Midsommarfirande och Skumt!

Firade midsommar m jobbet i fredags och det var verkligen grymt kul :).
Vi skulle ha varit på tantolunden var det menat men vi förflyttade oss till långholmen istället, där hade vi en bro att springa under om regnet skulle komma :P.

Vi satt där på massa filtar och drack och sånt, vissa spelade fotboll andra bara satt och pratade. Lite senare började det regna så vi förflyttade oss och satte oss under västerbron, vi fick använding av den bron ändå :P. Där satte vi oss och lekte sanning och konsekvens, då när vi precis skulle börja så ringde Shannon mej och jag fick förklara vägen för henne, sen kom hon och satte sej och lekte med Nathaniel och några från mitt jobb som blev totalt kära i honom, medans vi andra lekte sanning och konsekvens, hehe. Ja låt mej inte gå in på några detaljer men det gick vilt till hahahaha. Vid klockan tio halv elva så drog Shannon hem först och sen drog vi som var kvar till nån rave fest i skogen bakom kaknestornet, hehe konstigt i know men men. Vi hamna iaf där och hade det trevligt i guess. Vid ett-halv två så bestämde vi oss för att dra då återstog bara, Jag, Josse, Maria, Patricia, Wagdi och Marcel så vi gick till bussen för att se när den gick. Med tanke på att klockan var halv två så gick det ingen buss därifrån längre så vi fick gå i en timme till Östermalmstorg. Jag fick stå ut med Marcels rappande och rim i den hela timmen, hahaha, nån var less när vi kom fram till tuben :P. Iaf så tog vi tuben och jag och Josse bytte i gullmars till stureby och vi kom hem vid tre då decka vi direkt. Nästa dag skulle jag upp och jobba kl tolv, jag klarade mej var inte speciellt trött av nån konstig anledning, så det gick super på jobbet nästa dag :D.


Igår dagen började bra men slutade skumt må jag säja :P. Pappa fyllde år så jag och Shannon gick hem till mej och firade honom med tårtätande och umgänge m familjen. Senare på kvällen så gick vi hem till Claudia för hon skulle tydligen ha fest. Shannon och Nathaniel åkte hem vid nio tiden och Jag, Clurre och Elena stannade kvar med vårt vin. Noria kom vid elva och satt och drack med oss en stund. Det blev ingen fest för det var en tisdag och alla jobbar ju, är det inte skolan är det jobb som gäller för folk. Så Elena bjöd några killar hon kände, eller hon kände bara en av de men han drog med sej två kompisar. När de kommer, så kommer först den första in han hade på sej utsvängda jeans, noppade ögonbryn och t-shirt instoppad i jeansen, den andra vita utsvängda prassel byxor, röd t-shirt instoppad i de vita byxorna och slisk frisyr och den tredje allmänt för små kläder och tjock. Våra munnar kunde inte stängas vi var i chock tillstånd hur kunde tre personer vara så otroligt fula det var ej möjligt och det blev bara värre för varje kille osm kom inte, usch. Det första Noria sa var jag måste tagga, så hon ba peace! Vi andra var tvunga att stanna, var sociala ett tag sen gick Clurre och jag och la oss, då käka de otroliga fula latinamerikanske killarna upp all mat, råga på allt så var de fräcka oxå. Usch never more, de var dessutom pappor på hög nivå! Det säjer väl allt.

Aja nu måste jag åka ska gå och fixa min nagel som jag tappa på midsommar, hehe. Peeeace!

Till Shannon: That's ok you can be with girls, i like girls, DARLA!!!

Veckans Låt: Tu eres un sueño - Wisin y Yandel.

Lite midsommarbilder.
Där satt vi och hade det trevligt :).



Syster och Jag <3


Älsklingen och Jag<3


Sötnosar, love you<3!



Marcel & Jag, snackar typ!



Maria and me :D!



Slutningen Jag i mörkrets ensamhet :P.

Nytt?!?!

Nu är jag blond igen and i love it :). Alla ger mej jätte mkt komplimanger för det och säjer att det passar mej jätte bra så det är ju alltid ett plus i kanten :P.


Gammal bild när jag e blond, men det e inte så stor skillnad nu!

I onsdags efter att Jag, Shannon och Nathaniel varit i globen och köpt lite grejer så åkte vi hem till mej och chilla, Shannon natta bebis men det gick inge bra för han var på lek humör, så Titta, Shannons mami kom och uppehöll honom medans vi färga mitt hår. Det blev rätt så sent de kom iväg runt elva halv tolv tiden, asså då begqav de sej hemåt. Jag stanna kvar hemma med färgen i håret och satt vid datorn, tills det var dags att tvätta ur färgen. Jag tvättade ur den och gick sedan och la mej för att ringa Joanna och snacka lite. Eller det var meningen att vi skulle snacka i typ fem minuter, bara hälsa lite men det blev typ en timme för vi hade mkt att prata om, egentligen ville jag inte lägga på efter en timme heller men hade inge val för tlf hade inga batterier kvar och den pep hela tiden. Sen somna jag.

