:)

Nu har jag gått in i  vecka 15 :), och imorn ska jag på ultra ljud med min man Shannon.  
Jag måste medge att jag e lite nervös faktiskt, men ska bli så kuul. Mkt känslor inblandade!


Vecka 15


Pappa envisades med att ta en hel bild på mej :)



:D




Jusste pappa kom hem idag från stan och han hade köpt en present till min baby, i framtiden då en välling hållare, såååå söööt! Och igår var vi på våra grannars bröllop i hornstull och fick jag av de en leksak till när tänderna börjar komma, även om det e super lång tid kvar så blev jag rörd! :)



OuT/J



Numera kör jag dagens låt

Dagens låt: Even though you´re gone - The jacksons <3

Insett det nu...... :´(



Har börjat inse nu, det stämmer fakiskt han är borta, han finns inte mer, han lever endast kvar i mina tankar , inget mer nytt med honom bara gammalt, Michael Jackson the greatest entertainer är borta! Det ar varit jobbigt och förblir jobbigt, jag kommer nog inte över detta på ett tag han var en så stor människa för mej, and he still is, men han e borta nu och det är dags att inse det. Nu kommer han för en gångs skull få vila i frid och ostört, det är jag iaf glad för.  Igår var jag på minnes stund för honom på sergls torg,det var en av de jobbigaste sakerna jag gjort bara grät och grät.....


                                                   











Det jobbga nu blir väl att se honom på
bilder och höra hans musik spelas
vart man än vrider och vänder,
men det är ju logiskt att
folk minns honom genom
att lyssna på hans underbara
verk. Min idol är verkligen
död, han e verkligen borta
förevigt......Har aldrig funnits
och kommer aldrig finnas nån som
The king of pop
Michael Joseph Jackson! <33



R.I.P
The one and only Michael.J




















Even  though you are gone i will never forget you, here you have a fan that stays as your fan forever, even in a million year! Finns så mkt jag skulle vilja ha sagt till honom om min dröm någonsin skulle ha gått i uppfyllelse att inte bara få se honom live utan träffa honom personligen!




He´s bad, He´s dangerous, He´s invincible and now he´s  a turly  legend that always will be in our heart 4ever!




Det är så orättvist, det skulle inte hända så här, inte nu, inte igår, inte på många år framåt!
Så orättvist!




OuT/ J

- When i say this is it, it really means this is it, det var ord från Michael, önskar bara att du inte menat det så tidigt!
Det här är vad som skulle ha hänt, det var så här det skulle gå till!


He´s out of my life....Min kung Michael<3!

Jag sitter helt normalt vid datorn när syrran plötsigt ringer mej och säjer att jag ska kolla i aftonbladet för hon hade hört att Michael Jackson hade dött!

Jag hamna i chock tillstånd och kunde inte tro mina öron det första jag gör är att jag klickar genast upp en ny sida och går in på aftonbladet samtidigt som brorsan ringer mej och säjer samma nyhet. Då läser jag allt och tårarna bara börjar att ösa ner från kinderna, kan fortfarande inte tro det, han kan itne vara borta!

Jag går in på alla sidor jag kan hitta och alla säjer de samma sak min kung har avlidit, det enda jag kunde göra var att gråta, min dröm skulle gå i uppfyllelse jag skulle äntligen få gå på en av hans konserter se honom live höra honom sjunga, se honom dansa oh nu fåår jag inte det, aldrig mer. Allt som är kvar är hans videos och underbara musik, det här är och kommer alltid vara min största idol och att just han skulle dö just nu trodde jag aldrig, han ville ju så gärna göra sina sista konserter.

Kan inte fatta att han är borta nu, i really just can´t stop loving him!!

R.I.P my dearest Michael Jackson, i will always love you! And you did make a change!


The one and only, the king of pop!



Första mag bilderna :D!

Titta hit, titta hit! Exklusivt mag bilder :D


Vecka 13



Vecka 13


Vecka 14


Vecka 14





Thats it for now :D!

Veckns låt: His mistakes  - Usher!

Im OuT/ J


Papi´s b-day :D

Idag var det pappas födelsedag så jag bestämde mej för att baka en tråta till honom, men eftersom han var hemma så ringde jag Shannon och fråga om jag kunde baka den hemma hos henne och det gick såklart!
Jag tvättade klart hemma och gjorde i ordning hemmet lite sen begav jag mej till Shannon. Väl där så följde hon och David med mej till tempo för att köpa det som behövdes.
Sen ringde brorsan och sa att han skulle köpa sex whiskey glas till pappa tillsammans m Maia och jag en whiskey flaska och då kunde vi överaska honom vid dörren med tårta och present,perfekt tänkte jag :D:D!!
Jag gjorde klart tårtan med hjälp av David, för Shannon hjälpte minsann inte till den lilla piip :P. Sen kom Joan och Maia ochvi gick över till pappa. När pappsen öppnade sjöng vi för honom och han blev super glad! Lyckad överaskning! :D Än en gång grattis på din dag papi! Shannon hjälpte i försej med garneringen ;)

                                                                                         I fullt bakande :)!


