Do i need to say more?!

Ovädret i Australien klassas nu som naturkatastrof...hmm do i need to say more!

Yttligare en Naturkatastrof


För er som inte läst min blogg för gå in på kategorin "naturkatastrofer" så fattar ni :)


Alice in the Wonderland!

Vilken besvikelse denna film var! Asså den var inte super dålig verkligen inte men den var lite seg och långtråkig. Sen var den extremt konstig faktiskt, då märktes det verkligen att det var Tim Burton som låg bakom denna film han fick filmen att verka dyster och så minns man inte Alice från förr, men som sagt det är ju trots allt hans version, och han har en tendens att göra dystra filmer. Johnny Depp och Helena Bonham Carter gjorde fantastiska roller men dom var för bra för filmen. Effekterna var en annan grej som var super bra och sen var det väldigt häftigt med 3D såklart! Som sagt bevskiken blev jag men det kanske oxå var pga att man hade så extremt höga förväntningar och trodde den skulle slå alla, men i guess att efter avatar blir det svårt att komma med en storslagen film på ett bra tag. Johnny Depp är alltid underbar i vilken film han än är med i :D.




Min lille :)

Så här sover han, he just loves it om man rättar på honom så hittar han snabbt denna position eller liknande efter tre sek :)


Bodyn han fick av Agnes :)


Oopps i did it again!

Hehe glömt grov uppdatering shit shit, ja det är inte lätt när man har barn verkligen inte!
Ja tänkte uppdatera i bilder då jag har ytterst lite tid att skriva idag, som vanligt.

I onsdags förra veckan fikade jag men Maria och Agnes det var hur mysigt som helst, vi catchade verkligen up och pratade mkt roliga minnen :)

Mysiga fikat på john chris :)
(Klicka för större)
   

Torsdag och fredag var chill dagar, då jag började packa lite mina grejer eftersom jag håller på att flytta ihop med syrran :). Sen på lördag så var det verkligen bara grooovt chill hemma, super mysigt och Yoel och jag trivs verkligen i vårt nya hem :).

I söndag gick vi ett gäng på bio och såg Alice i underlandet, recension kommer i annat inlägg.
Sen har jag bara rå chillar, gått ut och gått med syrran och sen igår fyllde lill brorsan år och vi firade hemma med fin hulken tårta och fina presenter ;). Ska se om jag lite senare lägger upp bild på super fina hulken tårtan :D.

Efter bion i väntan på att syrran skulle hämta upp oss
(Klicka för större)
   



Iaf nu måste jag ammish piiis!

Dagens Låt: Everybody - Jackson Five


Uschiis

Igår hade Yoel en tid på BVC för sina första vaccinationer, och usch vad jag inte ville men han måste ju ha sina vaccin. Iaf innan den hemska sprutan kom fram så mättes han och vägdes han. Min lille vägde 5.738g och mätte 61,5 cm. Han växer så det knakar :). Efter det så började barnmorskan förklara hur det skulle gå till med vaccinet och mot vad han skulle vaccineras, sen var det dags. BM bad mej hålla i hans händer och prata med honom och först så lekte han med mej och fatta nada men så fort BM stack honom så skrek han som aldrig förr, både jag och Joanna (som by the way var med mej) fick en klump i halsen, uschiis vad hemskt det var. Efter det kom nästa ben och han skrek lika mkt då, stackars min lille :(. Sen fick jag äntligen lyfta upp honom och trösta, när han blivit lugnare så fick han mat sen rå decka han.

När vi kom hem igår så var han lite gnällig men BM sa att han kunde vara det eftersom det kan göra lite efter ont. Men imorse när vi vakna så låg han och busa och skratta med mej i sängen, och sen från ingenstans så langa han exorcist spyan det sprutade verkligen det kom t.o.m spya från hans näsa, min lillle han blev så rädd, jag lyfte upp honom och trösta honom. Nu ligger han och sover väldigt djupt och han har lite feber men jag ska ge honom alvedon så att han mår bättre. Usch vill att han ska må prima, sablans vaccin, aldrig mer. Men tyvärr han måst vaccineras igen usch!

Innan vaccinet helt ovetandes min lille :(
(klicka för större)


Jag får vaccinet förklarat för mej och Yoel posar fortf ovetandes :(


Leker lite med honom innan sprutan och sen kommer den dumma sprutan som förstörde hela ditt underbara humör, min prins! Först höger ben, sen vänster ben.
  

