I förrigår, igår & idag!

I förrigår var jag på ung mott med Maia för hon ville ha p-piller och hon e för gammal nu för att gå och hämta det på ung mott så hon bad mej, hehe. Vi satt i det där fucking väntrummet i evigheter och typ nästan låg ner på soffan, tills slut kommer barnmorskan ut och ropar upp mitt namn så jag äntligen får gå in.

Väl där inne så börjar hon att ställa 35 frågor typ och jag kände att det blev för mkt och föööör personliga frågor bara för att hämta p-piller bara, så jag kände mej fett obekväm. Sen till slut så skulle hon ta mitt blodtryck för att se om jag inte hade för högt för att hämta p-piller, och det visade sej att jag hade det. Jag antydde till henne att det var pga hennes frågor att jag kände mej inte alls bekväm, så det enda hon sa var att jag får komma tillbaka på fredag och ta om blodtrycket för att se då. Usch!

Igår så vaknade jag kl åtta och gick ut och gick med Claudia, som vi gör varje morgon. Sen kom jag hem och duscha och sånt och då ringde jag Shannon för att kolla vad hon hade för sej, vi bestämde att vi skulle umgås så jag drog hem till henne.

Hemma hos henne så började vi prata om att det fanns nåra grejer vi båda ville köpa inne i stan, och hela tiden sa vi amen i veckan så åker vi. Efter en timme typ så sa Shannon men vrf åker inte vi in nu vi gör ju ändå inget och du e ju ledig från jobbet, jag tyckte det lät som en super bra ide.

Vi sminkade oss med Nathaniel lekandes bredvid med vårt smink, hehe, sen åkte vi in vid ungefär kl 12. När vi kommit in så gick vi till H&M och där köpte jag en jätte fin röd väska som jag tänkte ta med mej till Venezuela som handbagage, och då i samma H&M så såg vi ett par skiiit snygga svarta kil klack skor som vi båda blev kära i men de fanns bara i storlek 36, så vi gick runt i hela stan tills vi hitta de i rätt storlek. Vi blev så glada för vi gillade skorna verkligen eller vi blev kära i skorna rättare sagt!

När vi köpt skorna betämde vi oss för att gå och äta på kungs grillen som ligger bredvid kungshallen, för vi var verklgien sugna på grill mat. När vi satt där så sa vi att vi inte skulle köpa nåt mer vi skulle bara gå och kolla på leggings sen hade vi inte råd. Så blev det självfallet inte för när vi hade ätit klart så gick vi in i  lindex och hittade små grejer vi ville ha sen gick vi till H&M igen och då fick jag syn på en röd plånbok som jag oxå blev kär i så jag köpte den oxå. Efteråt sa Shannon: - Jennifer, nu måste vi gå hem vi har inte råd att köpa massa grejer, Jag: - OK, men vi tittar bara på leggings i gina tricot först, Shannon: - ok då!

I gina tricot fem minuter efter, så hade jag köpt typ fem hårband plus leggings plus örhängen och Shannon leggings plus en stor röd halsduk. Hehe vi kunde inte hålla oss. Efter det tvingade vi oss själva att åka hem vilket vi gjorde.

När vi kom hem till Shannon så nattade hon Nathaniel, sen poppa vi popcorn och laddade med läsk för att titta på Jiddra inte med Zohan, som brandey hade nerladdad. Vi titta iaf på den som turned out to be rätt så sämst fakiskt, fanns nåra bitar som fick oss att garva men inget som kunde rädda hela filmen. Sen gick jag hem och sov, och vakna idag super förkyld. Blääää!

Idag ska Jag,Shannon, Maia och Juan på bio och se the love guru, jag har redan sett den förra veckan med Maria men jag gillade den så mkt att jag vill se den igen med de :D. Så nu har jag bokat nio bion på sergel, jag och Shannon bestämde oss för att ta på oss våra nya snygga skor :D.

Aja nu tänkte jag gå och städa mitt rum ser ut som om nån slängt in en bomb där, måste få lite ordning och reda asså. Peeeeace!


OuT/ J

Veckans låt - Fortf Un poco loca - Jowell y Randy!


Väskan från H&M - Love it! 398:-


Skorna vi blev kära i :D! 298:-



Den röda plånboken :)! 79,50:-

Allmänt!

Hejsan, som vanligt har jag sååå mkt att göra i mitt kära lilla liv att jag inte skriver, hehe. Men jag la iaf upp två länkar lite längre ner på sidan som man kan se roiga händelser i mitt liv på:).

Idag fick jag min lön´och jag hoppade av glädje för jag hade förväntat mej mindre men jag fick mkt mer. Så nu kan jag betala min biljett och samtidigt fortfarande ha över en summa till mej. Jag vill ju köpa en ny ipod men får se hur det blir med det.

Jag har jobbat som en galning, och nu har jag äntligen fått fyra dagar ledigt så det ska bli skönt att få slappna av lite ta det lugnt bara. Igår var jag i stureby hemma hos Maia, och vi satt och disskutera plattångar, Så då passade jag på att visa den som jag hade tänkt att köpa på internet. När jag hade tagit fram den och vi hade bilden framför oss på data skärmen så blrjade hon att säja och göra allt för att försöka visa mej andra plattångar som hon tyckte om. Jag fråga henne - va ere för fel på den jag vill ha?!, hon sa bara - ne jag vet att du inte kommer bli nöjd bara. Så jagsa till henne att om hon inte hittar någon som kan få mej övertalad inom närmaste veckorna så som man säjer på spanska '' se jodio'' hehe och på svenska det e kört, i'm going with mine. Dessutom e plattången rosa vem kan motstå det?! :P

Jag har fixat ett nytt abonnemang bara för att jag ville ha den nya cybershot mobilen, det ända va då att jag var tvungen att säja upp tele2 och byta till Telenor, jag som aldrig trodde att jag skulle överge mitt kära tele2, men mobieln vann. Telenor it is! Iaf jag älskar min nya mobil så det e väl bra iaf att jag inte blev missnöjd nu när jag har gjort mej besväret att byta, eller?!.

Nu är Venezuela nära jag längtar något innerligt, längtar efter maten, dofterna, vädret och framförallt JOANNA! min kära själsfrände<3.

FYller år snart yippie :D, den 13 sptember blir jag hela 19 år :D!

AJa nu måste jag gå och möta Maia för vi ska ta bussen till midsommarkransen typ nu så peace out!

OuT/ J

Veckans Låt - Un poco loca - Jowell y Randy!



Det e väl inge fel på denna plattång?!





Materiel?! ja Pengar?! nej

Asså jag älskar verkigen prylar, jag harprecis köpt en ny mobil och jag e så kär iden men nu vill jag ha en ipod touch eftersom att min nano blev snodd för nån månad sen, men grejen e den att ipoden e så otroligt dyyr och jag vet inte hur jag ska få råd med både den och att betala min resa till Venezuela.

Jag önska jag inte var så materiel, jag bara älskar prylar, jag e väldigt pryl galen måste jag medge.

Snart åker jag till Venezuela och får träffa Joanna, jag saknar henne något otroligt och snart får jag träffa henne två små månader kvar. Lääängtar!


Imorn ere jobb igen vem orkar har varit ledig en hel helg nu så det blir bara jobbigt nu när man varit ledig för länge.


aja see ya don't wanna be ya! :P


OuT/ J


Veckans låt: When i grow up - Pussycat dolls


RSS 2.0