                                                                                 Jag e såå jävla sexig asså :P!



                                                                                               Mitt verk :D



                                                                                      Här har vi då tårtan!



Sötnosarna!



Baby var även han på plats <3



BUSTED!! jag åt medans hehe, ja man e ju gravid :P


Felicitaciones mi papi bello<333! Love you!

Mix-pix

NU sitter jag hr framför datorn hemma hos min pappa, och har precis lagt in lite gamla bilder på facebook, ska bli kul att se folks reaktioner :D.

Iaf på venesuecos grejen var det super kul, brorsan tog med sej guitar hero dit och alla spelade ihop och sen var det arepas time! Det var hur gott som helst och alla ba slukade de 100 arepas, haha! Efteråt så gick jag och Carla och mötte upp Shannon och sedan tvillingarna för att gå till Norias fest. Vi hade det helt ok på Norias fest blev lite mkt väntande p maten och sen vid två var vi tvunga att gå, jag var trött och skulle jobba dagen efter.

Midsommar, var super kul jag firade det på långholmen med gamla jobbet mälarpaviljongen, och det var verkligen kul vi grillade och spela kub och brännboll, fast jag åt bara och drack alkohol fritt medans jag fick mej ett gott skratt åt de fulla varelserna haha! Vid åtta bar det av sej hemåt för min del iaf, tidiga kvällar bli de för bliande mamman! :P

Thats all 4 now!

Im OuT/ J

Veckans låt: Never ever - All Saints! :D

Glad midsommar :)!

Ville bara titta in och önska en super glad midsommar till alla skriver imorn om hur norias b-day och venesuecos gick, sen ska jag lägga in lite bilder på min mage :D. 

Puss och kram och ha en suuuuper midsommmar!

Det känns bra!

Hållå hallå i stugan!

Nu känns allt bra igen, pappa var och hämta mej idag efter jobbet för han hade minsann gjort middag hemma som jag var bjuden på! Jag är så otroligt glad att vi e vänner igen, finns inge bättre känsla än att ha sin pappas stöd vid ens graviditet. Iaf så jag var hemma hos honom och åt gott och efterrätt stod även det på menyn, alltid ett plus i kanten:)!


Lite senare så chattade jag med joanna på msn och hon meddelade att hon kommer att komma snart, hur glad blev inte jag på en skala från ett till tio 1000000! Har saknat henne så otroligt mycket. Efter det ringde jag brorsan och gick över till honom, där spelade vi guitar hero sen tagga han ut med Danne och Sören och jag och Maia blev kvar. Vi satte oss och prata en stund eller rättare sagt jag pratade Maia mest ummade och nickade, hehe. Sedan bestämde vi oss för att titta på the sopranos som Maia fick på köpet när hon köpte aftonbladet igår :). Vi såg ett avsnitt sen tog jag taxi hem till fadern min och här ligger jag nu och skriver blogg.

Igår var det en soft dag, jag jobbade klart sen ringde jag Noria och vi bestämde oss för att åka in till stan och handla lite grejer, skatte pengarna satt ju riktigt fint! Så jag köpte guitar hero till Juan brodern min, som jag länge velat köpa till honom bara för att han e så underbar! Vi gick iaf runt i stan lite sen skulle Noria iväg och jag blev kvar med den mega stora guitar hero kartongen. Jag släpade den till tunnelbanan i hötorget med tusen blickar riktade mot mej som säkert tänkte: vad gör den där lilla gravida tjejen med en sån kartong alldeles ensam?, ja det kan man ju fråga sej men ingen hjälp fick iaf! Väl framme i stureby tänkte jag åh nej nu måste jag gå hela vägen hem oxå, d hade jag tur för en kille åkte förbi i sin bil och frågade om jag ville ha hjälp, och visst ville jag det, tur i oturen! Bror blev super glad och kallade mej världens bästa lillasyster! mm det e jag det! :D

Imorn är det mkt kul som väntar först jobbar jag( inte så kul), efter det ska jag in till stan och köpa en present till söta Noria som nämligen fyller hela 20 år imorn, sen vid två tiden ska jag på Venesuecos (menas venezulaner som bor i Sverige) typ middag och sånt, där ska vi ha all möjlig traditionell Venezulansk mat som man kan, vi ska alla laga ihop och äta ihop sen prata och skoja lite, ungefär som en liten fest. Därefter ska jag på Norias fest i rågsved där blir det oxå mat (hur ska jag få plats med allt?) men sen blir det mer som en fest fast utan alkohol för min del dåra. Jag såg till att det fanns alkohol fritt det var det första jag frågade, hehe. Så det ska bli skoj iaf längtar!

