En bok eller?!?

Oj, var ska jag börja, sist jag skrev var precis när Maia och Elsa hade anlänt till Venezuela och sen dess har det hänt miljoner saker känns det som.

Kan börja med att efter sist jag skrev så kanske två dagar efter åkte Elsa och Maia till Maias släkt. Den kvällen de åkte så gick vi ut och klubba på beerstation m Giovanny, Joanna, Cheo, Carlos, Miche, Luis och jag, till en början var det kul vi dansade, drack och hade det as bra helt enkelt. Det var när vi stack som det urartade, Giovanny blev arg som vanligt och stack vilket drog med sej Luis eftertravande efter sej, jag som den drama queen jag är brast i gråt och bråka sedan lite med Joanna. Jag kom överens m Luis att jag skulle åka till Catia dagen därpå för att prata lite, nu när jag ser tillbaka på det fattar jag inte ens värför, ännu en dramatisk handling från min sida. Joanna, Terlis, Cheo och jag åkte till Catia för att dricka. Efter varit i Catia en stund och helt glömt bort att jag kom dit för att snacka allvar så dök Luis upp, han fråga mej men jag sa bara gå hem och duscha så tar vi det sen. Helt ärligt som om det blev av, när han kom tillbaka fortsatte vi bara att dricka och sen stack jag, joanna, Giovanny och Luis hem till oss, vid det tillfället var klockan ungefär sju - åtta på morgonen, vi åt lite frukost på något ställe sen åkte vi hem och sov jätte mysigt, än en gång var allt glömt.


Under veckan hände det nog inte så himlans mkt utan mest jag och Joanna umgicks.

Helgen därpå så blev vi bjudna på Wisin y Yandels konsert av Marlin. Så vi stack dit, vilket verkligen var en upplevelse, lite trångt och jobbigt men verkligen en upplevelse. När konserten var slut så åkte vi till Catia, vi skulle stanna hos Marlin. Väl framme i Catia vem träffar inte vi en vanlig söndag, jo såklart min Luis. Tjejerna går upp och lägger sej och jag stannar med honom och Oliver plus Julio. Har nog inte skrattat så mkt som den kvällen, fan va Julio fick mej att garva. Vid fyra på morgonen var det dags att dra sej, hejdå med en kyss sen sova gott :). Nästa dag åkte vi hem och hade en normal vecka. På torsdagen kom Maia tillbaka, Elsa hade redan taggat till Sweden. Samma kväll som hon kom så kom även Luis och Alexander plus ett fetto. Vi hade det as kul och var nere i el paraiso och drack och sånt, vid fyra stack grabbarna och vi gick upp och åt, som vanligt :D. Nästa dag åkte vi till Catia, vilket kanske inte var så himlans lyckat mellan mej och Luis, det var lite stelt, och sist vi hade träffats som jag by the way har glömt bort att säja så små bråka vi och jag grät dramatiskt som vanligt pga av Giovanny och att han lämmna mej igen, eh flashbacks. Iaf han pratade inte med mej förens typ fem på morgonen, han var väldigt konstig.

Dagen efter åkte jag till Catia för att jag tydligen skulle grilla med Marlin och Luis, väl där så var Marlin typ tjurig och Luis var inte ens där, allt bara kändes obekvämt och fel så jag stcka och precis när jag ställer mej upp för att dra så dyker Luis upp, men jag hade bestämt mej så jag stack och han följde med mej till taxin. Hans hejdå lät ungefär så här: Vi syns senare tänkte komma hem till dej. Klart jag blir glad och förväntansfull. Hemma var Maia, Joanna, Oliver och Alexander och i lägenheten var Cheo m kompisar och Terlis, jag ringde och han kom inte, jag hade dock kul ändå för jag drack men innert inne var jag arg, mest arg!

Nästa dag gjorde vi inget annat än att slappa!

Dagen därpå skulle jag och Maia till stranden, men innan det fick jag höra av Joanna att Luis hade snackat massa skit om mej, dum nog så slutar jag ringa honom totalt, borde nog pratat m honom först men nej nej jag hade bestämt mej.