Torsdag så vakna jag och det första jag gjorde var att springa fram till spegeln och titta på mitt hår, först var jag missnöjd vile ha ännu blondare. Jag ringde Claudia och fråga om jag kunde få komma hem till henne och platta håret, för då skulle man se helheten lite bättre, så jag gick till henne. Där var Noria så hon fick plattånga det. Under tiden som jag satt där och blev plattad :P, så ringde mami och sa att vi skulle mötas i stan för att sen bli upphämtade av Josse och umgås lite. Jag sminkade mej och åkte in till stan med Claudia som oxå skulle in till stan. När vi kom fram var mamma inte där än så vi gick runt lite och köpte present till Noria som fyllde år nästa dag. Sen gick vi in på in & finn och där hitta jag fyra par skiiit snygga solbrillor för 15 kr st jag köpte de direkt eller jag började med att köpa två av de och tänkte att jag skulle tillbaka i veckan och köpa de andra två. Iaf sen så gick Claudia vidare ensam och jag mötte upp mamma som på sin tur mötte upp josse. Vi åkte i Josses bil till mälarpaviljongen och käka lite, satt där en stund och snacka och umgicks helt enkelt. Efter drygt en timme så åkte vi hem, jag bad Josse att lämna mej hemma i Östberga då jag skulle sova hos Shannon i Jordbro och behövde hämta klader. När jag kom hem hänge jag upp min tvätt som jag glömt bort och sen packade jag lite grejer och skuttade iväg till bussen till årstaberg. Efter typ en timme var jag framme och då tog Jag, Shannon, Claudio och Nathaniel en buss för att åka och handla lite i hanninge, Claudio gick av före för han skulle ut m nån kompis. Vi åkte vidare och handlade lite mat och sånt. När vi kom hem försökte Shannon natta Nathaniel och jag hoppa in i duschen. När jag kom ut märkte jag att det inte gått nå vidare bra för henne för där kröp han runt och lekte hehe. Vi lagade mat och käka sen kom Claudio och då titta vi på dagboken (den e så braaaa, tröttnar aldrig) sen gick vi och la oss och sov.

På fredagen vakna jag rätt så tidigt för jag skulle vara på jobbet elva, jag gick upp fixa mej och så sen bar det av till jobbet. Väl framme på jobbet var det heeelt dött, jag menar det är ju en uteservering och det regnade liksom så jag fick gå efter tre timmar. Jag åkte hem och fixa mej för jag skulle gå på Norias födelsedagsfest i midsommarkransen hemma hos hennes bror. Jag ringde Shannon och fråga om hon ville åka med mej och hon sa aa kom in och möt mej så åker vi från stan. Jag åkte och mötte henne och så åkte vi till Noria. Vi var de första där vi gick runt lite och tittade i den superfina lägenheten som verkligen var fin, vi gick runt bara och beundrade den otroligt fin lägenheten:). Vi firade henne med mat och tårta sen drog hon och några av tjejerna vidare och vi som var tvunga att åka hem gjorde det. Shannon bestämde sej för att sova hos mej det hade blivit försent för henne att åka hem vid tolv. Vi kom hem och jag tog in madrassen i rummet och decka, jobbade på lördag oxå.

Idag har jag bara jobbat och umgåtts med Shannon, ovanligt jag vet. Efter jobbet åkte jag in till stan för att köpa de andra två solglasögonen som jag ville ha sen åkte jag hem till Shannon i Östberga, när vi varit en stund hos henne så ringde Juan och sa att vi skulle komma till honom, (han var nämligen hemma hos mej) han ville delvis träffa oss men mest Nathaniel, så vi gick hem till mej där vi käka med Juan innan han stack till em-tält. När han dragit så skulle Shannon natta Nathaniel och då blev jag så sömnig att jag la mej med de och vi decka alla tre  i typ en och enhalv-två timmar, vi sov verkligen skiit skönt :). När vi vakna så var det dags för Shannon att börja dra sej hemåt så hon klädde på sej och lät pappa leka lite med ungen innan hon la honom i vagnen. Sen gick hon. Och nu sitter jag här och skriver lite nytt i min blogg :). Aja nu ska jag typ ringa Joanna och hänga upp min tvätt. Sen ska jag nog läsa lite har ju köpt en ny katarina von bredow bok:P, sen sova jobbar imorn elva igen usch. Aja Peeeeace!

OuT/ J-R-FP

Veckans låt: Quisas - Rakim y KenY.



Så ser en av mina nya 15krs solbrillor ut, fast mina är svarta.


Vuxenliv?!?

