<3

Marc Anthony sjunger She's out of my life, han sjunger den så otroligt vackert att jag får tårar i ögonen. En underbar låt som sjungs av en underbar artist. <3




De har båda två otroligt bra röster men på helt olika sätt!


Och här har vi orginalet. Underbar självklart! Jag tycker att de båda är bra men Michael har lite mer inlevelse, men å andra sidan så e låten hans så dete väl självklart. Här gråter jag när tjejen får krama honom, vill oxå<3!

Wierdest ever!!! :S

Asså idag hände det mest konstigaste som kan ha hänt, nån börja messa mej på min mobil och påstå sej vara nån som den personen inte var och fukking terra mej det var helt sjukt asså och det värsta var att den här människan kunde mitt namn och allt! Och jag vet fortfarande inte vem det är det är helt sjuuukt!

Den här människan har iaf inge liv som håller på så här! måste jag tillägga!

Hellu allihopa, Shannon här.. :D

Jennifer ringde mig nyss från jobbet, proppfullt med folk sa hon.. kön gick ända ut på gatan och folk vägrar o gå, de sätter sig på marken o skit. Så det blir lång kväll för henne. Slutar runt 01.00, poor little thing, men sen klingar cashen in o då klagar hon inte, den lilla pengakåta jäveln. Hon bad mig skriva lite här i bloggen om hennes dagar eftersom hon knappt får tid över men verkligen vill skriva ner o minnas och eftersom jag är så snäll så gör jag väl det. Dom här dagarna har hon bara varit med sin pojkvän dvs mig. Hon dör för mig men det är en annan historia. Hur som haver (barnen kär se så lycklig himlen är) eller nått.. iaf vi har varit i stan o Jennifer fick 800 kronor i studiehållsbidrag eller nått den här månaden som hon inte räknat med så hon bestämde sig för o unna sig själv lite nya grejor vilket hon förtjänar. Så vi åkte in mot stan, Jennifer, Jag och min underbara son. Shoppa riktig budget så hon klirra hem ett antal påsar! Sedan gick vi ner mot min man's jobb för han hade lunch och ville att vi skulle äta med honom så han bjöd på lurre, QUE RIIIIICO! Sen åkte vi tre hem till mig i Haninge och Jennifer sov över. (ovanligt) ;) Sen har vi varit hos maia o joan med alla o umgåtts. Åt skit god mat och jag klippte maia's hår som hon blev skiiiiiiit nöjd med :D De andra dagarna har vi bara chill millat. har inte så bra minne :P Jusste Jag färgade ju Jennifer's hår blont för inte så lång tid sen, men det kostar ju pengar o färga utväxten typ varannan vecka och de blir för mkt, hon har inte råd med de just nu, alla pengar måste gå till venezuela så hon bestämde sig för o go back to black så jag färgade det på henne och det blev jätte fint, de min Jennifer de :) Nu ikväll/natt efter jobbet ska hon komma till mig och så ska vi istället färga mitt hår blont haha :D jag har så mkt hår och sist vi försökte så misslyckades vi grovt :P de tog bara på min utväxt så jag har blond utväxt o kolsvart hår hahaha men tonight magic's gonna happen! ;)


Blond VS Svart

 

Vad tycker ni? ;)

RSS 2.0