Livets grejer!

Jag har verkligen inte haft tillgang till data pa typ tva veckor usch det har varit as jobbigt :P.

Men men iaf den dar utekvallen jag snacka om sist blev inte alls som jag trodde, seven kunde inte folja med sa vi gick vi tre bara assa Joanna, Jefri och jag och val framme pa klubben sa borjade vi dricka och ha kul helt enkelt. Sen vid typ tre tiden sa kommer det in ett gang killar och mina ogon fastna direkt pa en snygging bland dessa killar :P.

Iaf jag fick kontakt med killen jag tittat in och vi satte oss och prata vid ett bord, ett bra tag. Nar kvallen borjade lida mot sitt slut sa fragade han mej om han kunde fa en kyss jag tankte vfr inte han e snygg och sa haha, sa kyssen fick han, sen gick jag pa toa med Joanna.  Nar vi sedan kom ut sa stog Jefri dar och han ba Simon (snyggingens namn) ska folja med oss han haller pa att saja hejda till sina kompisar! Jag ba eehh neeej men sen tankte jag efter att jag kanske kan fa honom att betala taxin och sa sparar vi pengar oxa :D. Sa jag gick med pa det!

Nar vi kommit fram 20 min senare sa stoppade jag honom vid min port och sa typ nu ere dags for dej att aka hem haha, han ba men jag vill folja med upp, jag ba syyynd och sa fick han tagga klockan sex pa morgonen, han ba men hur tar jag mej hem harifran, jag sa bara jag vet inte nat hittar du pa :D.

Dagen efter sa ringde han mej men da kom jag pa att jag faktiskt e pa g med seven sa jag typ ra dissa honom, han blev lessen men sant e livet, sa snygg var han inte. Hur som haver sa va jag bara hemma den dagen och chilla och sa inget spec.

Tva dagar efter sa presenterade Jefri mej for en kill kompis som ville ha mej men jag gilla inte honom sa jag typ sa det, allt jag kunde tanka pa var seven. Sa vi ringde honom och han kom hem till oss. Seven eller Daniel som han heter, vi iaf satt uppe till fem pa morgonen och ba prata och pussades det var det mest underbaraste jag upplevt. Han e sa otroligt perfekt for mej han e verkligen miin ideal kille han kan liksom sa mkt och jag alskar killar med talang:). Nar han rappar for mej doooor jag, jag smaaalter verkligen!

Sen efter det har det bara rullat pa, assa vi e inte riktigt tillsammans an for vi har bara kant varann i tre veckor, jag kanner att jag vill lara kanna honom battre innan jag ger mej in i ett forhallande med honom, vill veta mer om hur han e som person.

Iaf i lordags sa kom Jefris kusin och en killkompis till honom hem till oss och vi satt och drack dar en stund, det var as kul fakiskt forutom biten med att Jefris kompis ville ha mej och eftersom att jag var full sa var jag jatte flortig mot honom (tyvarr blir jag det som full) och da trodde han att jag ville ha honom, sen nar jag lag och sov sa han vill du bli min tjej jag ba mm med typ sovande rost, jag horde inte ens vad han sa ville bara fa tyst pa snubben och sova.

Nar jag sen vaknar sa kommer Joanna in i rummet och fragar om jag e tillsammans med honom jag ba va? fatta nada, da hade han liksom gatt runt och sagt att vi va tillsammans och jag var hans tjej, ee physco!  Jag lag fucking och sov horde inte ens snubben. For att slippa se honom sa sajer joanna och jag att vi ska ga och kaka pa donken, sa vi tagga. Nar vi kom tillbaka hade han taggat jag blev as glad tills jag fick ett mess av honom dar han ba hej alskling typ och ba pa lordag ska jag tydligen ga pa en fest med honom dar han ska behandla mej som en prinsessa och presentera mej for alla som sin tjej, haha aa han kan ju dromma vidare att jag kommer att folja med honom, jag lag och sov fy fan jag har inte ens gett killen en puss pa kinden och han tror att vi e tillsammans haha, den enda han kommer fa behandla som en prinsessa e hans arsle for jag kommer inte folja med jag har min Danel/Seven som jag inte lamnar for nat!

