<3

Iförrigår var jag som sagt och såg Michael Jackson´s This is it och den var heeeelt underbar! Även om det inte alltid var han så när det väl var han så var den heeeeelt underbaaaar, han fick verkligen fram sitt budskap om kärleeek and more to come ;)! Love it! Skulle gärna se den miljoner ggr om! Sååå värt det. Och när man kom in i salongen så fick man verkligen se va Michael gör med folk alla var helt hypade, vissa klädda som honom och filmen fick stående ovationer. Dessutom klappade publiken mkt under filmen och folk skrev - i love you michael! Och allt detta i en bio salong, hur ofta händer det liksom?!?! Bara för dej Mike! <3





V.33 dåra! :)


Klicka för större!


        


Today is the day!

Idag är det dagen som jag gått och väntat på i ett tag nu (förutom min förlossning). Idag ska jag gå på bio och se This is it, soom jag har längtat och nu äntligen ska jag få se den, Längtar så tills klockan 21.30 idag!

Sen e det mysigt oxå för innan bion ska jag och Shannon gå och käka nånstans sen ska vi tralla till bion där vi möts med brorsan min, suuper dag helt enkelt! Nä nu måste jag sminka mej och springa till bussen skriver mer sen efter min ögon skådat mästerverket :P! Puss!


Dagens låt: Break of dawn - Michael Jackson!


Måste man ha rubrik?!?

Hallå hallå! Jag vet att jag inte skriver blogg så ofta men jag skriver bara när något kul har hänt eller något som är värt att skriva ner, jag menar om jag skulle skiva varje dag skulle det bli tråkigt i längden, för just nu e det mesta jag gör är att gå runt och vara allmänt höggravid :)!

Iaf i fredags så fick jag pengar så då bestämde jag mej för att jag skulle in till stan och köpa mej ett par vinter stövlar så att när snön börjar falla e jag beredd. Jag ringde Noria och hon följde gärna med. Jag hitta ett par jätte sköna mocka stövlar med päls inuti så det fick bli dem, efter det så åkte vi och käka på kungshallen för vi höll på att svimma av hunger :P. När vi ätit så var jag bara tvungen att gå in på H&M för att köpa lite kläder till min älskling och visst blev det kläder köpte ett par stycken plagg som var sååå söta så att man vill dö, så små åhh då längtade jag bara ännu mer, ville köpa upp hela barn avdelningen på H&M, men det går ju inte för sej :P!
Efteråt så åkte jág hem till bror och Maia, där jag bokade mej framför teven för att kolla på idol.

På lördagen så åkte jag bara till globen med brorsan och Maia sen hem och tog det alldeles lugnt, lite tråkigt blev det att bara ligga hemma men men e man gravid så e man!

Igår så vaknade jag ett eller vad jag trodde iaf för jag hade glömt bort att klockan skulle bak en timma, vintertid började ju, så jag vakna väl tolv antar jag, iaf jag gick upp och upptäckte att det inte fanns något att käka till frukost så jag sprang ner till affären och köpte en sen frukost plus julmust, som jag by the way e sååå glad att de redan börjat sälja :D, love it! På kvällen så gick jag och käka pizza me syrran sen åkte vi på bio i heron city med brorsan och Maia. Vi valde att se amimerade filmen UPP, vilket var en bra film men lite väääl sorligt och kaotisk för att vara en "barnfilm", skulle aldrig ta mitt barn att se en film med så mkt sorg och smärta i, men den var ju bra om man är vuxen eller nåt! När jag skulle köpa popcorn så såg jag att det sålde MJ t-shirts där det stod this is it på och jag var bara tvungen att köpa en. Efter bion blev det hemgång och lägga sej i min sköna varma säng!

Och nu vakna jag sju och kunde ej somna om så det blir en tidig morgon idag!










Dagens låt: Too lost in you - Sugababes!




Fina t-shirten :D!
 


Ett av plaggen jag köpte!


Pusta ut!

Idag fick jag äntligen pusta ut ang detta med min mage att den inte växt. Hade nämligen tid hos BM först och hon mätte magen och sa att den inte växt så hon skickade iväg mej på tillväxt ultraljud koll och där fick jag se min lille pojk, och guuud så stor han blivit by the way. Men iaf där sa de att allt visst stämde och att han låg perfekt på kurvan, guud vad det var skönt att höra så då blev det liksom som en liten bonus att jag fick ett till ultraljud :D. Dessutom så råkade barnmorskan där skriva ut en bild på min bebis så hon ba - oj då det var inte meningen men här behåll den bilden, gissa om jag blev glad :D! Hon bokade in mej om två veckor för yttligare ett ultraljud för att dubbel kolla, man brukar tydligen göra så, trevligt trevligt då har jag sammanlagt fått fyra ultraljud på min varelse, det första var när jag var i vecka 15 då var det för tidigt så jag fick en ny tid tills vecka 20 och nu ett för att kolla att allt stämde med tillväxten av magen(vilket det gjorde) och ett till för att dubbel kolla,super! Tänka sej när man egentligen bara får ett hehe, lucky me!