                                                             
Studenten e kommen och över, nu e det vuxenliv som tar över! :P


Nu har jag tagit studenten, tog den i onsdags den 4 juni. Det måste ha varit den mest underbaraste dagen i mitt liv har aldrig kännt mej så levande. Fast helt ärligt talat så var jag nog inte speciellt full jag var nog mer full på morgonen sen övergick fyllan till lullig, och framåt kvällen blev jag as packad igen, fast på ett lugnt sätt. Precis som jag ville :).

Utspringet var skit kul för jag skrev och hoppade och fick krama alla mina älskade, sen hoppade jag på flaket med Shannon, Lina och Noria och vi blev såklart dränkta i öl och cider, det var as kul vi fukka ur :). När vi kom fram till t-centralen så började Shannnon( som by the way fukkade ur mest haha) skrika bada! bada! så flaket stannande och släppte av de som ville bada i fontänen vilkert var vi och några till. Vi hoppade iaf in och bada tills shannon börja skrika aina! aina! haha då gick vi därifrån och åkte hem till min mottagning.

Väl hemma så tog alla emot mej här och jag duschade sen så käka vi middag och alla höll jätte fina tal som fick mej att gråta, speciellt Shannons tal för hon stört grina själv så då var det svårt att inte grina. Framåt kvällen fixa vi oss och drog till slutskivan där vi hade as kul, jag fick inviga Shannons första utekväll :). Efteråt åkte vi till Shannon och sov.

Torsdagen tog jag det mest lugnt. På fredagen jobbade jag och det var rätt så coolt för på dagen var det typ inget att göra men sen på kvällen blev det as mkt så vi kom därifrån vid typ två- tre, men men mkt pengar sen. Lördagen hmm umgicks jag m Shannon hemma hos Maia jag satte in bilder på datan och sånt. Sen frmåt kvällen när sötis Nathaniel hade somnat så satt Shannon,Maia, Joan och jag uppe till typ tre och spela buzz det var verkligen as kul vi skratta så mkt för Shannon och Joan tävlade som fan, hehe.  Sen sov jag hos Shannon. Söndag jobbade jag kl fem innan dess var jag bara med Shannon som vanligt :P.

På jobbet var det verkligen dött fanns nada att göra typ inga gäster för det var ju blåsigt och det är ju trots allt en uteservering vid vattnet. Men vid ungefär nio tiden kom Agnes, Emelie och deras kompis Emma och satt där och drack, vilket uppehöll mej en stund för det fanns ju verkligen inget att göra som sagt.  Sen gick tjejerna och vi började att stänga, och slänga ut de sista gästerna. När allt var klart och jag stog och tog en cigg som kom Nikos (en arbetskollega) ut från köket och ba Jennifer kom in, jag ba nej jag har slutat han ba kom bara, så jag gick in i köket och där stog alla som hade jobbat under dagens lopp. Framför sej hade de typ tio vodka shots. Min första tanke var nej jag vägrar de ba komigen vi förtjänar det haha, så vi shotade till och med två shots. Sen mådde jag så dåligt att jag gick och bytte om och så kom Agnes och de igen för de påstod att vi skulle festa.

Vi tralla runt i fridhemsplan en stund sen orka jag inge mer och tog nattbussen hem. När jag gick av bussen i tussmötevägen så mådde jag skiiit, så jag ställde mej och typ halvt spydde i min ensamhet, sen gick jag hem och sov.

På måndagen var det menigen att vi skulle grilla på sjöberget men det blev mest chilla, sola och äta chips typ. Där var vi Jag, Shannon, Nathaniel, Claudio, Sandra, Steffi, Tracy och Mici en stund det var verkligen jätte mysigt och varmt oxå sen gick vi och käka på mc'donalds, hade det verkligen trevligt må jag säja :P. Efteråt gick jag hem till Claudia en stund och var där med tjejerna och snacka skit sen vid elva halv tolv gick jag hem och sov.

Igår var jag på em-tält med Joan och Maia i sandsborg och käka massa grillmat medans vi såg Sverige vinna mot Grekland, det var kull att se alla svennarna skrika och hoppa, hehe. Sen så åkte jag och mötte Shannon för hon skulle sova hos mej, vi var en stund med Maias kompisar i stureby sen gick vi hem till mej och sov, eller vi låg och prata tjejsnack i typ två timmar först :P. Idag ska jag och Shannon till globen alldeles strax för jag ska köpa lite grejer bl.a en ny katarina von bredow bok :) och blond hårfärg, ska nämligen bli blond igen :). Men nu skaj ag gå och duscha så peeeace!

Nu träder Jennifer in och börjar med det man kallar för vuxenliv!


OuT/ J-RFP

P.S. det finns en kille på mitt jobb som jag vill haffa, och jag har redan börjat med den proceduren haha, för jag ska haffa honom dör för honom :P. Aja Peace!

Veckans Låt: Todo me huele a ti - Pedro Arroyo.


Yes I made it!


<3

RSS 2.0