It´s a boooy!

I förrigår var jag på mitt andra väldigt efterlängtade ultra ljuuud, och då såg jag att det är en liten pojke som ligger där inne i min mage och bara väntar på att få komma ut till mamma :D <3. MIn lilla Elias José är beräknad den 18 december 2009 mamma längtar!

Han bara låg därinne och sparkade och rörde sej hit och dit, sen till slut fick man se vad det var för en liten pille han hade :P, min baby!!!

.....

Todo lo que puedo decir es que no sabes con quien te estas metiendo, todo lo que se, todo lo que vi....


Uno siempre confia en la gente y cree que son seria pero bueno la gente casi siempre falla, osea la gente falsa!

Yo si creo, no dejame cambiar eso, yo si SE que esta batalla es mia y nadamas mia, es mas no lo veo como una batalla sino como algo que ya logre, un hecho. Me da es risa, yo soy mas arrecha, sacas lo malo en mi bueno calatelo cuando te venga el coñaso te arrepentiras, pero yo no hay  fucking retraso!

Hisistes lo tuyo, ahora dejame a mi hacer lo mio, que hasta lo hago mejor!

Esto lo tomo con calma porque no hay que tomar una estupides como esta como algo grande, ya yo gane, and that´s 4 suuure!!!

Lo que med da rabia es que yo siempre soy seria y  me saca la piedra cunado no lo son conmigo, pero bueno como quien dice, TU perdida!

You´re going uuundeeer, mohahahahahaha! El que se mete conmigo pierde y eso escribelo corazon!



Wonderbart!! <3

Har haft en helt underbar vecka med tjejerna, otroligt kul och gud vad vi har skrattat så att man nästan kissar på sej! vi har varit lite hos mej med tanke på att jag e ensam, men mest hos Claudia för hon bor i hus roligare då :D, plus hon har oxå varit ensam!

MIn familj åkte till paris i lördags då kom tjejerna över och vi hade lite mingel party hemma hos mej :D, det var super kul de drack vin och där satt jag med min saft eller vatten glas, men kul ändå :P. Sen på söndag så blev det bara en ta det lugnt kväll hos mej, bara jag och noria, mysigt. På måndag bestämde vi oss för att vi var tvunga att styra upp något och eftersom att Claudia var ledig från jobbet så föreslog hon att vi skulle dra till henne och därifrån bestämma oss, det tyckte vi lät som en suuper ide! Vi ringde tvillingarna och tagga till Clurre. Där så grilla vi och medans vi grilla tog vi på gamla godingar på youtube och sjöng och dansa medans vi var i full gång med grillningen! När vi ätit gott och var mätta och belåtna så kom två kill kompisar över och alla börja dricka vin och alko läsk, men inte jag självklart. Kvällen slutade med att vi hade värsta festen på fem pers (tvilligarna tagga tidigt) vi dansa och alla var super fulla, så jag bestämde mej för att filma de så att de dagen efter skulle få se vilket gott skratt jag fick mej, shiit vad jag garvade så mkt galenskaper de gjorde och dansade och uppträdde. Våra kill kompisar sjöng eller snarare skreek girl just wanna have fun och jag filma det i fullt skrattande :D!

Tisdag blev även den dagen chill och onsdag ordnades fest hos Claudia ,super kul mkt att hålla koll på bara med sååå mkt fulla människor, men som tur hade jag Rita som var nykter med mej och sen de andra tjejerna var även de hjälpsamma såklart! Hände allt och inget mkt att prata om dagen efter när vi tog en promis nästan allihopa runt om lite överallt.... när vi var på väg hem från promisen så bestämde vi oss för att köpa med oss lite snacks hem och sitta hemma hos Claudia bara och umgås helt enkelt. Noria kom lite efter för hon var på träning, vi satt och prata och prata medans Faduma flätade med så att jag såg ut som en rastafari tjej haha, sen kom brorsan över med Maia och de satt och snacka och skämta en stund med oss sen tagga de. Kort därefter gick alldeles lilla trötta Clurre och la sej, kvar blev tvillingarna och noria och jag, vi satt och skratta åt allt och bara allmänt larvade oss.  När tjejerna skulle hem så följde jag och Noria med i spö regnet, Noria gick i bad rock och vi utmanade henne att springa naken vilket hon gjorde , Faduma och jag låg prakiskt taget på marken och garva, medans Amina bara sa gud Noria va fin kropp du har hahahha! Sen återvände Noria och jag till Claudia där vi gick och la oss och prata en stund till vi decka!

