Trött som bara den!

Har haft ett par svåra nätter med min Yoel, det är nämligen så att han älskar att sova på dagen, då kan han minsann sova upp till fem timmar i sträck och inget väcker honom. Men sen är det så att när natten kommer då ska han ha mat var tionde minut och inte somnar han imellan, han är klar vaken mellan varje amning, så vem lider och får sitta uppe varje natt, jo jag! Men men vad ska jag göra han måste väl få skapa sin egna rutin i sin egna takt, bara det att jag e så jäkla trööött om dagarna då jag inte får sova nått på nätterna. Ett exempel är inatt då var jag uppe med honom och amma från och med tre på natten till nio på morgonen med jämna klar vakna mellanrum såklart, iaf inte ens klockan nio somna han utan då var han vaken. Men nu när klockan är fem då ligger han där i morfars famn rå däckad och ingen eller inget kan hindra honom från att fortsätta sova, suuck, jag fruktar inför varje natt :P. Sen är det jobbigt oxå för på nätterna är jag ensam då alla sover och då ska amningsnappen på och sen bajsar han precis när han börjar bli lite sömnig så då vaknar han igen och ber om mat när jag försiktigt försöker byta på honom, skiitunge! Sen vill han absolut inte ligga i sängen utan han vill sova endast och bara på mammas bröst, han känner väl sej lugn av att höra mitt hjärta slå. Så ja jag e super duper död och trött om dagarna och kan knappt hålla huvudet uppe om nätterna men det är så värt det, hur kan man ens tycka att något så sött är jobbigt, det går ju inte :D! Nu kanske ni undrar vrf jag inte sover på dagarna tillsammans med honom, jo visst gör jag det en timme, på sin höjd två, men inte mer för jag måste ju passa på att äta som jag knappt hinner med mer en typ en banan eller typ en liten måltid, sen måste jag duscha och tvätta oxå och allt detta måste jag som sagt passa på att göra när lillen sover.

Ljuvliiiga sömn vrf var du så underskattad i mitt liv innan....




Dagens låt: Man in the mirror - Michael Jackson!


Mellandags rea!

Igår så åkte vi till skärholmen centrum, var ju tvungen att checkain årets mellandags rea. Rean var inte ok nästan bara tant kläder typ, allt det det snygga var inte på rea, så visst köpte jag grejer, men inte minsta lilla grej av det jag köpte var på rea, typiskt.
Jag köpte iaf en nyårs outfit till Yoel, ur gullig jag doog :)! Sen var jag ju tvungen att unna mamma Jen något oxå :P, såjag köpte ett par skiit snygga högklackade skor som jag velat ha år och dar, ibland måste man vara snäll mot sej själv :D. Blev lite andra grejer oxå men inget viktigt att skriva om :P.

To diee foor!


Nu kan min pojk vara stilig på nyår :D!
(Klicka för större)
 


Love it!

Vad gäller ammning så har allt gått prima jag har mjölk så att det räcker åt 50 barn :P och Yoel äter som bara den, vilket e super,allt prima som sagt. Det enda problemet jag haft är att mina bröstvårtor gör så fruktansvärt ont, så pass ont att jag inatt nästan börja böla när det var ätdags för min son. Iaf jag tänkte nä så här kan jag inte ha det, nån lösning måste det finnas!
Då kom jag på att jag på min babyshower fick en ammningsnapp, och det var värt att prova iaf, det står ju på den att den funkar när man har ömma bröstvårtor, perfecto, mitt fall ju! Jag prova iaf den och Yoel tog den på en gång utan problem och det gjorde inte ont, yees äntligen tänkte jag, vilken jädra tuur! Så hurra för ammnings nappen bästa uppfinningen eveeer :D! Nu kan jag njuta av ammningen som man ska!

Love it!


Uppdaterar om vår fina jul när jag får tid!


<3

Imorn är det julafton och bara du fattas! ♥

The miles between us are many, but the smiles between us are way more ♥



Dagens låt: Happy Togheter - The Turtels!


