MJ shopping på hög nivå :)

Fått hem lite Michael fina grejer idag. Passade perfekt efter en lång men väldigt trevlig dag i globen med syrran idag, där jag köpte två par skit snygga örhängen och två fina super glittriga nagellack. Vi tog nämligen en lång promenad till globen för att crusa runt lite där och sen fick pappa komma och hämta oss då vi var super trötta. Och när jag kom hem som sagt så öppnade jag världens bästa pkt med massa fint med min bedårande Michael :).

Dom fin fina örhängena, kände att jag behövde lite stora ringar har typ inte så många och sen dom super glittriga nagellacken :). Till Joanna: ser du att det står fashion på örhängena? haha
(klicka för större)

 

Got to love it!
P.S. Vissa ser större ut än vad dom är i verkligheten, så det är ingen hip-hop varning på mej inte :P.


(klicka för större)
  



Dagens låt: Louboutin - J.Lo


Back on track!

Hejsan hejsan! Nu e datan som ny igen :). Idag har jag varit på en super mysig skvaller promis med Maia :P, vi pratade verkligen om allt från a till ö och det var inte ens kallt som nog var den bästa delen. Annars har jag faktiskt inte gjort så mkt då vädret varit kasst och jag bara suttit hemma och ammat, men förhoppningsvis blir det lite finare väder nästa vecka så att jag kan göra lite saker för att roa mej, egentligen får man ingen lust att göra ett piss när det e snö ute, utan jag önksa jag kunde gå ut i kjol och linne och ha Yoel i en helt öppen sommar vagn. Är så sablans trött på vintern, vill ha sommar nu eller åtminstonde vår, vill kunna gå ut och gå och sen sätta mej på nån bänk sitta och sola och snacka och sen möjligtsvis åka in till stan och ta en glass whatever liksom, man kan vara ute så mkt mer på sommaren och våren, usch vinter go away! Man ska ju inte tro det blir sommar ifall inte någon sätter fart :P, så nu är det dags för alla att ta fram sina skottar spadar eller vad det heter och börja skotta bort snö, hmm undra om alla skulle göra det om man kanke kan framkalla sommaren? :) I wish iaf!

Sommar kom vinter goo!



Dagens låt: Aveces - Los aldeanos

P.S. om ni vill läsa om min helg och se bilder från det gå in här på min syrras blogg, orkar faktiskt inte skriva om det och hon skrev så fint om det, och la upp bilder :D. Joanna

virusfitta!

Min dator har fått ett äckligt virus, så jag kommer inte att uppdatera på ett litet tag tyvärr! Måste fixa detta. Men I'll be back! I promise..

tills dess, puss! ;)

Middag och umgänge!

Igår var vi, hela familjen bjudna hem till syrrans flickvän på middag. Men innan det så åkte Joanna och jag till globen för att göra lite äranden och fika på ben & jerrys cafét :). Vi hade det super trevligt i globen och sen på middagen hade vi det ännu mysigare, det blev burritos till middag lagade av min kära syster Josselin, super duper gott!

På Ben&Jerrys cafét :)
(klicka för större)
 

Middagen :)


Var tvungen att köpa lite sommar färger nu när vädret e så hemskt, blää!
p.s. klippte bort mitt lill finger för det såg mongo ut P


Och dessa för att få ett leende på era läppar



Underbara Pappa!

Min pappa är så otroligt underbar. Varje dag när han kommer hem från jobbet så lagar han något gott till mej, alltid hur trött  han än är, så sött. Sen köper han alltid läsk till det han lagar eftersom att han vet att jag är cola beroende, hehe många skulle kanske inte tycka det är gulligt men det gör jag :D.

Detta lagade han i tisdags till mej, hemlagade klyft potatis med citron kyckling, muums säjer jag bara!


Sen har vi då dagens som var en club sandwich med isbergssallad, tomat, avokado, ost, smör och gurka tror jag, muums igen!