Vi åkte till stranden hade det as mysigt och sen åkte vi hem sent, vi gick lite vilse och var fulla men vi hittade bussen som förde oss hem till slut, :). 

Kvällen därpå åkte vi till El tolon i las mercedes och käka och såg Simpsons the movie, sen tog vi en promis, later on hem.

Nästa dag skulle Oliver och Alexander komma så vi gick ner för att sätta oss och dricka och vänta på de, trots allt Maias sista kväll. När vi satt där kom ett gäng killar fram till oss, en av de var extremt snygg helt sjukt så jag siktade mitt mål på honom för att komma över Luis. Vi satt där och snacka sen så blev jag lessen och gick iväg Maia följde me Joanna stanna m Alexander och Alejandro, killgänget hade stuckit då. Maia och jag fick syn på killarna igen och vi stanna en stund med de, sen återvände vi till Joanna och de andra grabbarna.Jag tog Ricardos nummer som snyggingen då heter, sen gick jag upp, tror nästan att jag la mej och sov. Ja det gjorde jag men vakna av att Alejandro en kompis till Alexander tafsa på mej och kysste mej så jag skaka av mej äcklet och somna sedan om.

Nästa dag så åkte Maia det blev lite sad moment och sen på kvällen träffa Joanna och jag Ricardo, vi åkte iväg med honom och hans kompis el flaco. Med de åkte vi hem till en annan kompis som heter Adelis, där drack vi och de sjöng låtar ur sitt band. Sen så började Ricardo säja att han ville ha en puss så jag gav honom den och så började något jag sen skulle få ångra, han blev besatt! haha

Han började ringa mej varje dag och vi umgicks, Joanna oxå såklart, vi umgicks även med alla grabbar från los verdes(där vi bor), vi hade det as bra och jag ansåg att det var mitt ända medel för att komma över Luis. Med tiden blev även det komplicerat för jag insåg att vi inte passade, eller att jag inte kunde glömma Luis för honom, visst han var snygg men tro det eller ej utseendet är faktiskt inte allt för vi bråkade 24 och jag började tycka många saker med honom var irriterande och t.o.m fult, sen i slutändan var han inte ens speciellt snygg längre.

Efter allt det så bestämde jag mej för att åka till Catia efter ungefär två veckor som jag spenderat m Ricardo och alla grabbar från los verdes plus Joanna. Väl där så umgicks vi med Marlin sen fick jag syn på honom, mitt hjärta gick i tusen bitar och jag ville bara hoppa på honom och pussa honom, men jag höll mej och tittade inte ens åt hans håll fast Joanna hälsade på honom, jag spelade hård.

Senare på kvällen ringde los verdes grabbarna och ville festa med oss vi sa ok och det var meningen att vi skulle sticka runt tio från Catia och dra med de. Men ungefär vid halv tio så kom Luis fram till mej och vi började att prata och kom fram till att man inte alltid ska tro på skvaller vilket i det här fallet det var, även om jag tror att lite kanske var sant så sa jag inget för jag märkte hans ånger, jag förlät honom och vi fortsatte där vi slutat. Vi satt en stund och pussades, efter en stund så skulle han iväg och köpa sprit men han bad mej vänta, jag sa ja helt glömt bort att vi skulle ut med grabbarna. Joanna ropa och sa det då blev det andra bullar jag ville stanna men samtidigt dra, det hela ledde ändå till att vi stannade och vi hade as kul vi drack och hade det verkligen kul ända tills 11 på dagen därpå. Anledningen till att vi bestämde oss för att dra var för att Luis och Giovanny började slåss då blev allt förstört, Luis i tårar och Giovanny inget. Vi drog!

