21+4 skulle jag gissa :)

Hallå hallå här sitter jag nu och har en lugn stund medans lillen sover. Så tänkte passa på att skriva lite om min graviditet hur det rullar på!

Ja jag e i vecka 21+4 nu om jag räknat rätt, på torsdag ska jag fråga BM hur mkt det är exakt för jag har nämligen tid hos henne på torsdag för att höra hjärtljud för första gången på vår lilla prinsessa som vi by the way har ett namn på nu, hon ska heta Joaliani, det e en liten blandning av mitt namn, yoel's namn, faderns namn och mina syskon hehe, i like it!

Jag har gått upp yttligare ett kilo det e bra för jag var rädd att BM skulle skälla på mej då jag inte gått upp nåt sen sist vilket var en månad sen, men nu lyckadesj ag gå upp yttligare ett hehe prima ju, det som oroar mej e dock att hon bad mej köpa järntabletter och jag glömde bort och nu e barn bidraget slösat på blöjor mat och välling :/, hon kommer ju märka på mina värden, fuck men aja får förklara helt enkelt.

Den här graviditen e faktiskt helt annorlunda från den första, jag e inte lika matvrak som då, jag e mindre, och mitt humör e starkare hehe, dessutom gråter jag myyycket myyycket mer för inget, det gjorde jag inte såå mkt med Yoel men aja sånt man får ta :P. I övrigt mår jag prima skinka magen växer på fint och hon sparkar som en galning, jag vill faktiskt att hon ska komma ut nu, jag e visserligen inte lika ivrig som första eftersom jobbet som väntar med två småttingar e inte att leka med. Men dete värt det för jag vill mysa med henne, speciellt när jag ser nya libero reklamen, fyyy faaaan vad jag vill ha ut henne då och mysa dom e såå små och lugna då. Ibland när den reklamen kommer försöker jag mysa med Yoel men han bara slingrar sej ur mina armar och ner på golvet för att fortsätta leka, dumma honom :P!

Här har ni då min mage nu :) enjoy!
p.s det e inte direkt städat i bakgrunden men that's life :P, nää måste fan städa! sånt kommer jag hinne mer när Yoel börjar dagis i april :) pusss





OuT/ J

Sååå fiin

Bu för mitt uppdaterande i know!

Jag vet att min uppdatering har varit super keff men vafan det är lite ovant att skriva blogg igen för mej så jag glömmer helt enkelt bort! hehe palla att jag skäller, men egentligen skäller jag på mej själv :P.

Ja vad har hänt just idag har jag varit barnledig då jag var tvungen att gå till migrationsverket med killen och hämta hans uppehållstillstånd stämpel, så glad att han fick preliminärt uppehållstillstånd, så länge vi väntat på det och äntligen. Men aja så då blev det så krångligt att ta med bebis så lämna honom till syrran som nyss ringde för att säja att hon e påväg med busfröet ååå saknat honom sååå, vill bara pussa på honom!

Jag tänkte lägga in ett litet grav inlägg lite senare om jag får tid med lite nya magbilder, spännande :P.

Just nu diggar jag läget i mitt liv faktiskt allt rullar på som det ska utan några små saker kanske men dom gör ingen stor skada direkt så det e lunga puckar :). Föresten e det nån som tittade på big brother igår? hehe dete så otroligt patetiskt att man måste titta på det igen lite iaf :P, dom som gick in vill ju bara skapa skandaler på en gång asså fy skäms på alla som sökte och lite fy skäms på oss som tittar, hehe, men mer på dom som sökte :P!

Mitt lilla busfrö e så cute han äter ett helt ägg själv han dör för det hehe det e så gulligt var bara tvungen att dela med mej det :P


Lite pics på min kärlek!

(klicka för större)



Käkar sitt ägg :) hehe



Han fick för sej att han skulle ha lampskärmen på huvudet :)



Piiis gott folk!

 

Dagens låt: Acapella - Kelis


Shoo or something

Nämen hallå där mina typ tre läsare haha närå men hej iaf!

Jag vet att jag e kass på uppdatering men när ens liv för det mesta just nu kretsar kring min son som e super busig som jag tidigare nämt e det svårt att få en liten paus i vardagen, men ibland så ;).

Min lilla prinsessa mår prima, berättade jag att hon sparkar för fullt nu hehe hon e liten, mindre än Yoel jag bara känner det, jag e i vecka 20+2 nu skulle jag tro asså håller inte så mkt koll måste fråga min BM för jag ligger antingen en dag framåt el bakåt än det jag säjer, det känns iaf som det. Den 24 feb har jag BM igen få se hur mkt jag gått upp då och hur mina värden ser ut...hmm

Yoel var ju super sjuk som jag berättade men mår prima igen och tur det han blir så hängig när han e sjuk och jag tycker synd om min lille prins för man bara ser hur dåligt han mår :(, blää vrf måste ens barn bli sjuka, men aja dom blir ju friska oxå :D!

Jag ska bjuda på lite bild bomb här nedan på min fagra son :P och en mag bild som jag tog idag så enjoy!

(klicka för större, fast det vet ni ju :P)

Tittar på tv :)





Kalsongerna på fel ställe :P




Sjukling får glass :)




Prinsen♥


Reason of my life! ♥



OuT/ J

Dagens låt: When a women's fed up - R kelly

Japp

Söndag nu och det känns lugnt och skönt haft en riktigt bra helg faktiskt.
I fredags var jag och fixa mina nails hos en tjej som e super duktig :), blev verkligen as nöjd sen bar det bara av hemåt för fredags mys med son och kille. Sen igår så var jag i högdalen på nåt ställe där min kille och min bror, och två kompisar skulle uppträda, så jag var där som ett fan :P, nej men dom var jätte duktiga och jag kände mej stolt, hehe. Bebis vaqr hos min pappa och busade och åt sönder sej som vanligt, jag fick tillbaka honom idag och han var såååå mysig vi låg i soffan helt ihopkurade i typ två timmar och han höll på pilla på sina fötter och pratade hehe såååå söt och jag dog av tt få njuta av honom så mkt för annars vill han bara busa och busa :).


nu ska jag kolla film men min man hehe PoK!

OuT/ J

Typiskt!

Så typiskt att just när jag bestämmer mej för att öppna min blogg igen så blir ja av med dumma internet, men men nu e den tillbaka så inget att tjura över nu inte :P

jag har iaf inte gjort spec mkt senaste dagarna, jag fick ett jobb på en restaurang men det visade sej vara skit inom personalen asså, egentligen mest riktad mot chefen så jag varade endast tre dagar där, får söka ett mer passande jobb dessutom nu som gravid med syn bar mage :P.

Min lilla älsklng var super sjuk i typ tre dagar och hade kok het feber så åkte in med honom till vårdcentralen men det var inget farligt, nu är han iaf frisk och kry som e nötkärna :)!

Ja egentligen så har jag ingt spec att berätta med tanke på att jag ite gjort så mkt nu när jag hade min llilla darling sjuk och sååå mammig att det nästan är svårt att få honom att sova i spjälsängen igen :/ men men det ska nog fixa sej.

Min lilla flicka mår prima hon med hon har börjat sparka nu lite smått, och jag befinner mej i vecka 19+2 ungefär och so sagt både jag och flickan mår prima skinka :)!

aja PoK
OuT/ J

denna gång bjuder jag på denna bild :)



RSS 2.0