Måste skriva oftare!

Nu ska vi se här.....

Den fjärde okt piercade jag tungan gjorde inte alls ont lite jobbigt att käka efteråt bara annars bra!

Veckan där på asså helgen 12okt - 14okt gick jag först på fredagen till Coco-loco skiiit kul jag tafsade på dansarna och hade as kul faktiskt :D.

Sen på lördagen så var det  Elina och Emsans avskedsfest på club-toxix det var sådär. Först så förade Maria och jag på enskede wärdshus, det var as kul men sen på klubben va  de skiit men tjejerna är ju alltid roliga att vara med. Jag och Maria hade dock fööör tråkigt så vi drog hem vid ett tiden stod inte ut längre med tråkigheterna!

På söndagen hade vi syskonkväll och tittade på superman returns, den var bra lite för lång bara och man kunde inte koncentrera sej så mkt med tanke på att jag hade Joanna brevid mej som varje minut påpekade hur snygg han i filmen är, ville döda henne :P.

Veckan därpå var det bara praktik och sånt som gällde, läste ut en as bra bok vid namn Vince & Joy, rekommenderar starkt, mkt bra bok! På onsdagen gjorde jag mina naglar i midsommarkransen, jätte nöjd blev jag faktiskt :).

På torsdagen så upptäckte jag att min plånbok var borta, fick panik och började ringa alla jag varit med dagen innan och letade som en galning, och typiskt så ringer jag min nagel tjej sist av alla, efter timmars oro och så visar det sej att jag hade glömt den hemma hos henne, puhhh, vilken lättnad må jag säja.

Fredagen blev det coco-loco igen för Danny från idol skulle uppträda så vi va där och det var suuuper förutom biten när vi tjafsa lite med en tjej hehe. Jag fick iaf gå backstage och ta kort med Danny vilket var super :), sen dansade vi heeeela natten tills det bara var vi kvar på dans golvet och folk tittade på, kul, center of attention:P.

Lördagen var det club-dembow på Hard Rock Café, det var lite segt i början men sen efter en flaska vin så blev det verkligen kul, jag och Joanna dansade i mitten av kanske tio killar, haha det var helt sjukt vad man blev omringad! Sen på hemvägen så träffa vi skiit snygga italienare vi snakca med dom så länge att vi missa sista tunnel banan så vi fick ta bussen till gullmars. Där åkte Sophia hem och jag och Joanna käka på trafiket, när vi var klara skulle vi ta nattbussen hem men vi missa den så det ända vi kunde göra var att gå hem till Stureby från Gullmars,. Efter tjafs och irritation av Joanna så övertala jag henne till slut och vi gick hem, tog 50 min, va hemma vid sex tiden. Frusna och tacksamma gick vi och la oss under varma täcket och somnade skönt in.

Söndagen slappade vi verkligen bara! plus käka pizza :D, tror jag!

Måndagen tvätta jag lite hade inget rent typ, sen tisdagen umgicks jag med Joan, Joanna, Danne, Maia hemma hos joan det var mysigt. Idag onsdag var vi hos syrran Rebcka, det var trevligt , kul att se på när Rebecka retar mamma hahaha, ett gott skratt fick man sej iaf!

Nu i helgen blir det antagligen dembow på fredag och bombay på lördag få se, ser nog mest fram emot dembow hade verlkigen kul där.

Nu har jag beställt min röda ipod nano, längtar tills jag får den:).

På fredag sista dagen på praktiken sen är det skolan som gäller igen, usch!

Aja see you later alligator!

Jusste läste en annan as bra bok som heter syskonkärlek av katarina von bredow, väldigt bra bok jag båda skratta och grät.



Veckans låt- Question - System of a down!image16 På Coco-Loco!

Nothing more,Nothing less!

 Ja du nu har det gått yttligare en månad sen jag skrev och som vanligt har jag något att berätta!

Kanske två dagar efter att jag skrev sist så började jag på min praktik som by the way heter Adlon Hotell. Redan första timmen så kände jag att jag inte platsade in eller var välkommen där, jag kände mej som ett störande objekt som hela tiden var ivägen. Personalen gjorde inte situationen bättre heller för jag gillade nästan ingen. Veckorna gick och jag försökte verkligen men tro mej det e svårt när man verkligen inte trivs och har ångest varje dag för att man ska dit.  Efter fyra veckor så tror jag att båda jag och de hade fått nog av varann så de typ ''sparka'' mej om man kan uttrycka det så. Jag tror att de kände min obekvämlighet, den var inte precis osynlig.  Men det var världens lättnad!

Samma dag åkte jag till skolan för att prata om detta och prata om vart jag nu skulle ta vägen dessa fyra veckor. Efter mkt prat kom vi fram till att skolans reception passade perfekt så det fick bli så.

I början var jag nervös och det var lite pinsamt för alla tittade konstigt för att jag satt där, men nu har jag vant mej likaså alla andra. Jag slutade helt enkelt bry mej om att folk tittade konstigt så de slutade göra det helt enkelt. Jag trivs jätte bra och allt går super bra verkligen, kan allt och finns inga som helst svårigheter för mej där. Dessutom känner jag till allt i skolan och nästan alla:D!

Min födelsedag firades på Enskede Wärdshus med familjen och vänner , kul och mysigt må jag säja! Credit för maten måste jag även ge, extremt goood!



Veckans låt: Te conosco - Marc Anthony!




Min första 18-års utgång blev inte förens i helgen pga pengabrist, gjorde mej inget jag lever livet anyways:D.

På fredagen var det Gina så vi befann oss såklart på plats, jätte kul och vi dansade så att det värkte i hela kroppen nästa dag, hehe, men men vi hade ju så kul! På lördagen var det meningen för ännu en utgång men det blev inget pga att alla kände sej sega. Vi hade en mysig hemma film kväll istället vilket inte gjorde mej något med tanke på att jag älskar sånt oxå, dessutom var även jag heelt död! Söndagen chill!

Nu praktiserar jag för fullt och samlar till min biljett till Venezuela, åker den 18 december igen, ska bli kul en månad semester sedan tre månader praktik därborta, spännande, när jag tänker på det pirrar det i magen :D.

I helgen ska brorsan föjla med mej när jag piercar tungan, lite nervöst men resultatet blir nog fiint:D.

Ang Luis, no comments, Nothing less, nothing more! Not good, not bad!

Allt & inget!


This is me then....

 image15

RSS 2.0