Ja det e val typ det som har hant i mitt kara liv aa jusste jag har borjat ga ner till typ "platsen" dar alla hanger och borjat hanga med mina gamla killkompisar och det e alltid kul for jag ser de som typ tjejkompisar sa jag kan bete mej som en kille nar jag e med de eftersom att det e typ 10 killar och jag som hanger, det e sa himla avslappnat jag kanner mej alltid som deras lilla prinsessa typ (fast en som svar mkt och skriker ) for de tar verkligen hand om mej eftersom att jag e enda tjejen aja det e iaf as kuul, livet gar bra nu allt rullar bara pa.

P.S. mina brost ska jag gora efter jul och nyar vill liksom inte ligga och laka under jul och nyar D.S.

Veckans lat: His mistakes - Usher! grymt bra!

Saknar faktor:
Joan - nagot otroligt saknar sa otroligt mkt sa att det nastan e sjukt. Min kara bror<3
Josse - pratar mkt om hennes roliga grejer med joanna och da kanner jag verkligen hur mkt man kan sakna en
manniska. Min kara syster<3
Maia - Manga har fragar efter henne for hon har ju oxa varit har i venezuela med oss, och da langtar jag verkligen tills jag far traffa dej igen. Saknar att kunna ringa nar jag har problem och du alltid loser de och fa mej att bli lugn, miss you. Min van och syster <3
Shannon - Saknar att kunna ringa dej och direkt kunna komma hem till dej efter tre sekunder saknar att prata med dej om allt fran a till o, och spela in roliga videosar pa mobilen nar lillen sover :D. saknar dej och lillen, saknar er Min basta van och son :).Saknar oss. Min angel <3
Maria - Saknar oss tva pa jobbet, alltid ska halla pa att smita och snacka skiit om alla pa jobbet och speciellt chefenrna som vi sen e skiit radda for:D. Saknar verkligen min oksyldiga lilla lognare :P. Min Karaste van<3
Noria - Saknar att kunna skratta at allt och alla och mobba alla i var omgivning, och do av garv. Min alsklings gangster<3 :P

Allting fran inget till nastan allt!

Vart ska jag borja?!? Forst och framst sa vet jag att jag e keff pa uppdatering men eftersom jag namnt tidigare har jag ej tillgang till data hemma sa jag kan inte direkt ga in pa internet varje dag nar jag vill, men men.

Jag kan ju borja med att for ungefar tva veckor sen sa kom Joseph och hamta mej, Joanna och Jefri och vi akte till stranden och drack och hade det as kuuuul faktiskt, vi kom hem runt atta pa morgonen nasta dag sten doooda! Dagen efter korde vi pa det gamla vanliga och titta pa filmer :P hehe.

Pa veckan gjorde vi inte sa mkt utan att Jefri gick ner till sina kompisar och chilla med de medans Joanna och jag bara lag hemma och typ titta pa tv. Da hande nat, Joanna fick ett mess av Jefri dar han sa att han hade blivit kompis med en kille som kallas Seven men heter Daniel, iaf han sa att han var perfekt for mej och att jag maste traffa honom. Vi bestamde oss for att ga ut pa torsdagen samma vecka (det har var typ tisdag) eftersom att har i Venezuela e det ''ladies night'' pa torsdagar och allt e gratis, det var planerat att bli perfekt!

Torsdagen kom och jag som vanligt me mina illamaende och inte ma bra sa jag tacka nej och da gick joanna och jefri ut sjalva istallet. Sjalv stanna jag bara hemma och tyckte synd om mej sjalv och kolla pa walk the line super film faktiskt :D. De kom hem vid fem tiden och da deckade vi allihopa.

Varje dag sa vi ok Jennifer idag ska du traffa seven men antingen kunde inte jag eller sa kunde inte han. Till slut sa jag till Joanna det e helt enkelt inte ment to be, hon ba sluuuta det ere visst.

Sa kom dagen jag och joanna skulle ga och kopa nagellack och da traffa vi honom jag svimma och dog han var asss soooot, och han e rappare har egen skiva och grejer hahha, nej men jag dooog.

Sa han rappade lite till mej och jag blev helt till mej han var verkligen duktig , allt jag gjorde var att kolla pa joanna och le :D. Igar gick vi pa bio och sag Saw fem den var faktiskt inte lika bra som de andra men den var ok, och sa hade jag seven brevid mej sa jag kunde vila ogonen pa nat fint da och da :D. Iaf imorn ska vi ut och parta loss far se hur det turns out to be :d Hoppas bra.

aja ska tagga nu im OuT/ J

Veckans lat: Fuera del planeta - Randy! basta oxa!

P.s jag har piercat mej i underlappen!

RSS 2.0