Hinner man...

Ja nu med en bebbe i mitt liv så hinner jag knappt skriva, in fact just nu sitter jag och skriver med en hand för i den andra ligger min priins, och det går inte direkt snabbt att skriva kan jag säja :).

Iaf igår var vi på middag hos Maia´s bror Daniel som fyllde år och det var super trevligt och min ögonsten var center of attraction hela kvällen :D!

Igår fick det bli hans baseball dräkt :)



Morbror & Guldklimpen!
 

Vacker stund med mitt hjärta <3


Idag var bvc på hembesök och vägde min lille. När han föddes vägde han 3220g och var 50 cm lång. Sen efter bb fick han ner till 3000g, men på huddinge återbesöket så hade han gått upp till 3070g :). Och idag när de vägde honom så vägde han 3200g, han lägger på sej bra mitt hjärte gryn <3. Idag fick jag hem hans fyra sista i person nummret, nu e han svensk medborgare :D.

Idag <3


Fem dagar efter förlossning!

Hm, känns konstigt på nåt sätt att inte ha mage längre, eller iaf inte stor mage, sjukt...
Här e jag iaf fem dagar efter min kära men kanske inte så sköna förlossning!




Morfar & Min Prins <3

Så här avslutade Morfar & Yoel sin fredagskväll igår kväll! <3


Idag - Återbesök på Huddinge plus skärholmen centrum!

Idag kl: 09.45 så hade jag och Yoel återbesök på huddinge sjukhus, så vi steg upp tidigt och fick skjuts av pappa, eller morfar :). Yoel´s morbror skulle följa med oxå så vi åkte förbi och hämta honom först. Väl där så blev min lille prins undersökt, och gud vad han var duktig, de gjorde nämligen PKU test på honom där de stoppar en liten nål i hans hand och tar lite blod, och min prins gjorde inte ifrån sej ett knyst, sååå stolt blev jag! Sen blev han vägd och han vägde hela 3070 g, alltså hade han gått upp 70 g sen vi blev utskrivna från BB, när han föddes vägde han ju 3220 g, men det är ju normalt att de går ner. Skönt att veta att han är påväg upp igen iaf! Allt var prima med honom och han skötte sej fint fint, förutom när barnläkaren skulle undersöka honom, han blev störd mitt i ammningen så han började gallskrika och blev super arg, stackarn.

Yoel föddes med en liten typ boll på lillfingret som hade en nagel på dessutom. Den lilla bollen sa de skulle falla av så de knöt ett snöre runt och sa att den kommer falla av så småningom. Idag hade den dock blivit stor som ett krusbär och helt vinröd/lila, så barnläkaren beslutade sej för att han skulle klippa bort den för han sa att om vi väntar tills den faller av så kan Yoel råka suga på den och sätta den i halsen, så jag gick med på att den skulle klippas bort. När de började ta fram skalpell och sax och grejer bestämde jag mej för att stiga ut ifall att det skulle göra ont på honom så ville jag helst inte se, så min bror fick stanna inne kvar. När brorsan kom ut och sa att det var klart och att Yoel inte gett ifrån sej ett knyst blev jag såå glad. Skönt iaf att bli av med den där lilla bollen den irriterade mej som fan!

Här e den irriterande lilla bollen som störde min son, först var den hudfärgad sedan vinröd/lila som sagt.


Blivit av med den fula bollen äntligen
 

Efter återbesöket kom Daniel, Maia´s bror och han hade köpt världens finste bil barn stol tíll Yoel, jag dog den var så fin och pga mina hormoner så blev jag faktiskt t.o.m tårögd, men det sa jag inte ut högt :P. Vi åkte till skärholmen centrum där vi mötte upp Maia och hennes andra bror Anton. Där gick vi runt ett tag och kikade omkring, åt och fika och sen åkte vi hem. Väl hemma så hade min lillebror bakat till Yoel, jag dog han ba här jag har bakat kokos bollar till honom,hehe han e bara fem år så han fattar inte att han inte kan äta än. Men det som dödade mej var storleken på kokosbollarna de var minimala, haha sött!

