Inga A A eller O

Nu ar jag antligen har i mitt Venezuela som jag sa lange har sett fram emot. Har varit har i snart tva veckor och det har varit de tva mest underbara veckorna. Forst nar jag kom hit sa hade Cheo min syrras kille varsta stora valkomsfesten for mej och det var verkligen en ur fucknings fest, och alla kom t.o.m Han min drom han som jag alltid har liked, Luis goes the name of the baloncesto guy, haha ( endast Joanna som forstar). Iaf vi festade och drack och jag hade ogonen pa honom hela kvallen tills han borjade att prata med mej och det hela slutade med att vi kysstes, jag ville sjunka genon jorden av lycka, finns inget moment som kunde vara battre an det. vi gick aldrig och la oss utan vi holl pa tills atta pa kvallen nasta dag da alla tyvarr var tvunga att ga hem. Blev lite lessen for jag visste inte nar jag skulle fa traffa honom igen.

Hela veckan gick och jag prata om honom konstant med Joanna, sen kom helgen da Joannas smalis kille kom och det var menigen att han skulle komma med Luis med han kom sjalv, min besvikelse blev stor men jag tankte inte ge upp, speciellt inte eftersom jag var full och da ville jag verkligen ha honom dar hos mej. Sa jag kampade tills han stog dar framfor mej klockan ett halv tva pa natten, jag var super glad och blev annu gladare nar han sa att verkligen inte angra att han kommit, att det var vart det for att han fick traffa mej, jag ville svimma!

Vi hade det underbart och as kul alla fyra, dvs Joanna, Alexander (joannas), Luis och jag. Vi drack och skamta och pussades da och da, hehe. Nar klockan var nio pa morgonen sa borjade vi bli lite trotta sa jag och Luis drog fram en madrass och la den ute i  hallen och la oss och sov ihop slingrade berattade Joanna. Jag vaknade vid tolv och da stog Joanna och glodde pa oss for hon var den enda som var vaken. Hon och jag la oss och skamta lite tills Alexander vakna som lag och sov pa stolar, haha, nar han vakna sa tog jag tillfallet i akt och somnade om kramandes med Luis. Hon satt kvar och prata med sin smalis Alexander :).

Luis och jag vaknade klockan tre typ och satte oss med Joanna och Alexander, vi satt dar och skamta och skratta hela dagen, vid nio pa kvallen gick Joanna och Alexander och la sej for att sova en stund, da var vi kvar uppe och vi kramades och pussades och sant, har aldrig matt battre eller kannt mej sa himlans bra! Vi halv elva var de tvunga att dra hem men de sa att de skulle komma tillbaka vilket dom inte gjorde tyvarr, vet ej varfor men sa ar det.

Helgen gick och pa sondagen sa gick vi och spela biljard med grabbarna (andra grabbar, Cheos kompisar grabbar), sen akte vi hem och sov. Pa mandagen sa gjorde vi naglarna och bokade tid till tatuering, nervost hehe. Igar var vi pa stranden, alltsa Joanna och jag sjalva, det var as kul vi sop oss fulla och brande sonder oss av solen sa att nu svider det pa oss, usch!

Jag vill gora nat kul denna helg typ som att traffa Luis, jag maste fa en dos av honom varje vecka, hehe. Nej men sa klart jag inte bara vill traffa honom jag vill festa och da vill jag att han sa befinna sej dar jag festar :D.

Pa mandag nasta vecka tatuerar vi oss, Joanna och jag. Det ska bli spannade men jag e fett nervos undrar hur det kommer att kannas, men ska bli kul att antligen fa mina tva stjarnor pa axlarna:D.

Jusste for alla er som laser, med tanke pa att jag befinner mej i sydamerika sa kan jag inte skriva bokstaverna, O med tva prickar, A med tva prickar och A med en rund cirkel, bara sa att ni vet!


Veckans lat: En lat som jag har pa min mobil fran gruppen UB40, vet ej vad laten heter bara gruppen.



image13
Venezuelas fina flagga! :D



Wohoo

Nu är det bara några få timmar kvar till min dröm, min längtan allt jag slitit för, Venezuela! :D. Jag har verkligen längtat och nu blir det äntligen av. Har precis blivit klar med packingen och först var jag lite orolig för att det skulle vara övervikt, men mamma hjälpte mej så att det inte blev det, vet ej hur men hon e väl mamma :P. E faktiskt lite nervös inför Portugal men hoppas att jag bara oroar mej för mkt, och hoppas att dagen där går snabbt!

Kan dock vara lite jobbigt med den extremt långa flyg resan det är så himlans tråkiigt , pallar inte sitta där i fem år hehe:P, nej men typ 10 timamr åhhh, vill att de ska passera snabbt, så att jag kan komma fram och äntligen at least få träffa Joanna:). Hon och jag har så mkt att ta igen, vi har ändå förlorat en del tid ihop :(, så på fredag börjar vår reunion.

Hmm, Bulgarien var kul, lite mkt klagande men annars var det as kul, jag var nog påverkad av alkohol varje dag, helt slut sen när jag kom hem, fett jobbigt. Kul att lära känna alla tjejerna så bra oxå, massa nya underbara människor :D.

Aja nu ska jag chilla och sen sova för att imorn gå till skolavslutning och sedan flygplatsen :D:D!
goodnight, peace out!

Veckans låt : Me matas - Rakim y Keny

Like this/ J

image12 
Vandrar bild från Bulgarien :D!

RSS 2.0