Önska verkligen jag hade en "ultraljudsmaskin" hemma skulle vara såååå underbart!






Dagens låt: Unbreakable - Michael Jackson

BM-Bio-Shopping

Dessa dagar har jag faktiskt gjort en del, jag kan ju börja med att i tisdags så hade jag bm besök och då visade det sej att min mage inte växt så mkt sen sist så jag måste gå på extra koll nästa vecka för att se vrf, men när barnmorskan såg min oroade min så skyndade hon sej med att lugna ner mej och säja att det inte var någon fara att sånt händer, så lite lugn blev jag men vill fortf att den ska ha växt mega mkt tills på måndag då jag har extrakoll!! Hoppas, hoppas!

Sen på kvällen så bestämde jag och Noria oss för att vi skulle fira Tom som hade fyllt år på måndagen. Vi bestämde oss för att ta med honom till heron city och bjuda på middag och bio, vilket vi gjorde :D. Och vi hade det såå trevligt skrattar alltid lika mkt när vi tre umgås! Vi såg public enemies med Johnny Depp och den var faktiskt bra, sevärd! Efteråt så åkte vi bara hem jag sov hos Noria för jag orkade inte åka hem själv.

Sen igår så bestämde jag mej för att det var shopping dags :D. Jag ringde Shannon som gladligen följde med mej(hon älskar nämligen att få vara med och välja gravid kläder eftersom hon själv varit det). Jag blev heeelt crazy och började köpa massa plagg, på h&m så var det nån rea på 50-150 kr för det mesta och där blev jag helt galen och köpte massa fiina kläder som framhäver min mage! Konstigt nog så hitta jag inga kläder på mamma avdelningen allt var så tantigt, så det blev vanliga kläder men där min mage fick plats :D. Jag åkte hem super nöjd iaf! Sen fick min kära Shannon sin födelsedags present i förväg(hon fyller den 30okt) för hon blev helt kär i en typ stickad polo klänning/lång tröja så jag sa till henne men jag köper den på en gång, hon ville så gärna ha den, så det fick bli så!

Nu snart ska jag köpa min vagn längtar såååå! Jag ska köpa en röd/svart duo vagn nämligen mina favvo färger, och jag e såå glad!


Dagens låt - Privacy - Michael Jackson






Bjuder på ännu en bild på dagens jätte goda efterrätt som jag åt på enskede wärdshus idag efter ha käkat lunch där :D





OuT/J

Underbara dag!

Är det inte helt underbart när man har dagar som allt går precis som det ska och allt bara är sååå underbart!
Som idag t.ex jag vakna tidigt och gjorde mina dagliga morgon rutiner, sen så åkte jag hem till brorsan och Maia för att jag kände att det e lite tråkigt att åka hem till mej där är det så tomt just nu när pappa och lill brorsan är i Venezuela. Iaf så jag åkte till stureby där de bor och så fort jag kom in och satte mej i soffan så fick jag en otrolig lust att baka bullar, så jag sa till Maia - guud vad jag e sugen på att baka bullar. Hon tyckte det lät som en super idé såklart!
Vi bestämde oss för att gå och handla lite mat till lunch och samtidigt handla ingredienser till bullarna. När vi ändå var i affären så hyrde vi även en film, vi blev lite film sugna så vi hyrde wolvorine. Väl hemma så satte jag igång med bakandet och Maia satte igång med lunchen.
Medans degen jäste så åt vi lunch, det blev chorizo m stekt potatis, ägg och sallad, muuums! Mätt och belåten så fortsatte jag med bullbakandet. När bullarna sedan var klara så satte jag mej i soffan med två bullar i högsta hugg och undrade helt plötsligt om jag kanske fått in pengar som jag skulle få in på kontot, och guess what, visst hade jag fått cash och jag blev sååååå glad, helt otroligt nu kan jag shoppa loss lite :), unna mej själv det för det förtjänar jag! Och bio jag vill såååå gärna gå på bio, har inte varit på bio på år och dar!
Så allt som allt så blev detta en underbar dag med god mat, bullbak, cash och mysigt film tittande för att avsluta det hela, suuuuuper! Här bjuder jag på två mumsiga bilder, på den goda lunchen och bullarna som by the way är hälften mandel bullar och andra hälfet vaniljbullar! :D


 
Dagens låt - This is it - MJ.


OuT/J

Venezuela <3

I torsdags så åkte fadern min till mitt älskade Venezuela! Han åkte dit med lill brorsan by the way. Klockan var ungefär fyra på torsdags morgonen, då jag vaknade av att min pappa lät allmänt stressad, syrran ducsha och lillbrorsan sprang runt och skrek venezuela, venezuela! Jag klev upp lite halvt sovandes och när jag kom ut ur rummet insåg jag, nä nu åker de, nu åker de till mitt land, mitt liv...nu åker de till det underbara, till dofterna, maten, människorna, luften, värmen och framför allt till min kära Joanna. Och allt detta åker de till utan mej, det var först då det slog mej hur ont det gjorde hur mitt hjärta brast i tusen miljoners bitar, jag ville bara klänga mej fast på de och åka med de!