Dagens låt: Zombe - The cranberries


Lite skoj :)

När fick du reda på att du var gravid? I maj 2009 nångång
Var bebisen planerad? Nope!
Mådde du illa mycket? Extremt, det var hemskt, mådde illa typ fyra månader!
Hur blev ditt hår? Fint och glansigt
Hade du mycket halsbränna? Super mkt i slutet
Grät du för ingenting? Yes box för verkligen minsta lilla
Var du känslig? Yes i was
Vad gillade du för mat? Jag dog för oliver och skinka som jag tidigare hatade och sen var det väl att äta ute :)
När kände du bebisens första sparkar?
Hmm, vecka 22-23 ungefär
Var du ofta orolig? Yes hela tiden. Blev lugn efter varje MVC besök men lugn i typ en dag sen längtade jag till nästa besök för att få höra bebisens hjärt ljud igen.
När började du läcka bröstmjölk? Hmm läckte lite imellan åt men inte så värst mkt och det hände väl ungefär i vecka 25 till 29
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Jag samlade på mej massa och köpte till och med böcker men än så länge ligger dom fortf olästa, hade så mkt och har sp mkt annat att tänka på :)
Sparkade bebisen mycket? Nja det var det som gjorde mej orolig så ofta, i början sparkade han super mkt sen sparka han nästan inge alls mot slutet.
Fick du bristningar? Yepp, men vad ska man göra liksom
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? Kändes rätt i hjärtat, and then you just know!
Blödde du någongång? Aa lite i början och sen på två dagar innan förlossningen
Levde du på som vanligt? Ja gjorde jag väl, asså som en vanlig gravid kvinna för annars e jag en party brutta :P.
Hur gammal var du när du blev gravid? 19 nu 20
Hur tog dina föräldrar det? Mamma blev super glad, inte alls chockad och Pappa ja han blev rasande men det gick över snabbt
Hur tog din partner det? En aning chockad men glatt överaskad
Hur ofta gick du till mvc? Fram tills vecka 20-21 ungefär gick jag en gång varje månad, sen efter det så gick jag varann vecka
Hur många ultraljud gjorde du? Fyra, ett i vecka 15 det var för tidigt så jag fick ett till i vecka 20. Och sen vid vecka 32 så fick jag ett till för min mage hade slutat växa men det var ingen fara. Och slutligen en extra koll åter igen vecka 34!
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Gud jag hade ingen aning men smärtfri var en sak jag ville iaf
Hur började din förlossning? Värkar som började vid tolv på dagen och kom varje halvtimme, sedan mot sju tiden på kvällen kom dom varje halv minut då åkte jag in
Hur många timmar tog din förlossning? 5 och en halv timme
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mycket var du öppen när du kom in? 6 cm
Vilken smärtlindring tog du? Lustgas amazing till en början, sen fick det bli EDA.
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 12 minuter för att vara exakt :)
Blev det komplikationer? Inga alls, såå skönt!
Fick du sy? Yes, två yttre och två inre stygn
Vad tyckte du var jobbigast? Att krysta för i he***te!
Var du rädd för något? Ja för att spricka, men det visade sej inte vara någon fara.
Skrek du? Yes det gjorde jag inte så mkt men fan i slutet var det omöjligt att inte skrika, slutade dock skrika när BM bad mej ha stängd mun, lättare sagt än gjort!
Hur många var inne i förlossningsrummet? Barnmorskan, undersköterska, Pappas fru och min bästa vän
Hade du någon nära med dig? Min bästa vän
Hur var vikt och längd? 3220g och 50 cm
Ögonfärg: Gråa
Hårfärg: Kolsvart
Ammade du? Yes!
Ammar du nu? Yes och det går prima skinka!
Hur gammal är bebisen nu? Fyllde två månader igår :)
Vad tyckte du om förlossningen? En obeskrivlig upplevelse
Vill du ha en till? Tre till :D
Planerar ni ett till? Inte för tillfället.
När kommer andra barnet? 2013 el 14 typ, om jag får bestämma :)
Vilken vecka födde du i? Vecka 40 (39+2)

Recensioner på g!

Under helgen har jag sett tre lika bra filmer men på heeelt olika sätt!