Nu sitter jag här hemma hos Claudia och väntar på att Noria ska komma så att vi kan gå hem till mej och städa lite för att sen bege oss allihopa på grillning hemma hos Norias bror, sen därifrån får vi se vad som sker! PUUUSSSS!


Dessa bjuder jag på :D




























<333




Dagens låt: Girls just wanna have fun - Cindy Lauper!




Veckor bara går och går...

Har inte uppdaterat så mkt mina grav veckor för jag har inte haft tid helt enkelt men bilderna har jag minsann tagit!

Vecka 17




Vecka 18






Och så har vi då kära vecka 19!






Idag var jag på föräldra utbilding typ och det var super intressant även om det fanns vissa grejer som man redan visste om graviditeten så fick jag ändå mkt ny information :), sen fick jag massa tidningar som jag titta i med Claudia det var lite kul för hon lät så här ungefär - vad e det där? åh va e det? shiit vad häftigt!! vrf e det så? hehe så kul och svara och veta det mesta iaf :). På tisdag går jag in i vecka 20 och då har jag mitt andra ultraljud, det med rutin koll och hela köret, ser så mkt fram emot det som ett litet barn på julafton är jag, vill bara att det ska vara tisdag nu nu nu nu!!! TISDAG <3


Kålmården!

Igår var jag på kålmården med pappa, alexandra, lillborsan, alexandras syster och hennes barn. Det var helt underbart väder när vi kom dit strålande skinande sool, skit varmt och skönt!

Innan vi kom fram stanna vi vid ett frukost ställe och käka sen vidare till kålmorden, dåra. Väl framme blev det först toa besök alla var vi kissnödiga efter den långa resan Sen begav vi oss inåt, vilka jädra uppförsbackar man fick gå för att få se alla dessa under bara djur, men så värt det! Så mkt djur jag aldrig i hela mitt liv sett live, var som att se kändisar hehe.


Efter att ha sett, tigrar, vargar, snöleopard, örnar, björnar, visent, så gick vi till delfinariot och såg delfiner göra massa tricks, guud så söta de var och super duktiga jag blev verkligen impad:D.  Efteråt tog vi ett mat paus oc käka på nån restaurang där sen så gick vi och såg, gorillor, apor, elefanter, surikater, zebror, antiloper, noshörningar, buffalos, blonda apor, kameler, åsnor och getter, jag var så amazed aldrig hade jag sett en noshörning förut, det tyckte jag var super häftigt verkligen.

Sedan gick vi ut ur djurparken för att gå in i akvariet, där såg vi alla sorts stora ormar, såsom kobra och anaconda, sen sp jag hajar oj oj oj  vad det var läskigt det var riktigt stora hajar som bara simmade över mej för man kunde gå in i en grotta så hamna man typ under de, super coolt, sen hade vi även krokodilen usch den bara låg där och stirra på mej och såg bara allmänt ond ut.

När vi kom ut ur akvariet så började det spö regna så pappa gick iväg för att hämta bilen medans vi stod och vänta under ett tak, då hände något as hemskt, en pappa gick bakom en buss med sin lilla dotter och bussen höll typ på att backa och så klämde den flickans ben mellan ett stacket och själva bussen, pappan började slå på bussen och flcikan skrek så otroligt det var hjärt skärande, filckan kom till slut loss och ena hennes ben var brutet flickan bara låg och skrek av smärta medans ambulans och sånt kom farande. Usch jag börja nästan att böla av att se allt mitt framför näsan på mej och sen  höra flickans gråt/skrik!

Pappa hämtade upp oss och då åkte vi in till safarin, det var lite nervöst för alla djur går lösa där man ser de liksom från bilen, där sågvi älgar, lamor, vildhundar, kri kri getter, björnar,giraffer, strutsar, zebror och lejon. Lejonen var nog de läskigaste för de bara stirrade in i bilen typ som att de tänkte mm där sitter ni mat bitar typ hehe jag blev lite nervös och sa till pappa, ok du kan köra vidare nu haha

Sen åkte vi hem jag somna hela vägen tillbaka, väl hemma så ringde jag noria och prata till så sent som det bara går :P sen decka jag.
