Aja ska försöka sova nu blir tidig uppgång imorn och mkt att göra, men men, sånt e livet, vill man ha kul för man gå på hjul :P!
            Yeah!   det här e jag, haha!         Ingen dans på rosor att bära hem detta!       
The Suecos Venezolanos union    

Bl.a vad som ska ätas på VS middagen :D!
Se hela bilden

See you later alligator!

Dagens låt: Do something  - Britney Spears!

Vilka jädrans vändningar!

Hålla hålla! 

Har varit en aning slarvig med min blogg men det e inget nytt, nu är det roligt att skriva igen! 
Jag är tillbaka i sverige nu och har varit här i ungefär tre månader snart. Nu ska vi se här....

När vi åkte från venezuela så följde alla med till flygplatsen vi va typ 15 pers det var verkligen kul för alla människor tittade på oss för att vi var verkligen en hel klunga som tralla runt utan att släppa varann, hehe, iaf det blev stressigt på flygplatsen för det var så långa köer och man skulle betala grejer hit och dit men tillslut så var vi incheckade och klara. Innan vi skulle bege oss in i gaten så gick hela gruppen och vi ut och skålade och drack varsitt glass champange, då fick man en liten klump i halsen. När vi 10 minuter senare stod framför gaten för att gå n så kom alla hejdå och då flödade tårarna ner för kinderna, spec för mej när jag kramade Daniel. Vi var iväg!

Väl framme i Portugal så missa vi flyget till Sverige pga att Carla var tvungen att stå i en annan kö en mej och kön hon stod i var super lång, så när hon äntligen kom ut ur kön så sa jag spring för jag tror vårt plan går typ nu! Vi sprang hela portugisiska flygplatsen med våra högklackade skor och gud vad det klickade om oss :P. När vi kom fram så sa en typ flygvärdinna att vårt plan just lyft, jag trodde hon skämta jag ba nej men ärligt så försökte jag typ tvinga henne att ta mitt pass och min biljett men hon ba asså jag menar det, jaha vad gör vi nu då?!? Vi fick gå till atencion to the client och där fick vi hjälp vi fick byta flyg till Zurich och därifrån till Sverige, sugit med en ännu längre resa men fanns inte mkt vi kunde göra. 

Väl framme i Stockholm så hämtade pappa och josse upp oss, herre min gud vad kallt det var jag som trodde april var en varm månad, men shi fick jag för det var super kallt! Vi kom hem och allt kändes så bra min familj, så himla kul att träffa alla igen. Blev inte så lång kväll för både Carla och ja var döda efter den otroligt långa resan. Vi åt och sen pratade vi en stund, sen bar det av till sängen vi sov och sov och bara sov de tre första dagarna, så trötta va vi!

Hela första veckan bodde vi hos pappa, sen flyttade vi hem till josselin, där vi bosatte oss på riktigt. Det var dags för mej att söka jobb och Carla skulle göra sina invandrar grejer. Jag skulle ha jobbat på mälarpaviljongen i år igen men med tanke på det fula vädret så gick det inte att börja på en gång, och jag var ju tvungen att börja jobba, det blev jobbsökande på annat håll. Efter typ två veckor hittade jag ett jobb som funkar än så länge iaf och då kunde jag iaf sluta oroa mej för ekonomin.

Efter yttligare en månad så blev vi typ vräkta från josses lägenhet pga at grannarna tyckte vi störde, så det blev lägenhets sökande för oss på eget håll och medans fick vi bo hos pappa. Vi bodde hos pappa i drygt en månad sen hittade vi en lägenhet som vi fick hyra ett rum i tills vidare och det är där vi befinner oss nu. Carla åker hem om tre veckor och då får jag se hur jag bär mej åt för vi har hyrt rummet tills aug och vi har skrivit på kontrakt och grejer men vi får se, vill ju inte bo där alldeles själv. 

Det är mycket vändningar sen vi kom till Sverige inte alls som vi tänkt oss överhuvudtaget, den största vändningen var ändå när jag fick reda på att jag är gravid! Jag hade mått dåligt i flera veckor och spytt och sånt jag trodde hela tiden det var magkatarr men sen blev det för mkt symtom, utebliven mens, humörsvängningar, ständig hunger och illamående. Jag bestämde mej för att gå och köpa grav test på apoteket, och visst stämde mina misstankar testet blev positivt, blev mkt chockerande miner men nu är det över, nu är det accepterat och så. Det var det för denna gång skriver mer sen puss och kram, jen the mom! :P

Veckans låt: Presiento - Rakim y Ken y!

Out/ J



RSS 2.0