Först har vi då en som heter Funny Games. Den var riktigt bra men på ett groovt phsyko way. Asså ska man se den måste man verkligen gilla physko filmer annars kommer man inte fatta den alls och tycka den är dålig. Eftersom jag gillar twisted movies så diggade jag den groovt. Flera physko plus från min del till den :)! Den är hemsk oxå så varning!


Sen har vi då Bruno som är helt otrolig sjuuk! Jag hade hört både ris & ros om den men ville se den själv för att kunna döma jag oxå. Iaf jag satt nog med öppen mun under hela filmen för jag var så chockad av hur modig Sacha Baron Cohen är, men herregud vad han fick mej att garva. Jag må ha varit chockad men kunde inte sluta garva :). Jag rekomenderar inte denna film om man är känslig för väldigt grov humor, för det har den, men diggar man riktigt grov humor så se den! :)


Och sist har vi Zombieland som var riktigt bra den med. Det är en skräck komedi och den brings verkligen både skratt och rädsla, man skrattar samtidigt som man upptäcker sej själv skrika eller hoppa till. Men den är väldigt rå och all about blod och sånt, så se upp för den om man har fobi för blod och äckelhet, vem gillar det egentligen?!? Nä men om man absolut inte kan se sånt så titta inte på den. Har man inga större problem med blodiga zombies så kommer du få dej ett gott skratt/hopp :). En av mina största fobier är dock med vilket är clowner och det är en av dom värsta clownerna, en zombie liksom, men jag blundade bara genom hela den scenen!



Tre starka tummar upp! :D
Piiis!


Titta upp, titta upp!

Titta vem som kan lyfta huvudet alldeles själv :D.
(klicka för större)

 

God morgon god morgon, nu e det frukost dags!

Jefri & Yoel


Fredagsmys

I fredags hade Joanna och jag en super mysig fredag vi tittade på film och pratade för fullt om allt verkligen, helt sjukt hur mkt vi har att prata om. När vi är tillsammans så är våra stämband i konstant vibration haha. Vi tittade iaf på två filmer som jag ska skriva om i ett annat film inlägg :).

Fredags resumé



Hjäälp ett alien :D


Kallas syskonkärlek!



Dagens låt: Para mi hijo - Cancervero


Creepy!

Jag har märkt att det finns ngn anonym som alltid kommenterar mina inlägg här, negativt. Ok, det är lugnt med negativa kommentarer. För det bryr jag mig inte alls om, jag gillar att få ris och ros. MEN, stå för det oxå. Skriv vem du är. Vad är du rädd för? Jag står alltid för mina åsikter. Det är så fegt att kritisera och kritisera utan att någonsin säga vem det är. Sen, varför ens läsa min blogg om du tycker att den är så dålig. Det märks ju att du säkert t.o.m har den på favoriter och går in jämt för att se om jag har uppdaterat. Nästan som om du är lite besatt faktiskt... läskigt, jag har en stalker. En feg sådan oxå. HAHA! Det är lite kul att du är så kaxig och aldrig vågar stå för din kaxighet. Du är feg, och avundsjuk på mig oxå. Det är tydligt att det är det det handlar om, vare sig du erkänner det el inte så är jag 110% övertygad om att så är fallet. Stackars dig. Att behöva gå runt och vara avundsjuk på ngn. Måste vara jobbigt. Nu kommer du väl skriva massa elaka saker om att det inte finns ngn anledning till att vara avundsjuk på mig, pga ditten och datten. MEN jag kommer inte tro dig, tyvärr. Som sagt, är övertygad om att så är fallet. Du gömmer dig bakom din dator, och sitter och kritiserar så mkt men vågar inte lägga ut din blogg (om du nu har ngn) så jag kan ge dig lite svar på tal.

Well, sitt du där bakom din dator fega lite patetiska(faktiskt) människa och döm för det rör mig inte i ryggen. Varför jag skriver om det, är för att påpeka hur chicken du är. Lägg ut ett namn åtminstone, även fast det säkert skulle vara fake. För sån verkar du ju vara. En fake person. Men glöm inte att i internet finns det INGET som är hemligt. IP adressen står ju där, så om jag vill så kan jag ta reda på vem du fega person är. Har bara ingen lust el tid att lägga på dig. Tvivlar på att du mår helt bra.

aja, nu ska jag ägna mig åt viktiga saker som my sis och min son. Vi ska ha en massa mys! :) Livet leker!