Vår första dag ute <3!

imorse innan jag väckte min prins<3 och i barnvagnen på huddinge.
 

Morbror & Yoel <3


Den fin fina barnstolen & de urgulliga kokosbollarna, jag döör för båda!
  



Dagens låt: Perfecto - Wisin y Yandel ft Ivy Queen


Förlossningen.

Jag var ju på förlossningen söndagen den 13 dec pga blödning som jag blev hemsickad med för att invänta värkar, vilket jag gjorde besviken dock men men. Iaf på måndagen den 14 dec vaknade jag ungefär kl tio på morgonen och kände starka värkar men verkligen inte regelbundna, dessutom hade jag slutat blöda så jag låg kvar i sängen och försökte somna om. Det gick inte så bra för jag hade så ont, så kl kvart i tolv steg jag upp och sa till min pappas fru att jag började få grova värkar, hon sa att jag skulle lägga mej ner och invänta tills de var mer regelbunda. Vid halv sju på kvällen så hade jag grova värkar som varade i en halv minut och det var ungefär tre-fyra min mellan varje, men jag envisades fortf med att vänta ännu längre för jag ville verkligen inte riskera att bli hemskickad igen. Vid tio i sju så kom jag på att min bebis inte rört sej på jätte många timmar så då ringde jag förlossningen ändå och berättade hur det låg till med värkarna och sen berätta jag att bebis inte rört sej. Hon i luren sa att rent värk mässigt kunde jag vänta lite längre men att eftersom bebis inte rört sej så skulle jag komma in. Det blev massa spring här hemma och till slut kom vi iväg. Väl framme visade det sej att jag faktiskt hade groova värkar och var öppen hela 6 cm,och bebisen mådde bra förstås! Så jag blev inlagd det skulle bli bebis trots allt!

När jag blev inlagd var det första jag sa att jag ville ha epidural och lavemang och att utan det tänkte jag minsann inte förlösa något barn :P. Jag gick runt med en gå maskin och stannade upp och då av kraftiga värkar, Shannon och pappas fru som var med mej rusade upp varje gång för att massera min rygg, och ge mej krafter genom att stötta mej. BM kom då med lavemanget och så fick jag det avklarat, skönt tänkte jag en sak avklarad! Då passade BM på att fråga om jag ville ha lustgas men jag tackade nej som jag kort därefter ångrade så jag skyndade på att skicka Shannon för att säja det, att jag visst ville ha lustgas. Så när BM kom igen så frågade hon om jag inte ville ha epiduralen istället på en gång, men att jag iförsej kunde få lustgas medans hon hämtade narkos läkaren och sånt, det visade sej vara det bästa beslut jag tagit för lustgasen blev min bärre :P! Jag ville inte släppa den för något i världen och när sedan narkos läkaren kom så var jag tvungen men jag ville inte, så de fick slita den från mina händer praktiskt taget, hehe :). Epiduralen gjorde ont som satan men det var bara att stå ut och hela tiden fick jag höra du är såå duktig. Epiduralen må ha gjort ont men såå värt det för värkarna gick över och jag mådde prima igen! BM kom tillbaka kort efter att epiduralen var satt för att kolla hur öppen jag hunnit bli och det visade sej att jag endast var 8 cm öppen än så länge, så BM ville vänta lite till för att se om mitt vatten gick, jag tänkte bara fan, jag vill ju ha ut honom nu! I samband med detta kollade hon bebis hjärtljud och det visade sej att de sjunkigt så då tog hon beslutet att sätta en elektron på hans huvud och då skulle hon bli tvungen att spräcka min vatten bubbla ändå, yes tänkte jag! När hon spräckte den så blev jag hela 10 cm öppen och hans huvud åkte ner, eh gissa om det kändes. Hon satte på elektronen och sa att hon skulle komma tillbaka om ungefär 15-20 min för hon skulle gå och förbereda alla verktyg och så. Gissa om jag blev nervös då, det skulle verkligen vara dags när hon kom tillbaka. Innan hon gick så sa hon att jag skulle börja känna ett tryck som skulle bli starkare och starkare men att jag inte fick krysta för nåt i världen. Så här säjer jag bara epiduralen må hjälpa mot värkarna i magen men trycket från bebbens huvud tar ingen fucking bedövning bort. Jag ville verkligen krysta men fick som sagt inte, känslan är ungefär som att du har en basketboll uppstoppad i rumpan och den vill ut men du får inte ta ut den än, smärta med andra ord. Jag hade så ont att jag började böla som en litet barn och jag sa att jag inte orkade att jag inte pallade. Shannon kom och tog mej i handen och började böla med mej och försökte få mej lite uppåt. Sen kom BM då sa hon medans hon förberede lite grejer att jag kunde börja krysta lätt, men bara lite grann, men det var verkligen en lättnad, även om det bara var lite.

