Lycka va namnet!

Just nu gar allt sa bra, jag har borjat soka jobb och jag hoppas pa ett stort foretag sa som coca-cola eller nat mobil foretag dar jag kan vara sekreterare. Jag har sokt lite olika men jag horde av syrran att American Airlines soker en receptionist som kan bade spanska och engelska flytande, well thats me! Sa mest av allt hoppas jag pa det sist namda!

Va galler mitt sociala liv sa e aven det super, jag gjorde slut med Daniel(seven) pga av ett litet missforstand men nu e vi bra igen och allt gar smort som smor :P. For ungefar en vecka sen kom vi hem fran en liten by som vi akte till har i Venezuela och dar hade vi det underbart, det var rena paradiset faktiskt, vi bara njot och kom ifran verkligeheten for nagra dagar, det var harligt iaf.

Nu i helgen far jag se vad lilla jag hittar pa, imorn fyller min syster Terlis ar och hon och typ 30 pers ska ut och festa och jag e bjuden, men jag vet inte om jag vill ga an for jag sa till Daniel att folja med men han maste jobba sa han sa att vi far se och jag vill typ inte ga utan honom tror jag, aja far se, jag ska ha kul i vilket fall som helst!

Jusste lycka var namnet pa ett ord som jag lange sokt och antligen hittat fullstandigt! :D

Veckans lat - Ponmela - Julio Voltio!

RSS 2.0