Dagens låt:  With every heartbeat- Robyn ft Kleerup

Bara kärlek<3

Mitt hjärta brister för jag vet att du inte finns längre.....Men du kommer alltid finnas i våra hjärtan!


Så här blev Michael hyllad på Bet awards
Ciara & Ne-Yo - Michael Jackson Tribute (BET Awards 2009)


Michael Jackson heal the world live


Lady in my life Michael Jackson



Tårarna flödar, Janet tar farväl, Jamie Foxx & Ne-yo sjunger I´ll be there!



Michael Jackson i´ll be there live Dangerous tour, såå fiin <3333 :'(


Tre inlägg på en smäll :D!

I fredags så flyttade jag hemifrån tillfället för det kommer nämligen vara fullt hus där i en månad med tanke på att pappas fru´s syster kommer på besök från venezuela med sina två barn och stannar här i en månad, så jag valde att flytta hem till syrrans lägenhet medans lite lugnare liksom. Palla med dagis där hemma femtio barn som ska leka och springa varje dag, jag behöver roo :P! Iaf när pappa hjälpt mej att flytta över mitt pick och pack hem till syrrans lägenhet i stureby så sa jag tack pappa och hejdå nu, hehe. När han gått så hoppa jag in i duschen och sen fixa jag mej för jag skulle nämligen över till Noria, där var Claudia som jag fortfarande inte träffat sen hon kom hem så jag bara var tvungen att åka ditt, vi måste ju ses! Påvägen träffa jag på Rita och vi gick tillsammans hem till Noria, där chilla vi en stund käka middag och prata och sånt. Vid nio tiden bar det av hemåt för Noria och Rita skulle ut och Claudia och jag skulle hem. Jag följde med Clurre hem till henne för hon hade en present från colombia som hon ville ge mej, jag fick en parfym som luktade sååå himlans gott, blev super duper glad :D.


Dagen därpå så gick jag upp vid nio för jag skulle hinna göra mkt saker på en dag, först så skulle jag åka ut till djurgården för där jobbar Claudia på ett super mysigt typ café/restaurang, så jag skulle käka frukost med henne där, så jag åkte ut dit och vi satte oss i sommar värmen och käka världens goaste mackor, med färsk pressad juice till, super!
Efter det så ringde brorsan och sa att vi skulle mötas inne i stan för vi skulle på en venezulansk fest med riktig tradionell venezulansk mat. Jag sa hejdå till min lilla clurre och tacka, sen tagga jag in till stan för att möta upp bror och Maia. Jag träffade de och så åkte vi in till festen som var i lijeholmen, det var lite mer mingel än fest, men aja. Väl där så kom även Maias brorsor och barnen. Vi var där ett par timmar sen börja pappa att terrra våra mobiler och säja att vi skulle komma förbi och hälsa på Alexandras syster, så vi tog med oss Anton Maias bror sen åkte vi dit. Där fick vi mer mat och satt och prata och hade det trevligt, tills nio tio tiden då var vi super trötta, spec jag efter en lång dag. Jag följde med Maia och brorsan hem och hjälpte bror att packa eftersom de idag åkte till Spanien i en vecka, sköönt, för de. Så nu har jag två lägenheter, en helt ensam och en med syrran iaf i en vecka :D.

Idag så sa jag hejdå till brorsan, Elsa och Maia för de åkte till Spanien ju, sen så gick jag hem och sov och jobba en stund, sen in till stan och träffa Maria. Vi satte oss på restaurangen London och käka och jag uppdaterade henne rejält om allt som hänt mej :D. Efter en trevlig middag så åkte hon för att träffa killen och jag åkte hem, och här sitter jag nu och ska väl sova snart jobbar tidigt imorn nämligen. Puss puss!


Mitt pick & pack dåra! :)




Tradtionell Vene mat! inte läsken dock :P




Så ser det ut nr man posar för bild, fast bakifrån :P


Flickorna på teve två! :) Rita, Jag, Claudia och Noria <3



Dagens låt: They don´t care about us - Michael Jackson

Yes!