Sen så sa BM - Ok nu när du får nästa riktigt kraftiga värk så krystar du allt vad du har utan att andas och med stängd mun, lättare sagt än gjort! När jag krystade första gången hade jag aldrig trott att smärtan skulle vara så fruktansvärd och att det skulle göra så pass ont. Sen fick jag vila, andra krystet vid nästa värk då skrek jag och stört bölade samtidigt, det gjorde så otroligt ont jag kunde inte tro smärtan, jag kände verkligen att shit än är det inte slut, så tittade tydligen toppen på hans huvud fram och Shannon sa krysta gumman, you can do it, men mina krafter tog slut och jag kunde inte, huvudet åkte tillbaka. Tredje krystet så tittade huvudet ut igen och då skrek jag så högt att jag tror hela avdelningen hörde, BM skrek tillbaka stäng munnen, men det gick inte, jag gav upp och huvudet åkte än en gång tllbaka, fy satan vad ont jag hade! Fjärde krystet så tittade hans lilla huvud ut rejält och BM sa kryyystaaa men jag krystade tills det sa stopp och klarade inte mer så än en gång av jag upp, fast denna gång så åkte inte hans huvud tillbaka utan det var kvar och fy fan i helvete den smärtan är obeskrivlig, det sved och kändes som om nån töjde ut mej till max där nere, uuusch! BM sa nu får du vänta tills nästa värk, då stänge jag mina ben och grät - jag vill inte, jag orkar inte mer, jag kommer inte klara det, snälla jag vill hem, sen vägrade jag öppna benen igen, men insåg till slut att jag var så illa tvugen såklart. Jag ville krysta innan det ens var dags men BM lät mej inte. När det väl var dags tänkte jag nä nu jävlar ska den här skitungen ut och jag krystade som om jorden skulle gå under :P, då jävlar slank han ut som en liten fisk, fy fan vad skönt det kändes jag sjönk ihop som en lerklump av utmattning. Jag uppfattade inte riktigt vad som hade hänt tills jag hörde barnskrik då insåg jag vad jag krystat ut, och hamna i typ chocktillstånd. Jag fick lilla Yoel lagd på min mage där han bajsade ner hela mej, hehe stackarn. Sen fick Shannon klippa navelsträngen och sen tog de iväg honom för tvättning. Medans hon gjorde det så fick jag köra ett sista kryst för att få ut moderkakan, men det gick smort som smör den bara slank ut, sedan visade de mej den och ba här har han legat i 10 mån, jag ba eh äckligt vill inte se den tack!

Jag fick sen veta att jag spruckit lite eller som BM sa att jag spruckit minimum, fick fyra stygn, två inre, två yttre, vilket oxå gjorde satans ont jag kände allt när de sydde men jag brydde mej inte längre för inget kunde mäta sej med smärtan jag just upplevt, den var den värsta ever! Sen fick jag tillbaka pojken min och skulle börja amma, då sa jag högt ut - Efter det här klarar jag av vad som helst! och så började jag amma som gick så bra från första stund, lättad och happy blev jag!