När vi kom hem så sov vi några timmar sen vakna vi, duscha, sminka oss och drog, vi skulle hem till Adelis och dricka med Ricardo och co. Väl där så behandla Ricardo mej dåligt bara för att jag hade gått tillbaka till Luis så jag bestämde mej för att dra hem istället och umgås med los verdes grabbarna som var Taylor, Mizael, Manuel, Juanes, Cuchi, Carlos, Biconti, Mario  och Juan - Carlos, tyvärr var inte alla där utan de som var där var Taylor, Mizael, Manuel, Juanes, Cuchi och Biconti, så jag satt mej med de en stund sen gick jag upp för att sova. Vid fyra på morgonen vaknar jag av att jag hör Terlis och Cheo komma hem, jag kunde inte somna om så jag tog en taxi till La Paz där Adelis bor för jag palla inte vara ensam, så ja jag återvände.

Väl där så prata jag och Ricardo ut och vi kom överens om att vi skulle vara vänner, vilket turned out mkt bättre än att typ vara tillsammans. Det här var en lördag eller vid detta läge var det söndag. Joanna och jag drog vid nio på morgonen och åt arepas på ett ställe sen gick vi hem och sov tills kvällen då vi gick ner en stund och satte oss med grabbarna, hade lite skoj.

På måndagen åkte vi  till stranden med Marlin som är vår kusin och vår faster, vi hade det jätte mysigt och vi skrattade en hel del :). Vid fem tiden ungefär bestämde vi oss för att dra hem men innan det gick vi och käka på Wendy's, gott! :). När vi kom hem så duchsa vi och sen gick vi ner för att umgås med Ricardo, han presenterade oss för några av hans lite äldre kompisar och vi drack och hade kul till typ ett på morgonen då drog vi oss hemåt.

Tisdagen rätt så dött, nere umgicks med grabbarna, nothing more, nothing less!

På onsdagen så skulle vi ha varit med Ricardo men det blev inte riktigt av utan vi drog hem till Manuel och va där med alla grabbar - Ricardo som var nere och dansa eller nåt med sina 50 åriga papp kompisar, :P. Vi hade det skiit kul hos Manuel vi lekte lekar och de strippa för oss hehe :). Skoj!

Torsdagen så ville Cheo typ ha en ''avskedsfest'' för oss så han sa att vi kunde dra till Beerstation. Men på dagen så gick vi på bio och såg nån halv läskig skräck film med några av los verdes ponkarna, sen bar det av hemåt för att sminka och fixa oss för kvällens bravader. Cheo prövade ringa Luis men som vanligt hade han inga pengar eller nåt så han dök inte upp och svek, som vanligt. Det hela slutade med att Terlis, Cheo, Jenny, Rafael, Joanna och jag var de som gick. Först tänkte vi gå till B52 men eftersom att jag inte är 18 än så kom jag tyvärr inte in och Cheo blev piss förbannad men vi fick dra till Beerstation där jag alltid slänker in som en plätt!:D. Kul kväll fast kanske inte den bästa eftersom jag hela tiden förväntade mej att Luis skulle dyka upp, dumt! Det hela slutade med att jag drack för mkt på tom mage och började spy så Joanna fick åka hem med mej, de andra stannade. När vi kom fram var vi påväg upp då kom los verdes killarna och började störa oss, de lät oss inte gå hem så vi blev tvunga att följa med de hem till Manuel en stund för då skulle de släppa oss, så vi gick hem till honom en stund. Väl där mådde jag för dåligt och vi var tvunga att dra hem. Hemma åt vi sen gick vi och la oss, väldiigt trötta.

På fredagen så bestämde vi oss för att åka till Catia för att dricka och sånt. När vi kom dit så köpte vi sprit för att dricka med Marlin och så, men sen dök Giovanny och Luis upp och sa till mej och Joanna om vi ville följa med hem till en kompis till de som vi by the way oxå kände och som hette Alex, iaf vi sa ja och stack med de. Marlin blev skiit förbannad men de sket vi i vi stack änfdå. Väl där så drack vi och jag hade de as bra med Luis sen sov vi där och på morgonen stack vi, lite konstig natt pga mkt som hände.

På lördagen gick vi ut och festa med Ricardo och Cuchi i San Ignacio där hade vi det kul eller jag hade det mest sådär, diggade inte stället så mkt. När vi stack därifrån så tralla vi runt i typ stan och till slut bestämde vi oss för att dra hem.

