Venezuela i mitt hjarta!

Nu far jag antligen tid att satta mej vid en data och skriva lite min min kara blogg. Har namligen varit magsjuk och spytt som en galning sa har inte haft nagon som helst mojlighet att satta mej vid en data.

Min magsjuka blev for gorv sa jag togs till sjukhuset en kvall da jag verkligen madde skiiit, val framme pa kaos sjukhuset sa satt jag dar och gnallde i vantan pa min tur anda tills jag kande att jag bara ville hem for det kom in en kille som blivit ihjalskjuten och typ skrek av smarta och blod overallt, da kande jag mej genast battre och ville bara hem hem hem!
Till slut fick jag dropp och en medicin mot smarta sen fick jag antligen tagga hem. Val hemma sa somnade jag tills ag vakna mitt i natten och spydde for sista gangen for sen dagen efter madde jag genast battre och sa fortsatte det till nu nar jag sitter har och mar prima :D.

Dagen innan jag blev sjuk sa akte vi pa zoo assa jag, joanna och hennes pojkvan Jefri. Jag och Jefri var som tva sma barn pa julafton dar pa zoo, for vi sprang runt och ba titta titta Joanna apor, titta titta Joanna tigrar, pumor elefanter, tills Joanna skrek kan ni vara stilla sa att jag kan halla koll pa er ga vid min sida vafan, vi ba ok da forlat :P. Jag fick se en Jaguar som jag door for saaa vackert djur men den var tyvarr trakig och bara lag dar och titta pa oss, likasa elefanten, tva djur jag forvantat mej mkt av lamnade mej besviken :(.

Under mina tva veckor har sa har vi typ kopt fyra fem filmer varje dag plus snacks och bara legat hemma och tittat pa film (med tanke pa min magsjuka) och vi har verkligen kollat pa fem filmer sa vi har gatt och lagt oss typ fem pa morgonen hehe, sa vi har verkligen sett alla filmer man kan se just nu for i detta land kan man ju kopa filmer som e pa bio pa dvd, som man kan gora nastan varsomhelst utom land hehe alla lander e hasslar lander forutom Sverige :P. Iaf haromdagen sag vi Stepbrothers den nya med Will Ferell, assa den var verkligen as braaaaa, vi dooog av garv , he´s done it again! Hna lyckas alltid med sina filmer, den har kan jag starkt rekomendera, Och vi forvantade oss inte ens mkt av den med tanke pa att vi senaste dagarna sett en rad daliga komedier vi har verkligen sett kefffa komedier och alla har varit nya som e pa bio nu, sa vi tankte vafan kan de inte gora bra komedier nu for tiden vad har hant? De daliga komedierna som vi sag som lamnade oss med oppna munnar for hur keffa och samst de var ar: Meet Dave, Get Smart, Tropic Thunder mm, Alednignen till att jag namner de har tre e for att de var samst jag rekomnderar inte for nat i varlden att nan ska se de tre vi spola igenom bitar ur de for att se om det verkligen kunde stamma att de kunde vara saaaaa otroligt keffa och fortfarande klassa som komedier, vad har hant med komedi varlden? Iaf se INTE de tre filmerna slosa inte dina vardefulla timmar pa nagot sa otroligt keeeffft!

Daremot har komdi varlden lyckats med tva nya komeider och det e som sagt stepbrothers, skiiit rolig och The house bunny, lite av en mer tjej komedi, med eftersom att jag e tjej sa gilalr jag den :D, slisk killar skulle nog oxa gilla den senast namnda :P.

Aja forsoker lagga in bilder pa min vardag sa fort jag kan inte sa himlans latt med tanke pa att jag inte har nan data hemma och maste ga ner till ett internet café for att kunna laggai n bilderna, och an harj ag inte hittat nagot internet café dar man kan lagga in bilder, men jag hittar det kommer :), ska ni fa se bilder pa min vackra jaguar :P. Aja peace out.

