Hmm...

Fan jag är så jävla irriterad för alla mina mekaniska prylar pajar, precis nu när jag är så nära mina resor. Först min kamera, batterilocket sönder, sen min fucking ipod! Ipoden har jag lämnat in nu och får se vad som händer om de ringer och säjer att jag måste betala så tänker jag typ kasta den för asså aldrig att jag betalar för något som e två år gammalt och som jag ändå ska byta ut snart. Ang min kamera så e det lite jobbigare för jag lämna in den idag men jag vet ej hur lång tid det tar att fixa, och till Bulgarien så kommer jag definitvit inte kunna ta med den men det skiter jag i där kan jag leva på andras kameror, det är i Venezuela jag behöver den, det är det viktigaste jag vägrar nästan åka utan den, fan det betyder liksom att anledingen till att jag önska mej kameran i julklapp va onödig eftersom jag önska mej den just pga av Venezuela. Jag får väl hoppas och vänta och se.

Snart är det Bulgarien ska bli spännande faktiskt, kul vet jag inte det är väl upp till bevis i guess. Sen när jag kommer tillbaka är det bara sju dagar kvar sen taggar jag till det jag har tjatat om i typ 50 år haha!
Mitt Venezuela!


Skolan plågar fortfarande mej grovt men snart är det över, hoppas jag hinner klart med allt, annars dööör jag fan. Snart slutar jag på jobbet endast 4 ggr kvar nu så jävla skönt och jag klarade det! HA! va säjer ni nu ni som inte trodde på mej, pappa sa igår att han var fett stolt att jag klarade allt själv som jag har gjort, han ba: du sa att du skulle åka oavsett om det är med sällskap eller själv och du sa att du behövde inte pengar från någon, det hade du helt rätt i för nu åker du om 4 veckor och det är bara pga dej själv och för att du kämpade för det du så gärna ville, sen sa han att han var stolt, hehe! jag får luft :P.

Aja nu ska jag försöka göra alla mina 50 arbeten och se om jag kan bli klar iaf med några till imorn :/
Peace out!



Mina två älsklingar :(
<3, hehe.











Veckans låt: Ayer la vi - Don Omar





  

Helgen :)

Den här helgen var extremt kul, Josse, Maia och jag gick till caliente en klubb i zinken. I Början så var jag lite orolig för trodde inte jag skulle komma in med tanke på att jag fortfarande inte fyllt mina 18 år så jag stog där i kön och var jätte nojiig, men som tur var så kom tjejerna som äger klubben ut och eftersom Josse känner de så prata hon med dom och dom sa att vi kunde gå in med de, så jävla tur, jag bara slank förbi vakten liksom hehe :D! Väl inne så träffade vi på Aschia och hennes kompis det var kul för hon är väldigt rolig att umgås med :). Sen började vi dricka jag vart full of course :P och vi dansade som galningar, de spelar verkligen skiiit bra musik där, verkligen min typ av musik så det var ett stort plus, det var extremt varmt där så man kunde typ inte andas det var väl nackdelen på sätt och vis :/. Klockan tre stängde de så vi åkte hem då och jag hade så jävla ont i fötterna då hade ju på mej världens högsta skor typ :P, när jag dansa så kände jag inte av smärtan men när jag stog i garderoben då stog jag stilla då kände jag smärtan. Jag tog av mej skorna och åkte barfota hela vägen hem till stureby, folk glodde men jag pallade inte bry mej hade för ont för att dra på mej de där skorna igen, vill man vara fin får man fan lida pin haha :P. Väl hemma decka jag direkt, för att få sova i typ fyra fem timmar för klockan tio vare jobb som vänta, skiit jobbigt men jag pallrade mej upp och åkte till jobbet, skönt på kvällen sen deckade tidigt var fan döööd.

Den här veckan väntar plugg i massor usch! Aja återstår två veckor sen drar jag till Bulgarien med klassen då kommer jag verkligen kunna sit back and relax hehe. Längtar så!