Sen fick jag gosa med min pojk i några timmar, han kom ju ut 01.12 den 15 december så jag fick ligga och gosa med honom till ungefär fyra på natten ett bra tag asså. BM kom in och sa att innan jag blev flyttad till BB så skulle jag få duscha och kissa, så då fick Shannon honom medans. Att duscha gick prima men kissa inte lika bra så de fick tappa mej vilket inte kändes alls. Sen över till BB där jag fick amma och gosa med min prins efter mkt smärta.

When it all comes around så var smärtan sååå värt det och jag gör mer än gärna om allt för att få en till liten söt bebis <3!

Ni som inte fött än bli drf inte rädda, så fort man får sin bebis i famnen glömmer man ordet smärta! Så fint moment obeskrivligt!


 


   
 

Tredje gången gillt it is!

Min fina och absolut underbara son Yoel José kom till världen kl: 01.12 den 15 december! Äntligen är du här, äntligen har min kärlek till dej fått ett ansikte <33!

Uppdaterar senare om förlossningsberättelse när mitt hjärte gryn ger mej tid :)!

Vårt alldeles första möte ever, endast kärlek!



Här min älskling nästan 2 hela dygn gammal :). Älskar dej!
Hur kan man vara så underbar och perfekt!


Tredje gången gillt!

Nu har jag fått åka in till förlossningen två hela ggr, och hur jobbigt har inte det varit när jag egentligen bara vill vara hemma och ta det lugnt. Men första gången jag åkte in var i fredags och det var pga att jag trodde mitt vatten hade gått, det liksom rann ner för benen men det visade sej vara ännu mer av slemproppen och en grov sådan, så jag blev hemskickad. Nu imorse så vaknar jag av att jag är super duper kissnödig och jag var såå trött att jag försökte hålla det inne men till slut var jag tvungen att springa upp ändå :P. Så när jag kissar så kissar jag rent blod gissa om jag blev rädd jag kutar till tlf och ringer förlossningen där jag får förklara hur det såg ut och då säjer de att jag helt enkelt får åka in, vilket jag gör. Väl där blir jag undersökt vilket gjorde så förbaskat ont att jag nästan börja böla på riktigt asså, inge kul. Iaf allt det och två smärtsamma undersökningar inom loppet av endast tre dagar för att bli hemskickad åter igen. Det visade sej att det är på g nu på riktigt men att eftersom jag inte har grova värkar än så fick jag åka hem och vila och vänta på kraftiga värkar för att få åka in igen. Så i guess tredje gången gillt eller....


Before & After

Hmm, undrar om man kommer se ut så igen...som det känns just nu så känns det verkligen inte som det men alla i min omgivning säjer att jag kommer gå tillbaka till det, men hmm man undrar ju...:P


Before


After



Dagens låt: Mi cama huele a ti - Tito el bambino ft Zion y Lenox - ett måste att lyssna på sååå gryymt bra!



Babyshoweeer!

Precis nyss när jag blev klar med mitt senaste inlägg om skötbordet så fick jag de fina bilderna :D!
So here it gooes!


Fina blöjtårtan jag fick av Shannon <3!



Syrran, Jag & Danne (jag vet att han har typ en stång mellan benen, ignorera det :P). Och sen är det Maia och jag <3!
(klicka för större)
   

Endast kärlek! 15 års vänskap <3.


Läser upp roliga saker tjejorna skrev på korten :). Och present öppnande!
(klicka för större)
       


Charlies änglar :D, en gravid sådan :P!
(klicka för större)
  


Maia kör en venezuela pose med min fina tårta :). Sen är det Maia all oover me och Brorsan och Noria som tävlar på guitarr hero :)!
(klicka för större)
     

Den super fina tårtan som min finaste pappa gjorde till mej! <3
(klicka för större)



Och slutligen allt det fina jag fick! <3. Plus en gips tavla för min lille pojk där jag kan göra avtryck på hans fötter eller händer, men glömde fota den, glömde även fota lite vagn leksaker jag fick plus ett vagn täcke och vagn kudde i blått och vitt med hjärtan på :)! Jusste de små bollarna på bild nr fem är små strumpor :)!