Söndagen så kom Ricardo hem till os och vi var där en stund sen ville han och Joanna dra till Adelis men jag pallade inte så jag sa nej, efter minuters tjat så övertalade de mej och jag följde med. Där så drack vi och lyssna på musik, tog det lugnt. Det var kul för jag var på flumm humör så jag reta en kille som var där, det roade iaf Joanna, hehe. Han blev så arg tillslut så han gick hem, haha, mobbad!

Vår sista vecka.
 Måndagen, Joanna och jag for till stranden och sola och drack och sånt , fick tid för oss själva att bara prata om allt från a till ö, i liked. Sen när vi kom hem så åt vi, duscha klädde på oss och drog ner till Ricardo och Mizael. De satte sej och spela el gitarr en stund medans Joanna och jag mest bara flumma runt. Sen gick vi till våra favvo bänkar som vi alltid hängde på och satt där till resten av gänget dök upp.

Tisadagen började med att vi skulle till stranden men det blev inte av så vi sov ut istället och sen på kvällen gick vi ner till bänkarna och satt där och bara tog det lugnt. Ricardo dök upp och var super glad för att han fyllde år på tolv slaget han sa att nåt måste vi göra, jag hade inte så mkt lust men sa inget, sen försvann han. Joanna och jag gick upp för att byta till byxor sen när vi gick ner igen satt ingen kvar, vi satte oss där ändå. Efter en stund dyker Ricardo upp och säjer att vi ska festa men jag vill inte och Joanna stannar. När Ricardo har dragit så dyker några av killarna upp och sitter med oss till tolvslaget då vi ringer Ricardo och grattar då säjer han snälla kom så vi drar till slut med honom, ellere han kom och hämta oss med bil. Festen var jätte kul och jag ångrar verkligen inte att jag gick vi drack och dansa och skratta som aldrig förr. Jag lärde även känna en söt kille vid namn Cheo, snäll ponke! Sen kom vi hem halv sju på morgonen, meningen var att vi skulle ha åkt till stranden med Cheo(inte han från festen) men vi va så pass fulla och trötta att vi inte vakna när vi skulle, så de blev ingen strand de inte, men men vi kunde inte bry oss mindre.

Onsdagen så föreslog Joanna att jag skulle åka till Catia och träffa Luis, vilket jag gjorde, inget jag ångrar. Hade verkligen det bra med honom, det jag inte visste var att det skulle bli vår sista kväll ihop. Vi satt och prata och vi prata om allt verkligen, han sa hur mkt han tyckte om mej och jag honom allt var frid och fröjd allt var underbart, jag kunde inte mått bättre. Sen innan jag drog så sa han till mej att vi skulle ses på torsdagen oxå för han ville verkligen se mej, jag sa ok och drog hem till Joanna.

Torsdagen, Usch vill helst bara glömma vill inte minnas vill inte nåt. Luis dök aldrig upp han svara inte på mina samtal inget och jag väntade på honom på klädd och klar men inget. Tårana jag sedan fällde den kvällen var öändliga de bara forsade ner jag kunde inte stoppa de. Efter den kvällen lovade jag mej själv att inte ta hans ord på så jätte stort allvar.

Fredagen så var detr mest tårar och stress, vi packade klart och vår morbror kom för att hämta oss och skjutsa oss till flygplatsen, de blev tårar när vi sa hejdå till alla. På väg i bilen så började Luis att messa och han sa förlåt och att han verkligen tyckte om mej, än en gång förlät jag honom, sen skicka han med ett armband till mej eller snarare en tofs som luktade han. När vi sa hejdå så grät vi av både glädje och sorg. Vi ville ju hem men samtidigt ändå inte.

Flygresan gick bra i Portugal där vi mellan landade hade vi det kul och sånt. Väl framme i Sverige var bra vi åkte hem till pappa och hade en super kväll.

Nästa dag tillbaka till verkligheten!



Veckans låt - Last night - P.diddy ft Keysha Cole

image14

RSS 2.0