Idag åt jag lite skräp med Maria vilket jag kanske ångrar lite fast å andra sidan jag har hållt mej så länge nu så det var fan på tiden, det där var typ en påminnelse hehe, nu är det strikta regler igen som gäller, iaf tills jag åker :).

Träning tidigt imorn, skönt :)!

Love this/ J
Veckans låt: All on me - Eightball!


image11




Älskar dej Maria<3

                            
          Du vet inte hur mkt du betyder för mej, du gör min dag! Du är underbar vet du det?!? Trodde aldrig jag skulle hitta någon som du trodde bara det fanns en speciell, men du motbevisade det, du är bäst :D. Utan dej ingen Jennifer, livet ut!




                                        I'm glad I found you!
I'm glad i found you<3



                                     Ny?rsk?rlek <3 
Love you!




                                    Vi i ett n?tskal :P
Hehe lite dragna :)





                                          Love you to death<3
:D

Me and my love!

                                      <3      
Joanna och Jag <3








                                                                    Saknar dej, mi otra mitad
Mi otra mitad<3




image5
Love you<3



image6
Forever and ever<3

Längtan dödar mej snart!!!

Fan snart åker jag det återstår bara 35 dagar det är helt sjukt för när jag började räkna dagarna så var det typ 130 dagar kvar, HUNDRA dagar har gått shiit asså känns som att dagarna rinner ut ur händerna som sanden :P. Snart är det Bulgarien med klassen oxå längtar till det med men mest är det ju Venezuela, Bulgarien är bara ett plus i kanten. Undrar fan hur allt kommer bli när jag anländer i Venezuela, hur dom kommer vara mot mej, hur han kommer vara mot mej om jag överhuvudtaget träffar honom, allt sånt är väl upp till bevis i guess....
Nu gäller det verkligen att hålla sej till bra mat och inte massa skräp för nu är det nära, kan inte sabba det jag så länge kämpat för, Maria hjälper mej oxå på traven<3 :). Har typ haft ångestdrömmar nu tre dagar i rad skiiit jobbigt, brorsan säjer att det beror på att jag tänker för mkt på allt som händer omkring mej och att jag vill hinna med allting men va fan jag får väl stå ut tills jag åker då känner jag verkligen att jag kan ta det lugnt och slappna av, tyvärr så kan jag inte det nu, inte än och tills dess får jag väl sova med lampan tänd. Är så glad för jag har endast 9 ggr kvar på jobbet och det är verkligen en lättnad att bli av med det där skiit tråkiga jobbet, har sått ut bara för att min resa ska bli av men nu är det snart slut, lidandet når sitt ände, hehe! Jag tycker att skolan borde tagga ner lite nu för dom sätter all press de kan nu känns det som, allt kommer liksom nu precis när vi nästan åker så jävla dåligt asså! Hata skolan!

Saknar min Joanna och snart kommer den saknaden ta slut för jag träffar ju henne snart, längtar så! Jag tror fan att jag längtar mer till henne än till Venezuela, Venezuela är bara ett plus i kanten hehe :D. Den här tiden utan henne har känts oändligt lång och som om den aldrig skulle ta slut, vill aldrig vara ifrån henne så pass lång tid skulle nog inte klara av det, inte igen, behöver henne för att kunna stå på mina ben även om jag står på mina ben nu utan henne så känns det tungt men inte när hon är här, då står jag med glädje! Vår tatuering ruuuleees :D den kommer bli så fin men ont kommer det nog göra, fan....


Har städat hemma nu hoppas det håller ett tag iaf, hmm :/. Hoppas mamma blir frisk snart vill ju shoppa ibland, ja jag vet är bortskämd men jag vet vad jag har :P, hoppas att hon även blir frisk  för att hon ska må bra oxå inte bara för min shopping :)! I mean it!

Aja nu ska jag typ äta nåt sen kolla på simpsons tror jag, love it!

Love this/ J

Veckans låt: Listen - Beyonce




image1 
Mitt Venezuela<3!

Välkommen till min nya blogg!


Här får ni droppa in i min vardag :D!




image3

RSS 2.0