Guess who's back..back again :P

Nämen är det inte Jennifer som är på g med bloggen igen hmm undrar vrf?

Jo jag stängde ju ner bloggen för att skriver man om sitt liv och sin vardag så kommer det alltid finnas folk som har åsikter, självklart alla har ju åsikter som dom med glädje kommer med. Dock e inte alla åsikter så roliga, jag bestämde mej att eftersom att jag tog åt mej så var jag helt enkelt för känslig för att ha en blogg, därav stängde jag av den och bearbetade mina känslor till styrkan var funnen :).

Numera bor jag i stureby i en trea tillsammans med min son och hans pappa som kom till Sverige i somras, jag har även en liten flicka i min mage som bara väntar på att få komma ut och bringa ännu mer lycka i min värld!

Min son är nu ett år och två månader snart och busar på som in i h*lv*te dock går han inte ännu drf har jag valt att inte sätta honom på dagis för tillfället, men snart så.

Jag e då gravid i vecka 18+1 och mår prima. Denna graviditet har skilt sej en aning från den första men inte så värst mkt, jag mådde piss första två tre månaderna då det bara var spy spy och åter spy samtidigt som jag skulle ta hand om min lilla eeeextremt busiga ettåring så det var inte den bästa perioden direkt, men nu mår jag bra och har gjort det ett tag. Magen har växt förvånansvärt snabbt denna gång och vikt ökningen är inte lika grov som första gången har väl gått upp ungefär fyra kilo, med Yoel hade jag gått upp 15 kilo när jag var 18 veckor gångna hehe.

Jag fick reda på att jag var gravid igen i okt och jag fick först en chock men abort låg inte på listan på långa vägar, jag kunde bara inte, speciellt inte när jag tittade på min son och tänkte att han oxå varit så som den i magen är, då blev beslutet att behålla direkt, barnafadern som e samma såklart blev lite mer chockad än mej hehe men han finns där för mej och har funnits det.

Jag hade ultraljud för drygt en vecka sen då jag fick reda på att jag har en liten flicka i magen, det gjorde mej lycklig precis så vill jag ha det, min flicka har även sex fingrar vilket hon ärvt av sin far, Yoel min son föddes nämligen oxå med ett extra finger det e ingen fara dom kapar bara av det så blir det ett litet ärr, det är ärftligt och både min son och min kommande dotter hade/har det pga fadern som oxå har ärr på sitt lill finger precis som min son, ingen mongo varning här inte, bara ett litet ärr :P.

Mag bilder ska jag göra mitt bästa för att ta, det är inte lika enkelt nu när den ena ungen e född och knappt ger mej egen tid hehe, så hitills har det blivit ungefär två tre mag bilder.

Jaja nu ska jag inte skriva nå mer försökte hålla det kortvarigt och inte skriva en bok, drf tog jag upp det viktigaste som hänt. Och det som hänt under tiden bloggen varit nerlagt har helt enkelt hänt och tänker inte sitta och skriva om varje sak som hänt i min vardag för då blir det definitivt en bok på hundra sidor, hoppas detta e kortvarigt nog och har ni några frågor så e ni välkomna att kommentera ;).

P.S ni som inte kan ta att jag är en aning grov och kan använda ord som mongo och svordomar ( nu och längre fram) utan problem får helt enkelt komma med era åsikter absolut men bli inte arga när jag inte tar åt mej :P, jag är som jag är och accepteras inte det blunda! PoK

P.s igen :P finns det någon snäll människa där ute som gladligen skulle göra en fin blogg design till mej :) pusss!



Här bjuder jag på en mag bild, en son bild & en dotter bild :) <3










OuT/ J



RSS 2.0