina arbeten som jag låg efter med i skolan och det kändes skönt att bli av med den bördan , iaf.

När jag gjort alla mina arbeten så ringde jag Joan och kolla om jag kunde komma över senare och han sa självklart vi kan äta godsaker och titta på planet earth, jag ringer dej när jag kommer hem sa han. Jag hoppade in i duschen och klädde på mej, väntade i ungefär en halvtimme, 40 min på att han skulle ringa men inget samtal fick jag. Jag bestämde mej för att gå ut och gå medans pallade inte sitta hemma bara blir så himla otålig, så jag ringde Claudia och gick ut och gick med henne en stund, Joan ringde vid sju tiden och sa att jag skulle möta honom i skanstull halv nio. När vi sen möttes åkte vi hem till honom. Väl hemma hos honom frågade han mej om jag kunde gå och handla lite grejer, så jag drog på mej skorna igen och gick till dagslivs och handlade, mjölk,cigg,cola och chips, väl laddat inför kvällen :P. Sen gick jag hem igen vi käka mat och jag träna lite på porvet jag skulle ha nästa dag i skolan, sen titta vi på planet earth och somna.

Eftersom jag somna framför teven så glömde jag sätta väckarklockan så jag vakna inte i tid för att hinna till provet, vad jag gjorde istället var att fortsätta att sova, det fanns ingen mening med att stressa skulle ändå inte hunnit.

Vid elva tiden gick jag upp och la mej i soffan och läste medans joan spelade playstation, sen somna han och jag låg och läste ända till jag läste ut min bok. Joan vakna och stack till träningen och jag ringde josse som skjutsade hem mej till pappa. Han frågade mej hur jag haft det i skolan jag sa super, lögn hehe hade ju inte ens varit i skolan.Sen rngde Shannon och nu sitter jag här hemma hos henne medans hon nattar Nathaniel, sen ska vi förmodligen titta film.

Ja gud ja höll på att glömma att berätta vilket jäkla tjat det har varit på min farsa om student plakatet. Jag hitta ingen bild på mej som bebis och inte han heller så han tjata och tjata sej görn och blå att jag skulle ringa till Joanna i venezuela och be henne skicka nån bild därifrån, jag ringde henne och hon sa att Terlis hade bilderna så var tvungen att ringa henne och be henne ge de till Joanna vilket hon gjorde. Jag ringer Joanna dagen efter och hon säjer att de inte hitta någon som kunde scanna in bilden men att de skulle fortsätta att försöka. Pappa blev bara arg och irriterad och tjata sönder sej på mej. Tillslut kom jag på att jag hade en perfekt bild på mej när jag var tre år och den gav jag till pappa och ha blev super glad och skickade in den, så det fick bli en bild från Sverige i slutändan ändå!

Imorn ska jag ha min första klass i hudvård, nervöst men kul :) få se hur det går.

Måste jobba arslet av mej nu på somaren så att jag kan ha alla pengar jag vill ha, och träna som en gris skaj ag oxå göra!

Shannon du får mej att le och skratta så mkt. Du får mej att känna mej lycklig, utan dej skulle jag deppa varje dag för att jag inte har Joanna här - Ni två betyder exakt lika mkt för mej<3 Är glad och tacksam att jag har er, finns ingen som er!


image19 Vi tre<3

Icke sa nicke!

OK nu har jag spelat viktig och inte skrivit på år och dar, men nu är det dags att fylla denna blogg med bokstäver igen.Jag fattar inte ens vrf jag aldrig skriver jag älskar att sitta vad datorn men gör aldrig det för att jag har inget att göra när jag väl sitter här, så nu ska jag sitta här nästan varje dag och änga mej åt blogg skriveri :).

Vi kan väl börja med att den 7 april kom jag hem från Venezuela, och hur kändes det, jo det kändes till en början väldigt jobbigt mkt saknad och lämna mitt land, men samtidigt kom jag hem till en massa positivitet och det var iaf lite mer annorlunda en sist när jag kom hem och allt bara var så himla deprimerande.

Första dagarna skolkade jag från skolan orkade inte riktigt ta mej dit på en gång, för, för det första var jag inte brun glömde typ sola hehe och för det andra var jag dö trött. Men på torsdagen tog jag mej till skolan tillslut ändå och det var väl kul att träffa alla igen det kändes skit konstigt att se alla igen efter en sån lång tid. Spenderade många av mina första dagar hemma hos joan, brorsan och tittade på film, umgicks och sånt, alltid kul!Träffade min kära vän Shannon och hennes gullunge som jag by the way vill äta upp:).

Tänkte klämma in lite kort om mina sista veckor i Venezuela nu. Få se här Joanna skaffade sej sitt livs kärlek typ han heter Jefferson( hehe vet att det låter som ett efternamn men i mitt konstiga land kan man heta så:P) så vi tre gick till Catia som om ni läst min blogg förut vet att det är förorten där typ hela min familj bor, iaf vi var där och festade lite med vår kusin Marlin som fyllde år och gissa vem som dök upp med sin nya ''flickvän'' jo Luis! Han bara dök upp med henne utan att ha minsta lilla skam i kroppen, totalt medveten om att jag knappt en vecka innan förklarade att det var honom jag hade valt att leva mitt liv med, honom jag ville ha mitt första barn med. Men jag spelade totalt dum och som om inget hänt jag dansade drack och sjöng glatt, ingenting i världen kunde störa mej, och alla min kusiner sa fan va stark du är jennifer jag skulle aldrig klara av det. Det handlade nog mer om att jag hanterar min sorg så jag låtsas som om inget fast mina ögon och tankar hela tiden var riktade mot hans håll. Jag ville döda honom, jag hatade honom! Tre dagar senare åkte jag hem till Sverige, utan förklaring utan något, jag har för mkt stolthet och ansåg att det inte var riktigt min uppgift att söka upp honom, så jag lät det vara. Många skulle kalla mej dum, men jag tycker att jag inte kan ha agerat smartare.

Sista veckorna, hm jag hade det kul och fukkade ur riktigt rejält bara för att njuta va mina sista veckor, och jag hade ju precis blivit dumpad och allt.

Här hemma nu har jag jätte mkt i ´skolan allt jag längtar till just nu är min kära studentdet betyder no more school och det behöver jag, har till och med fått munsår av att jag stressat så mkt senaste tiden i skolan.

Just nu ska jag jobba hårt har festat för mkt med claudia och måste  ta det lungt nu och jobba och tjäna penger, i need! Ska spendera mkt av min tid med Shannon och N oxå vill det så gärna, det är min favoriter de två- - kärleek<3!

Joanna ska stanna i Venezuela nu och det har jag accepterat jag förstår henne ska ändå dit i sept så nu längtar jag ännu mer saknar henne något otorligt <3.

Idag har jag inte gjort så mkt varit i skolan och varit på ännu en arbetsintervju på ett tlf jobb som jag vet att jag kommer att få de verkade gilla mej :). Sen har jag varit och käkat med Shannon, N och titti mysigt. Imorn ska jag jobba på ett annat tlf jobb, usch orkar inte men men, vill man va rik så måste man. På söndag har jag min första klass i hudvård ska bli spännande och kul, jobbar ju även som hudvårds konsult :) för er som inte vet. Så klar med detta inlägg!

Aja peace out ska absolut skriva ofta nu pusssss!

Out/ J

Veckans låt: No air  - Jordan Sparks ft Chris Brown-  grymt bra!

P.s inlägget heter icke sa nicke för att jag nu måste börja skriva hehe :P.

Rekommendation: The secret kolla på den och lev efter den!


RSS 2.0