P.S. Venezuela e verkligen the place for me, maaar priiiima har, PRIIMA!! love it! D.S.

P.S. igen :P jag dromde att jag skulle aka tillbaka till Sverige att jag var tvungen, och jag vakna svettig och gratfardig tills jag insag att det var en drom da hade jag nastan lust att krama mitt rum och tacka for att jag e kvar har och inte var tvungen att aka tillbaka :D D.S.

Veckans lat - Quitarte To - Randy ft Tego Calderon! basta!

OuT/J


Don't cry for me Sweden!

Nu smäller det! om några timmar beger jag mej av till flygplatsen, guuud va pirrigt det känns.

Ikväll e jag i portugal liksom och just nu sitter jag här vid datan i Sverige, sjukt!

Kommer sakna Shannon, Joan, Josse, Maia, Maria, Noria och resten av familjen like hell, men samtidigt där borta väntar ju Joanna min kära på mej :D<3.
'
Längtar så grovt för att få träffa Joanna, ser verkligen fram emot det big time <3.

Aja skriver när jag kan igen, dvs när jag hittar ett internet café i Venezuela. Puuuuusssss don't cry for me Sweden :P!

Next Stop - Venezuela here i come!


Veckans låt - Things i've seen - Spooks!


OuT/J

Men vadå du jobbade ju!

Igår när jag kom hem efter en super lång dag (både på jobbet och överhuvudtaget). Jag kommer hem och e döds hungrig går fram till mat bordet där det står en tallrik då tänkte jag yes mat. När jag lyfter på tallriken så ere bara en ytterst liten bit spansk tortilla, öppnar kylskåpet och ser två bamse bitar.
Jag går och säjer till pappa att jag ska äta en av de bitarna, då säjer han nej det e mina till imorn på jobbet, jag: a men det finns ju ingen mat och jag e super hungrig! Det var då han sa den mest elakaste kommentar han kunde säja: a men vadå du jobbade ju, du var inte här när vi gjorde den! Aha ok så nu måste jag ringa och paxa maten för att han ska spara till mej, ilskan steg men skit samma, knäckebröd fick duga!


Förutom sånna små detaljer så mår jag prima trots att jag precis blivit lurad på mitt abonnemang och fick hem en räkning på 2200:-, som jag inte kan betala, men men. Det e ingen som helst idé att gå runt och tjura och böla, det tar inte bort räkningen, så jag e glad och försöker att inte tänka på det bara.

Idag började jag jobba nio på morgonen, Maria skulle ha jobbat med mej men hon var för trött, svikare brukar man kalla sånna :P haha. Nej men iaf så jag gick och jobbade själv och höll på att dö av tråkighet, men sen när jag fick sluta vid tre så var jag heeelt nöjd:D! Jag åkte och mötte mamma sen åkte vi hem till mej för att hon skulle hjälpa mej förbereda min packning inför resan :) som by the way faller in på söndag, sooo happpyyy! Efter det så kom vi fram till att jag måste betala för en extra väska för jag har grovt övervikt på båda väskorna, men men a women is gotta do, what a women's gotta do!

Vid sju lämnade jag mami vid bussen sen tagga jag till Shannon, där vi titta på bland annat idol/top model sen grey's anatomy, superb. :).


Snart smäller det, snart åker jag, ska blir så jävla kuuul. Träffa Joanna igen, my goood längtan tar koool på mej fan!
Det enda e människorna jag lämnar kvar det kommer bli jobbigt, men vafan man kan inte ha hela kakan och äta upp den, eller kan man?!`

Iaf VENEZUELA & BOOBIIES here i come:D!


Veckans låt: Pop goes my heart :P - Vill inte ens nämna vem som sjunger!


Mina älskade små själar, som jag kommer få sakna tills mitt hjärta ramlar ner och krälar!<3
-Minus Joanna hahha, henne träffar jag ju:)


RSS 2.0