Jag alskar mitt liv just nu!

Assa just nu ar verkligen allt prima i mitt liv jag har en kille som jag dor for och han for mej, hehe.

For sex dagar sen kom Maia och Elsa hit for att gora oss sallskap i Venezuela i tva - tre veckor, sen de kom har vi haft super kul. I onsdags (dagen de kom) sa fyllde Cheo ar sa vi gick ut och festa med vi menar jag, Cheo, Terlis, Maia, Elsa, Miche, Carlos, Giovanny, Joanna, Luis och jag, om man ska namna alla by deras smeknamn da blir det: Grova horan, Jamaica negern, Slappis fittan, Afro queen, Valdtacksmannen, Mackie D 1, Mackie D 2, 30 ariga mamman, Krulltotten och fjorton ariga horan, haha, mina och Joannas smeknamn pa folk :D. Iaf vi gick till ett ute stalle som heter Wazzupp jatte kul hade vi alla dansa med alla och drack och hade det sa javla kul. Sen akte vi hem runt fyra och alla sov hos oss jag, Luis och Cheo fick ingen sov plats sa vi satt uppe och drack tills klockan sju da borjade de som skulle jobba att stiga upp sa vi gick och la oss, jatte mysigt hade jag och Luis det i sangen, hehe:D.

Torsdags tog vi det lugnt.


Pa fredagen sa akte vi till stranden sen pa kvallen akte vi till plz Venezuela med Ernesto och Joseph, dar hade vi det as kul och as bra vi var skiit packade och dansade som fan tills klockan typ fyra, sen gick vi och kaka sen hem och decka.

Lordags klubbade tjejerna och jag var i Catia med min kusin och Luis hade det kul da oxa. Blev lite for full sa att jag spydde men sen efterat sa fortsatte jag att dricka och umgas med Luis, kunde kanske ha haft lite roligare men angrar inget fick traffa min alskling<3.

Sondag verkligen en extremt dod dag!



Veckans lat: Hasta Ayer - Marc Anthony!

RSS 2.0