Sad buut it´s trueee!

Asså varför måste jag vara sååå väldans sko galen, nu sitter jag här vid datorn och har hittat minst fem par skor som jag vill beställa, helt otroligt har liksom precis fått hem sex par sprillans nya utan användning, vad e det för fel på mej kan inte sluta! Finns det inge AA möte man kan gå på fast då istället ASÄ (anonyma sko älskare) dit skulle jag behöva gå för det är en drog kan ej sluta, need help! Ärligt jag menar allvar om ingen stoppar mej kommer jag inte sluta, jag ska anmäla mej till lyxfällan, nä fast då skulle dom tvinga mej att lämna tillbaka alla mina skor, haha skulle inte tro det va! Men det är inte vilka sko som helst utan det gäller högklackade skor och riktigt höga annars kan dom dra :P. Jag måste stoppas, hur vet jag inte men på något sätt. En sak som iaf tar stopp på mej just nu är att Yoel behöver nya kläder och massvis med blöjor :), så ja för tillfället stoppar det mej men när han har allt han vill ha så e det kört för då kommer mamma Jennifer ge sej ut på stan och shoppa skoor! Jag fattar inte jag skulle kunna gå i samma gamla trasor vad gäller kläder och jag bryr mej faktiskt inte så värst mkt när jag e ute och kollar på kläder, visst man ser nåt snyggt men sen går man liksom vidare. Men skor måste jag bara köpa så fort jag ser ett par som jag blir kär i, och grejen
e att när jag blir kär i ett par skor så blir jag besatt got to have it så e det bara! Så om du kan hjälpa en stackars sko älskare hör av dej :). Nä nu ska jag fortsätta kolla skor på internet, ser ni en sjukdom!

Min kärlek till er är mer än till min son, haha nä skoja bara nu ska vi inte gå till överdrift, men en sjukdom e det!


Dagens låt: Someone new - Eskobar ft Hethear Nova


Dear dear diary....

Mitt ursäktande måste jag ge er blogg läsare för att jag ej skrivit men inte nog med att jag har en son att ta hand om utan nu oxå har min syster kommit som jag inte kan sluta umgås med!

I lördags hade vi som sagt familje fest här hemma och det var super kul, har inte skrattat så mkt sen i fredags :P. Vi verkligen vek oss av garv det var helt sjukt, jag tror vi alla har magrutor efter i lördags, helt sjukt vad vi garva. Märks verkligen att hela familjen är samlad igen :), men guud vad många vi är hehe förut var det enkelt jag gjorde ungefär bara ett två samtal om dagen nu gör jag hundra :D. Iaf min Yoel fick verkligen passera från armar till armar alla ville bära och gulla med honom, han var oxå super glad så glad att han total deckade vid ett på natten och sov non stop till nio, sööt! I söndags så gick vi och såg instängd 2 på bio, pappa, Joanna och jag. Den var bra, läskig, men Joanna och jag kunde inte sluta garva för killen brevid Joanna var små rolig, först när "varelserna" i filmen dreglade på tjejen i filmens hand så skrek han i tysta bion ABOOW SPERMAAA! Vi bokstavligen dog haha, sen efter en stund så blev han så rädd och hoppa till att han typ råka släppa sej och det stank äggmök i hela bion, vi blev röda som tomater i ansiktet av att hålla oss för garv, medans pappa shsyade åt oss hela tiden, hehe. Här hemma satt Maia, Brorsan och Jefri barnvakt åt Yoel och som vanligt gick det priima, jag kom hem och amma honom och gick och la mej och rå deckade med min prins.