I fredags när jag bara var hemma och chilla, så får jag ett mess på mobilen där det stod att jag nu kunde hämta min vara som jag beställt. Hur glad blev inte jag på en skala från ett till tio!!!

Ringde Shannon och hon och Brandy förljde med mej till konsum för att hämta my precious, vi kom dit betalade och gick, sen nästan sprang jag hem ville bara riva upp kartongen.

Gick först hem till Shannon och pilla lite på den, den var bedårande när kartongen rivits upp och den bara löös rött, jag kände mej sååå nöööjd!

Väl hemma igen så börja jag lägga in massa låtar och bilder och pilla som f*n med den, kunde inte bara släppa den.

Så nu kommer det komma bilder hela tiden med tanke på att den har åtta megapixel kamera ;), så nu ere bild på varje inlägg, nästan iaf, :D



Så här såg den ut för er som inte vet :)!


Vecka 16

Jag bara dööör av längtan till nästa ultra ljud, vill se min baby varje eviga dag! <3

Här e iaf vecka 16








Woohoo!

Jag har länge velat köpa en mobil och har letat och letat efter den som ska vinna mitt hjärta :P!

Iförrigår fann jag den!!! jag satt och kollade på tv och så kommer det en mobil reklam, jag tänkte byta men gjorde inte det med tanke på att jag inte hittade kontrollen så jag lät reklamen rulla på, och då såg jag, ja då såg jag den kärlek vid första ögonkastet Sony Ericsson w995 m 8 megapixlar miiiin drööm och den finns i röd oxå min favvo färg!

Så jag tänkte a men den köper jag nån dag i mitt liv. Nån dag i mitt liv blev igår natt, jag var inne på datan och tänkte men jag har råd att köpa den nu så vrf vänta, köör bara tänkte jag, och det gjorde jag.

NU väntar jag bara på avin ska komma i posten så att jag kan hämta min älskling :D!





Du e efterlängtad min lilla älskling <3

 







Dagens låt: Who´s loving you  - Michael Jackson <3

OuT/ J

Sett dej nu <3

I måndags så hade jag tid för ultraljud så självklart följde min man Shannon med mej. Vi tog bussen ihop till liljeholmen och jag var super nervös och kissnödig så jag tänkte så fort jag kommer fram ska jag kissa!
Vi kom fram lite tidigare så Shannon tog en cigg utanför och vi stod och chitt chattade :P tills det var dags att gå in, då kom nerverna och jag sa till Shannon, Jag- gumman jag måste verkligen bara springa och kissa, Shannon - NEEEEJ, det får du inte, jag vet det för att när jag hade UL så sa de att jag inte skulle göra det. Jag undrade vrf men Shannon visste inte så vi bestämde oss för att fråga, det visade sej att det beror på att då kan man se barnet bättre för urinblåsan blir som ett fönster när den är fylld, euuuww! :P


Iaf vi gick in och jag blev alldeles till mej när vi kom in i rummet och jag såg alla grejer som bara skreeek ultraljud. Jag la mej till rätta på sängen och fick den is kalla gelen på magen, därefter palcerade barnmorskan ultra ljuds maskinen (eller vad det heter) på min mage och så fort hon gjorde det så såg jag ett litet huvud, inte förens då förstod jag att jag verkligen har en bebis därinne! Shannon börja böla som en liten flicka hehe, jag log mest och var lite i chocktillstånd, det är något alldeles otroligt att se alla ni som varit med om det måste förstå mej hur jag menar, asså att det känns overkliget och så tittar man på sin mage och tänker där inne är du.....det känns som att man känner sin bebis redan, helt otrolig känsla, obeskrivlig!

Iaf jag fick reda på att jag inte alls var så långt gången som jag trodde utan jag var i vecka 16, jag trodde jag var i 18, ooopps! Så jag fick en ny tid om en månad då jag e i vecka 20, då tänkte jag yes, för jag ville ha två ultraljud!

När jag kom hem så fick pappa se min ultra ljuds video och han blev oxå typ tårögd och ville titta på den en gång till, naaw va sööt! Brorsan och Maia tyckte det var coolt att den där lilla saken lever i min mage just i denna sekund :D.

R.I.P Michael Jackson <3


Dagens låt: I´ll be there - Michael Jackson


OuT/ J


RSS 2.0