:@

Varför gör du mej såååå aaaarg!!! gillar du det eller!!!! Vill bara skrika och slå på dej, aaahh jaaag hatar dej nästan känner jag, varför gör du det om och om igen VARFÖÖR!


Samtidigt e det väl kanske lika bra måste gå vidare nån gång, och om den nån gång blir idag e alltid en bra början!


Pero lo q me duele mas es q te quiero demasiado, y eso si es dificil olvidar!

Två om det!

Har pratar lite med pappan till mitt barn som by the way heter Yoel, och han e inte alls överens om namnet Elias, fan och det säjer han nu! Man känner ju ändå att visst jag bestämemr men fan han hjälpte mej att producera bebis :P så han borde ju får vara med och bestämma men det e så kul att bestämma själv. Men nu när han säjer emot så blir det ändå svårt att ba nej jag bestämmer fast jag egentligen skulle kunna göra det. Han vill att ungen ska heta antingen som han själv alltså Yoel eller hans mellan namn som är David. När han sa det så tänkte jag usch inte David, det är bara fint på spanska inte på svenska! Sen tänkte jag att Yoel är rätt så fint och jag har faktiskt tänkt mkt på att "Elias" skulle kunna heta det oxå för det är oxå super fint och hans blivande pappa heter trots allt så, sen tycker även min kära mor att det är en superfint namn, så jag vet inte what´s it´s gonna be?!? Elias som är mitt random val av ett namn eller Yoel som är blivande pappans namn, hmmm? För glöm att han ska heta David aldrig det går jag inte med på för fem öre!! Aja så nu har vi beaf hehe:P!  



                                                       Elias?!?                                   Eller....                 Yoel?!?(blivande pappan föresten!)

.....





Nu blev allt genast komplicerat.....väldigt komplicerat!

Got some thinking to do....

<3

My Boo <3!



Kom hem!



Sin ti no puedo!

Nu får det vara nog min syster Joanna min bästa vän, min själsfrände, min andra halva, hon är i Venezuela och skulle ha kommit hit till Sverige för ett par månader sen men hon har ännu inte kommit och jag är så ledsen pga det vill bara ha henne här. Vet dessutom att hon kanske inte är sej själv till 100% just nu och att hon behöver komma hit. hon behöver både mej och alla som älskar henne här, om hon bara kunde inse det så skulle hon vara här nu! Jag vet att hon inte heller mår så bra just nu och just därför så har hon svårt att ta detta beslut, men kom hem Joanna så ska du få se på guld och gröna skogar! Saknar henne så att det gör ont, går inte en minut på dagen som jag inte tänker på henne, hon ska vara här och ingen annanstans inte just nu iaf, spec inte när jag är gravid, hon är det bästa jag har min Joanna, vart är du?!?


Vuelve que el dolor me mata!


OuT/J

Vecka 20-22

ÄÄÄÄÄntligen kan jag lägga in bilder igen först krachsa datorn sen flyttar jag så typiskt men nu kan jag lägga in igen wohooo!

Vecka 20



Vecka 21


Vecka 22


Min lilla Elias har börjat sparka för fullt nu :), han vill aldrig ligga still och ibland känns det som om han gör volter därinne, kanske vill han redan komma ut?!? :P. Brösten bara värker och växer mer för varje dag, dags att gå ut och behå shoppa kanske, hehe.


Dagens låt: Presiento - Rakim y KenY

OuT/J

Mys

Sitter hemma just nu har precis ätit fiskbullar med ris, mums älskar det fast det inte e så populärt så tycker jag om det iaf:D! Nä nu måste jag skynda mej ska iväg hem till bror och hyra film lite mys kväll sådär perfekt på en söndag :). Så ska klä på mej nu och tagga dit blir nog övernattning där. Puss & Kram!



OuT/J

Lite olika

Har inte skrivit på ett tag för det har varit så mkt flyttande hit och dit för mej men nu har pappa bestämt sej för att han vill ha mej hemma igen, så det blir min sista flyttning. Han ringde mej igår och sa att nu får det vara nog du ska bo hemma och så e det bara sen när du har fött så köper jag en lägenhet till dej men nu är det hemma hos mej som gäller så det är super sköönt att han sa så!!

Bjuder på tre mysiga bilder två från en stranddag med familjen och co på smedis och en på min och tjejernas maräng swiss dag, läs mer om den i Tvillingarnas blogg :D!










OuT/ J

Så snabb vändning!

Idag har det hänt rätt så mkt på bara 24 timmar det är helt sjukt hur något kan vara normalt en dag och den andra dagen heeelt annorlunda.
Idag iaf så låg jag hemma hos syrran (där jag bor ihop med henne) och så helt plötsigt ringer hon mej och samtalet börja perfekt och normalt, men slutade med att vi tjaffsa och det ena ledde till det andra och jag insåg att det nog var bättre att jag tog mitt pick och pack och flyttade! Så jag tänkte amen då flyttar jag självklart hem till pappa igen, men samtidigt kändes det för jävligt jag vill ju verkligen inte bo hemma, inte igen. När man väl blivit självständig så e det svårt att återgå till att bo med föräldrarna igen, det kändes inte rätt liksom. Men jag hade inge val så fick det bli tills vidare iaf!