Igår så bestämde Joanna och jag oss för att promenera till globen för att göra några äranden, så vi tog en promis dit gjorde våra äranden, käka lunch sen tog vi en promis hem till mej igen, där chillade vi och sen skjutsa pappa hem Joanna. Idag har jag gjort noll komma noll men imorn ska vi promenara till högdalen och göra fler äranden, mys mys och mys är vad livet består av nu, well mys and fun :D.

Här e lite bilder från i lördags mer än så kan jag ej erbjuda då vi glömde ta kort dom andra dagarna, pussss!

Underbara middagen pappa laga pasta med kyckling och sallad muums!
(klicka för större)


   

   

   
                                                        
                                                                   
                                                                   Livet är Underbart! ♥




Dagens Låt: Break of dawn - MJ










Två = Bra!

Nu har jag varit på bio två ggr sen Yoel föddes och sett två bra filmer, och more to come, greaat!

Den första är Avatar, som var underbar, helt sjuukt bra en stark rekomendation faktiskt. Filmen är en upplevelse, Wonderbaar!



Sen har vi då instängd 2 som kanske inte var så himla underbar men det är inte så konstigt då det är en skräckiis, hehe. Men läskig var den minsann, minst lika läskig som ettan, gives you the creeps!


Så mycket så mycket!

Nu är Joanna och hennes boy här in the land called Sweden! Det är helt underbart och har varit två underbara dagar sen dom kom. I torsdags när dom kom så var vi bara hemma hos pappa och umgicks och skratta som aldrig förr speciellt Joanna, Shannon och jag för vi hitta bilder från the old times fy farao vad ugly vi va hahaha men kul var det att se, Joanna var ett fetto som trodde hon var serrig, Shannon var en hip hop pinne och jag ett fetto bara hahaha guud vad vi garva asså. Iaf igår så åkte pappa, Joanna, Jefri, Brorsan, Maia, Yoel och jag till skärholmen centrum och shoppade lite det var verkligen super mysigt alla gick vi runt där och latja :). Joanna och Jefri went nuuts med alla kläder och hur billiga dom var och well jag var inte direkt sen att hänga på deras nutshet :D. Lite kläder och sånt fick vi med oss hem till slut. När vi kom hem vid åtta var det stress på hög nivå för vi skulle nämligen gå till syrran Josselins jobb och ta några drinkar och prata skit, men först åkte vi hem till Joanna och hämta lite kläder, där fick jag med mej tre fulla stora påsar fyllda med grejer Joanna hade tagit med från Venezuela till mej :). Väl hemma hos mej så fixa vi oss och jag pussa på mitt hjärta sen bar det av.

Vi kom fram till momma (syrrans jobb) och satte oss och tog några mojiitos och snackade verkligen jätte mkt, jag kände mej son en 40årig mamma som trodde hon var tuff för hon umgicks med dom unga haha, det e sant kände mej så!
Efter nån timme kom Shannon och David förbi och joinade oss, skratten fanns på plats även där. När stället stängde åkte Jefri, Joanna och Josse taxi hem och vi andra tog en promis till medis för att käka för att sen även vi ta en taxi hem. Väl hemma pussade jag på min pappas rums dörr eftersom den var stängd ville jag inte gå in och väcka honom och Yoel men jag ville på något sätt pussa på min skatt, så det närmaste fick bli på dörren :), OBS! jag var ej full eller ens påverkad gillar att pussa på dörrar :D. Klockan sju imorse fick jag tillbaka min prins! Och idag ska vi ha familje fest hemma, läängtar!


Vänta vad är det där uttrycket jag letar efter.....hmm....Lyckliig var det!

(klicka för större)
   

 

  

Dagens låt: Wuthering Heights - Kate Bush


Imorn!

Fick just ett mess från min kära Joanna där det stod: Vi har checkat in nu, alla är lessna förutom jag & Jefri vi är helt excited!
Hehe blev super glad, dom är verkligen påväg nu asså, i detta nu sitter dom väl säkert på planet, woho säjer jag bara woho! :D

Snart så baby snart så!
Dags att förnya våra bilder ihop, right?!?


Dagens låt: Come togheter - MJ


.....

Orkar inte uppdatera just nu konstans huvudvärk varje dag! Piiis


RSS 2.0