Naaw min prins första plåster på båda benen :(
 

Och till sist mamma tröstar, såå ont man kan ha. Min lille ♥



Dagens låt: Igual que ayer - Rakim y KenY


Ibland går allt så rätt till!

Igår var en rolig dag :). Först så åkte Pappa, Joanna, Josse, Yoel & jag till city gross vi skulle handla lite grejer. Jag köpte lite grejer till Yoel sen hitta jag ett par ur snygga trosor som jag bara var tvungen att ha, visar bild på dom nedan :).  Sen åkte vi hem och då började vi fixa oss för vi skulle nämligen ut och klubba på aladdin :). Jag pussa på Yoel sen bar det av. Jag åkte med Joanna och Jefri och inne i stan mötte vi upp Josse, Linda, Lindas faster och fasterns kompis. Inne på aladdin hade vi bokat ett bås så vi beställde in helrör och då började det roliga :). Vi blev alla roligt fulla och vi dansade som bara den, dom spelar verkligen skiit bra musik där! Men iaf en oförglömlig kväll, helt amazing, och sällskapet var bäst! När jag kom hem låg min lille som vanligt och sov med sin morfar, jag fick tillbaka honom kl sex :).

Pusss!

I bilen påväg till city gross!
(klicka för större)
 

Dom är såå underbara, så jävla fina! (för er som inte fattar kallas detta ironi, och självklart köpte jag inte dom)


Min outfit igår!
(klicka för större)




(klicka för större)
   

  



OuT/J

Dagens låt: Aveces - Los Aldeanos



Yoel yoel yoel!

I fredgas var jag en stund hemma hos Shannon och hälsade på henne. Nathaniel blev helt till sej med Yoel, hela tiden han ba bebiiis, bebiiis sååå söt! Han älskade Yoel från första ögonkastet och Yoel honom, dom lekte och Nathaniel pratade för fullt med honom och Yoel svarade glatt :)!

Framtida bärra eller!


Lite bilder från i fredags när jag kommit hem efter att ha varit hos Shannon.
(klicka för större)

   

Min son har konverterat haha!



Yoel min son, underbarast i väärlden!



Jag är så lyckligt lottad med min son, han har varit världens lugnaste bebis sen dag ett! Det enda som var svårt var att i början när vi precis kommit hem från BB så var det lite svårt för mej att vänja mej, fast det är väl ändå självklart eftersom att han är mitt första barn. Iaf som sagt i början så tyckte jag verkligen att det var jobbigt att inte få sova, Yoel ville ha mat var femte minut kändes det som och han vägrade sova i sin spjälsäng och eller i min säng. Jag brukade sitta i vardgsrummet i en av fotöljerna och där brukade han sova som en stock, fast på mej och jag sittandes, självklart sov jag super dåligt, vem sover bra sittandes?!? Efter ungefär tre veckors sittande sovning, förflyttade jag mej till stora soffan och sov liggandes men fortf med Yoel på mej, fortf lite jobbigt men inte lika fick bättre sömn. Det enda sättet att få honom att sova längre om nätterna var att jag sov på soffan med honom på mitt bröst, jag gjorde det inte bara för hans skull utan för min egen skull oxå, jag menar för att orka ta hand om honom måste jag få åtminstonde tre timmars sömn. Efter ungefär en månad så prövade jag att sova med honom i min säng, och det funkade! Jag blev så glad verkligen.Nu är han nästan tre månader den 15 mars och sover nu brevid mej på sängen och han sover djupt, han somnar runt tio och sover non stop till ungefär 4 på morgonen, fast då ber han bara om tutte med stängda ögon och sover vidare till sju-åtta, då gör han samma sak igen, asså ber om tutte med stängda ögon och sover tills tio-elva, såå skönt jag får verkligen sova ut med honom nu och det är så otroligt skönt, sen älskar jag att han är vaken om dagarna för då får jag leka så mkt med honom :D! Min Yoel, mitt mirakel, det är du min son!

Soff sovande när min prins var tre veckor!


Dagens låt: Roxanne - Moulin Rouge soundtrack!


So it begiins!

Tsunami i Chile, hmm det låter bekant, hände inte något sådant nyss, jusste det hände en liknade grej i Haiti! Vill inte såja i told you so men here it comes I TOLD YOU SO! Minns ni mitt tidigare inlägg Missförstå mej rätt?, well here it comes, nu är även Chile drabbat, two down more to come. Ännu en så kallad "naturkatastrof" med ett antal döda....
Jag ska t.o.m göra en ny kategori som ska heta "naturkatastrofer" tro mej den kategorin kommer att fyllas mkt sakta men säkert, sanna min ord!
 