(klicka för större)
      



Finare babyshower får man leta efter! <3



Fin, fint!

Idag var jag hemma hos Shannon och hämta skötbordet som jag fick av henne i babyshower present, bara en liten del av allt jag fick av min älskliiing <3! Och jag väntar forftf på att hon ska skicka bilderna från min underbara babyshower, men hon har inte gjort det än, så fort hon gör det lägger jag in bilder :D!

Jag hade iaf det super och fick massa fint, vilka vänner man har asså! Det är vid sånna tillfällen jag inser vad som innebär att ha riktiga vänner, inte för presenterna jag fick utan för tiden de alla la ner på att jag skulle bli glad :D. Love you guys! <33



Fina skötbordet, som jag prytt lite själv oxå :)!
Sååå nööjd!
(klicka för större)
 



Dagens låt: You and I - Medina!


Hmmm....



Jag sitter i mitt rum och slår in julklappar och rätt vad det är så känner jag typ att jag e lite blöt på trosorna men inte tillräckligt blöt för att det ska vara vattnet. Jag går iaf till toan och ser att det är något rött vatten aktigt på mina trosor, jag blir super orolig och springer till tlf för att ringa förlossningen och då får jag veta att det är min slempropp som har gått., jag tänkte direkt hmm.. och blev helt tyst i telefonen då frågade hon - vet du vad det innebär? jag- ehh nää... Då förklarade hon att det är typ förlossningen som satt igång men att det kan lika gärna hända idag, imorn eller om en vecka så det är väl bara att gå runt och vänta i guess. Men nu vet jag iaf att det e på g :D!



Vecka 39
Svullen och stor som en kossa, men snart e du hääär!
(klicka för större)

   



Dagens låt: Dirty Diana - Michael Jackson!


P.S. Lägger in bilder från babyshowern när jag får de av Shannon :D!


Ont och kul!

Idag har jag haft sååå ont hela dagen kan inte bebis bara komma, eller egentligen är det bra om han håller sej inne iaf en dag till för imorn är det min babyshower och jag har längtat som bara den på den dagen :D!. Jag har varit vaken sen åtta var ju tvungen att åka till pappas jobb och hämta den fina prinsess tårtan(min favvo tårta) han gjort till mej till min babyshower imorn plus så fick jag massa lussebullar oxå, ni förstår pappa jobbar nämligen på ett bageri :D! Så idag har jag massa att göra måste åka in till stan och köpa sista julklapparna och sen handla massa till imorn. Imorn ska bli så kuul massa fina kort ska tas, nu innan magen försvinner för just nu är den verkligen bamseee stor :D. MKt att göra både idag och imorn men kul ska det bli!

P.S. jag ska lägga in lite mag bilder senare kanske om jag hinner har tagit ett par stycken redan nu!


Vecka 39 och jag dööör, min kropp känns som en klump och det känns som om jag går runt och bär på kassar fulla med sten i, usch vad tungt det är just nu, det är verkligen obeskrivligt tungt, man måste uppleva det själv för att riktigt förstå hur tungt det är. Dessutom går jag som en gammal gubbe, en rullator skulle sitta bra just nu! :D

Aja nu måste jag kila iväg och göra alla mina grejer innan det blir sent! Piiis!


Twilight Saga New Moon.

Kom precis hem från att ha varit på bio och sett nya twilight filmen. Jag bara älskade den mkt mums killar i filmen :), och mums kroppar, hehe. Men förutom det så var filmen super och om man älskar ettan så älskar man tvåan så ere bara! Det kommer definitivt en trea heeelt säkert! Blev iaf super nöjd och den är rekomenderbar för er som gillade ettan!


RSS 2.0