Livet e ovantat!

Oj oj oj jag har typ inte skrivit pa ar och dar och det e mest pga av att jag har inte riktigt haft tid, men nu ska jag forsoka kora en liten sammanfattning av det som hant sen sist jag skrev!

Well min syrra Terlis fyllde ju ar och samma dag sa skulle jag ga och fixa mina naglar tidigt da hande nagot som jag blev valdigt lessen for, jag blev bestulen pa min fina mobil, hotad m pistol och grejer har i Venezuela e det jatte normalt att sanna saker hander. Iaf jag blev jatte lessen men kunde inte gora sa himla mkt . Senare samma dag sa akte vi ett gang till en by har i Venezuela som heter hiugerote och firade Terlis, jag hade det super aven fast jag blivit bestulen!

Sen har min vardag varit som normalt, festa, va med tjejerna och daniel saklart!

Haromdagen sa hande det igen att jag blev bestulen fast denna gang var det pa min kamera de ryckte min vaska fran mej, jag bara garva kunde inte fatta att det hande igen, jag skratta men av ilska kunde inte reaktionera pa ett annat satt faktiskt. Men men livet e bra ovantat ibland!

Pa mandag taggar jag till Sverige for att jobba nagra manader. Ett beslut jag fattade efter att ha pratat m Josse och hon gav mej sa mkt bra ideer och well jag behover ju en ny mobil och kamera som jag absolut vill kopa darborta, sa jag tyckte det lat som en bra ide, dessutom aker jag med en tjejkompis harifran som heter Carla hon vill oxa sa garna aka for att lara tjana ett nytt land och kanna ihop en bra slant :P. Sa jag slipper den dar otroligt langa resan sjalv, sallskap andrar lite pa allt, blir inte sa uttrakad da.

Jag ser faktiskt fram emot att aka, det anda som kanns sugit e att har lamnar jag mina andra tjejkompisar plus min Daniel, som jag by the way forsoker vara med varje dag nu han har blivit besatt hahah for han sajer att vi maste vara varje dag eftersom att jag aker, men halla jag maste ju va med alla inte bara honom. Sa det e lite trakigt men som tur sa gar tiden snabbt och innan jag hinner blinka e jag har igen, for tiden bara flyger ivag. Ska bli sa kul att traffa alla i Sverige igen, juan, josse, maia, maria, noria och min vackra shannon, min alskling min fru!<3 Saknar alla sa mkt doooor for att traffa allihopa! Snart sa!

Val tillbaka har opererar jag mej utan att vanta ett skit nu vill jag ha mina pattar! trott pa att vanta va fan!


Next stop SWEDEN!



Veckans lat - better in time - Leona Lewis!


RSS 2.0