Det är hemskt jag håller med, vrf ska folket behöva drabbas?

Haiti - Januari 2010        Chile - Mars 2010, hmm?
  
Vad ska hända härnäst?

Och fiskar drabbade i Rio de Janerio, 80 ton döda, förgiftat vatten? mystiskt döda? yeah right!


Im Out/ J


Tre filmer - Tre recensioner!

Pojken i randig pyjamas är en extremt bra film som utspelar sej på hitler tiden och handlar om två pojkar från två helt olika världar som blir vänner. Filmen visar verkligen att barn e det vackraste som fiinns det existerar ingen ondska i barn!. Riktigt bra gråten ligger och  lurar hela tiden i ögat :P. Nej men den är såå sevärd, stark rekomendation faktiskt. Den e dock en aning hemsk, men som sagt super bra!


Sen har vi då Benjamin Button som jag oxå såg i helgen. Den var as bra verkligen, det händer något hela tiden känns det som man blir faktiskt inte uttråkad trots att den är väldigt lång, 3 timmar. Det känns av att den är så lång men det är ok eftersom att den är så bra och man vill fortsätta att titta för att se vad som händer. Orkar man inte med långa filmer så ska man nog inte se den iaf inte hela på en gång man kanske kan se lite i taget, det går oxå faktiskt! Det är iaf även den en sevärd film, väldigt bra film. Sorlig och fin skulle jag uttrycka mej. Även den rekomenderar jag! Och lite ögongodis skadar ju aldrig :).


Och sist har vi då Wolfman som jag såg idag på bio. Hmm jag hade förväntat mej så himlans mkt mer av den efter trailern, men det visade sej att trailerna visade bara dom bästa och enda bra bitarna i filmen, such a shame. Asså as dålig var den inte, verkligen inte, den hade spänning och det var super coolt när han förvandlades till varulv och när han jagade, men det räckte inte för att imponera på mej. Grejen är att dom bitarna jag just nämde fanns det inte så många av, det var inte ofta han förvandlades och mesta dels av filmen snackade dom bara massa skit, sen tycker jag oxå att den var lite töntigt gjord asså Wolfman gick så töntigt, han gick som en kille som försöker skryta, haha! Den var inte tillräckligt häftig för att vara gjord på 2000-talet, det såg ut som den var gjord på typ 80-talet när allt var så töntigt på typ "skräckiisar". Självaste Wolfman hade typ en 80 tals frilla dessutom det var lite kul och han alltid hade samma kläder på sej fast han hade haft andra när han förvandlades, som att typ han gick och tog på sej sina wolfman kläder när han var förvandlad. Nä men ingen rekomendation från min sida, asså visst vill man gå och se den så gör det men jag rekomenderar hellre att man ska ladda ner den för den är inte värd pengarna och besväret. Bu för den eftersom att den ger verkligen förhoppningar på reklamen som den sen inte kan leva upp till! Dåligt!



Bra helg, me like!

Underbar helg har jag just varit med om :).
I fredags så åkte Joanna & jag först till liljeholms gallerian, jag var nämligen i stort behov av en svart kofta och leggings. Efter att vi var klara där så blev vi sugna på sushi och gick och käka det, sen gick vi till konsum och frossa i godsaker vi köpte nog upp hela konsum :P. Väl hemma så chilla vi lite och jag ordna lite i mitt rum och så. Vid åtta tiden beställde vi hem pizza och sen bänka vi oss framför teven och titta film, det blev först pojken i randig pyjamas och sen benjamin button.

På lördagen så gick vi till stureby hem till Joanna. Där rå chilla vi verkligen umgicks m bror och Jefri, sen blev det familje pizza igen :P, gottis! Idag var vi på bio, pappa, bror, Joanna och jag. Vi såg wolfman medans Jefri tog hand om min skatt :). Nu sitter jag här och ska snart pömsa, imorn ska jag ut och gå igen med Joanna myysigt. så untill tomorrow, piis!

p.s. recensioner om filmerna får ni på inlägget ovan!

(klicka för större)
   

Så fin dukining tyckte vi :)


(klicka för större)
 Coola bästa som finns :)


 

Grabbarna tittar på boxning, hehe


Tio spelar musik för Yoel. Liten pizza, huh?! :P
(klicka för större)
 

Tia med Yoel ♥
   

Bio utgång!

   


Dagens låt: Reach in - Jackson 5


RSS 2.0