Jag tror inte någon förstår hur mkt jag älskar venezuela. Många säjer venezuela och tänker på ostabilt, kriminalitet och farligt, men inte jag, jag kan inte se det, säjer man venezuela till mej tänker jag mitt, mitt och bara mitt, det är där jag hör hemma, det är där jag ska vara, enda stället på jorden där jag känner mej HELT fulländad och lycklig, enda stället där jag aldrig känner mej olycklig. Venezuela e mitt folk, venezuela är jag, mitt hem, det enda ställe där jag är och kommer alltid känna mej hemma till 200%, hur svårt folk än har att tro det så finns det ingen som kan ändra på det. Jag blir extremt ledsen varje gång jag tänker på att min pappa är där utan mej, det bränner i hjärtat och får mej att känna mej ännu mer främmande i detta land....


E det inte då lite orimligt att jag ska befinna mej i ett annat land som inte är Venezuela?!? Där jag e lycklig, där ska jag vara och det är klart och tydligt vart det är någonstans....


Från hjärtat Venezuela är det enda som funkar för mej, så är det bara!


Dagens låt: Venezuela - Luis Silva


Nada como Venezuela, lo mio!






OuT/J

Morgontrött?

Nu förtiden vaknar jag tidigt 24/7 iaf tidigare än jag brukar (sätter nämligen alltid kl på senast tolv). Och jag är verkligen inte morgontrött längre, thoose days are gone :P. När jag gick i skolan så dog jag varje morgon och ville bara sova jag led verkligen av morgontrötthet, därav blev det skolk :P, men nu är det slut med det jag e alltid pigg som en kråka eller nåt :).

Igår var det en helt konstig men slutade som super mysig dag, först så mådde jag bara allmänt skit pga några grejer som hänt sen så kom pappa och hämta mej för vi skulle åka till city gross och handla godis och chips till Joanna som hon så gärna vill ha! Det e nämligen så att pappa åker till Venezuela (lyckost) imorn, han åker med lillebrorsan och de ska ju självklart träffa joanna och åka till stranden och hela köret, underbart! Fast de e hemma om en månad igen, men men iaf så då åkte vi först till skärholmen centrum och käka sen gick vi runt lite i affärerna, sen bar det av till city gross, köpte massvis med godis till syrran, så nu kommer hon hoppa av glädje! Väl hemma bokade vi oss alla framför teven och avslutade med det otroligt braiga desperate housewives, mysigt!


Nu börjar kylan närma sej och jag bara känner hur december kommer komma smygandes och puff rätt var det är så har jag min lille pojk i famnen <3, åhhh längtar något otroligt, har haft så otroligt många drömmar nu där jag ligger på sjukhuset och föder så varje gång jag vaknar blir jag besviken, tror varje gång att jag har honom nu. Fast på senaste så har jag fått för mej att magen krympt vet inte om det bara är jag som ser det eller om det verkligen stämmer?!? Det vore ju inte så kul :(.



Jag vet inte....Vad säjer ni?!?
 




Nä nu ska jag iväg och träffa Shannon, piiis!

Dagens låt: Ironias - Luis Silva.

OuT/J


<3

Bjuder på denna eftersom att jag inte har haft så händelserik helg och inget spec att skriva :D!

Älsklingen min<3


Tjock som en boll! :D

Ja liten e nog det minsta man kan säja om mej!
Jag tror alla skulle få en chock om jag berättade hur mkt jag har gått upp.....

Never mind my face, ser ut som ett physko!


BM

Idag hade jag tid hos barnmorskan kl 13, och jag vaknade tidigare än jag skulle för jag var så exalterad, hehe som jag alltid blir när jag ska dit :). Iaf alla värden stämde perfekt som vanligt och jag låg bra på kruvan som vanligt :). Vad gäller min lilla varelse så stämde allt perfekt med honom oxå, blir så glad att allt stämmer så himlans bra för då kan man gå hem med ett leende på läpparna!
Alltid lika underbart att höra boo´s lilla hjärta slå, det är som att han säjer till mej glöm inte bort jag finns här och kommer snart ut :), helt underbart! Barnmorskan sa till mej att nu är det dags att börja ses oftare för nu börjar det närma sej och då behövs det, (jag blev glad bara av att få höra det) så vi bokade iaf in mej varje tisdag varann vecka tills jag har kommit in i vecka 39. Det blir så mkt mer spännande och lite nervöst nu när jag vet att tiden kommer börja flyga iväg och rätt vad det är så kommer jag ligga där och krysta :P. För några veckor sen så gick allt i snigel fart nu går allt super snabbt, så ska det vara :D.
Jusste är det nån som vet hur det ligger till med piercingar under förlossningen? frågade barnmorskan men hon visste inte och hon glömde ta reda på det , så jag undrar bara om nån vet hur det ligger till med det, får man ha eller inte, jag har nämligen en i underläppen och en i tungan, och jag undrar verkligen om man måste ta bort de...anyone who know´s?



Nä nu ska jag titta på unga mödrar och deras super söta barn :)!


Dagens låt: Sign your name - Terence Trent D´arby

RSS 2.0