Tjejerna bestämde sej för att vi skulle göra nå kul så det blev grillning i en park här i området som heter stamparken, Claudia, Noria, Tom, Elena, Rita och jag blev det som bosatte oss på bänkarna för att äta flintastek m potatis sallad och baguette, muums. När vi alla satt där så gick jag bort en stund till gungorna behövde tänka lite över min drastiska beslut och hur jag ska göra nu, då kom Rita och gjorde mej sällsakp, hon frågade hur det var med mej och då började jag ösa fram allt som hänt mej under dagen och berättade för henne hur bekymrad jag kände mej. Rita sa utan att tänka tanken men bo med mej då tills vidare vi kan bli roommates, skämtade hon till det hela lite. Jag sa till henne jag vet inte Rita men hon sa jo Jen asså det blir jätte bra det är alltid en början till din självständighet och jag kunde inte hålla med mer. Det blev ett faktum jag ska flytta in hos Rita! Så jag kom hem till pappa och berättade och han sa bara, så länge du mår bra och det gör jag verkligen till 100%. Sen därifrån blir det lättare att söka eget kanske till och med tillsammans med Rita!

Så imorn bär det först av till mördavårdscentralen för mitt BM möte sen hem till syrran och packa alla mina grejer och sedan ska pappa skjutsa mej till mitt nya hem :D, ska bli suuuper! Aja peace!








OuT/J

Dagens låt - A womens worth  - Alicia Keys!

Spark hit och spark dit, men ingen spark för min bit!





Jag börjar bli så himlans otålig vill bara att Elias ska sparka nångång! Visst han sparkar smått men han har inte gett mej några riktigt kraftfulla sparkar än och det irriterar mej alla andra i min omgivning som är eller har varit gravida har deras barn sparkandes för fullt i min vecka.

Pratade med barnmorskan om det och hon sa att det är normalt, att det är olika för olika gravida kvinnor men jag vill inte att det ska vara olika vill ha min boxnings match nuuuuuu! Elias sätt igång och sparka för i h**vete :P, nä men ärligt jag vill det. 
Det är så lång procedur det här med att vara gravid, visst är det spännande och allt men man får vänta på sparkarna, vänta på barnet, vänta vänta vänta, orkar inte vill bara ha min unge ute nuuuuuu! Vill ha honom i min famn, men samtidigt ha kvar magen :P, den e så fiin!

Annars e allt bra min mage bara växer och växer och blir hårdare för varje dag känns som en ballong med för mkt luft som snart kommer att explodera, hehe, det får vi hoppas inte händer :P. PÅ tisdag har jag återbesök hos barnmorskan dags att vägas och hela köret ska bli kul, allt med graviditeten att göra är kul :D. 

Jusste har inte möjlighet att lägga upp bilder just nu för min data, där jag bl.a har alla bilder är på lagning den fukka ur helt så, så fort jag får tillbaka den så lägger jag in lite nya pics på magen och så! Nu på söndag går jag iaf in i vecka 22 tiden går sakta men samtidigt ändå inte det är helt sjukt, första gången sen jag var barn som jag verkligen längtar till december jag ser till och med fram emot snön och julen och hela faderullan :)! Idag så beställde jag hem massor med mamma kläder från H&M, allt från kläder att ha nu till mysiga vinter mamma kläder <33. 

December here i come, load and ready!! :D


Dagens låt - Impossible  - Christina Augilera!

Las Diablas <3!

Här är mina senaste dagar i bilder med tjejerna! <3


HIt me baby one more time!:P påväg hem till mej!



Ute på bravader :D, Fadde & jag!


Mysig och solig dag på Mälarpaviljongen med Claudia <3


Gott åt vi :D


Blev även efterrätt!



Mälarpaviljongen med tjejerna!


Baby och jag delar på en jordgubb :D


Goda drinkar, en minus alkohol såklart :)!


Babes <33


Vår sötnos Sebbe var även han på plats :D<3


Alien el Noria?!? :P


Våra fina gröna drinkar + Sebbes halv druckna öl :)


La cheerleada! :) <33


Cosmo med A - game!


I väntan på att filmen kollisoner i kosmos ska börja, som by the way var tu huhuhu uung, jag och Noria var såå impade:D!


Sen blev det lite posande utanför


Sen ville Valle oxå vara med, men det blev lite fel, ingen hann posa :P


Nu så... eller...


Vi gav upp :P


Biggie med sin lilla apa hängandes :D, gulligt!


Amina & Faduma, dom bästa <33


True friendshiip <33


Disneys magiska målarlåda :D


Noria & Ritas fina tattoo!


MIna dagar i bilder.... :D

Dagens låt - I wanna be where you are - 50cent & MJ!

Michael Jackson & 50 cent - I Wanna Be Where You Are

Så otroligt bra låt, Bra kombination. Underbara 50cent med gudomliga MJ <3!


RSS 2.0