Spjälisen :)

Nu är min spjälsäng byggd och klar och bara väntar på att få börja användas :D! Den är verkligen super fin, guud vad nöjd jag är! Gillar att den har en förvaringslåda under oxå, där kan jag ha bl.a hans söta små kläder!


(klicka för större)

   


Cuuute!

Jag kom precis hem från att ha varit hemma hos brorsan och hans flickvän Maia, där jag kollde idol och film och käka massa gott men Maia :). Egentligen skulle jag vänta till inatt då Josselin skulle komma och hämta mej för att gå hem tillsammans, men jag pallade inte vänta så tog taxi hem nu istället. Väl hemma så väntade en hur cute som helst överaskning på sängen, nämligen en hel låda med typ små välkomstpresenter till alla som kommer och besöker min bebis första tiden. Asså det är en tradition i Venezuela att ge nån fin detalj till typ dom första 20 som kommer och besöker din unge, så nu hade pappa´s fru gjort massa små sånna till mej och jag blev såå glad, hur söt är inte hon! Pappa berätta att hon suttit heeela dagen med dom och klistrat och fixat, hon har gjort alla för hand liksom, skiit fina.

Det är små korgar med choklad i och sen står det min kommande sons namn :), sen när han födds ska jag skriva datumet under, innan jag börjar ge bort dom. Iaf super glad blev jag!

  



Dagens låt: Music & Me - Michael Jackson!


Nackdel m Graviditet.....

Så här känner jag mej just nu! Helt seriöst asså, exakt så här, speciellt om fötterna och benen!
Kul, men sant :).

En julsaga!



Precis kommit hem från att ha varit och sett En Julsaga3D på bio med syrran Josselin. Och ja, den var bra faktiskt definitivt ingen barnfilm, då den faktiskt kan ge mardrömmar till små barn men det är kanske drf den har åldersgräns 11, fast jag blev rädd nu som 20 åring men men :P. Den var iaf bra och imellan åt lite mysig(när den inte var läskig såklart). Det var mysigt med jul stämningen och snön och sånt. Skulle jag rekomendera den, hmm, svårt att säja beror på vad man gillar för slags filmer. Så här kan jag säja jag ångra iaf inte att jag gick och såg den! Dessutom var det en häftig upplevelse att se den i 3D då det var mkt häftiga effekter. Så det är upp till er om ni denna film vill se :)!

Gör oss beredda för filmen, :)!


Äntligen!

Äntligen har min kära syster Joanna  skaffat data hemma, därborta i venezuela, så nu kan vi chatta all night loong :D! Hon har både webcam och mick likaså jag, så vi sitter och pratar och ser varandra samtidigt, kan det bli bättre. Vi kan sitta i timmar och prata, vi äter, pratar i tlf och gör det vi ska göra samtidigt, precis som om vi vore på samma ställe, hehe, och ja vi är besatta i varandra :D! Sååå nice asså, förut kunde jag bara ringa henne då och då och hon var inte hemma ibland pga att hon hade tråkigt men hon älskar datan så nu e hon alltid hemma, woho säjer jag bara!

Min kära syster saknar dej såååå mkt <33!


Woho!

Först vill jag bara börja med att jag vet jätte dålig uppdatering! Men grejen är att jag har faktiskt ingen lust att sitta vid datorn så mkt längre för att när jag kommer hem om dagarna så föredrar jag att bara vila, speciellt nu när det är så nära och det känns som om jag ska spricka! Mina fötter ser ut som två ballonger varje dag när jag kommer hem, så det enda jag då får lust med är att vila dom, liggandes :). Därav den dåliga uppdateringen!

Men häromdagen så hittade jag min kärlek på blocket :P det vill säja min första ögonkastet spjälsäng som jag letade efter, och jag fann den till slut! Jag skrev med en gång till kvinnan som sålde den och igår var jag och hämta den ända borta på färingsö, skiit långt tog typ en timme att komma dit, men såå värt det! Jag har tyvärr ingen bild på den ännu då min pappa inte byggt den ännu eller vad det heter. Men han sa att han skulle fixa det till helgen så då lägger jag in bild på min kärlek :)!

Annars går jag bara runt och är allmänt gravid och bara väntar och väntar....Igår vid matbordet så skrek pappa   -HJÄLP! när jag kom där med min mage, han blev helt enkelt rädd sa han för han inte hade sett den ordentligt och hur stor den var, han ba - slutar den aldrig att växa?!? Haha jorå när ungen är ute! :D

Aja nu ska jag kila iväg och träffa upp frugan,  smell you later! (ok nu var jag riktigt nördig)

Så stooor är jag väl inte?!? eller? p.s. täckte mitt ansikte det är onödigt att se :P



Peace!/ J

Dagens låt - Too lost in you - Sugababes!

Yes!

Min kära efterlängtade vagn har äntligen kommit och jag var och hämta den idag! Jag blev suuper nöjd den e super duper fiin och precis som jag tänkt mej, dock lite större än vad jag hade trott men det är ju bara ett plus :)! Den e riktigt stor faktiskt jämnfört med andra vagnar jag ser ute på stan men som sagt det är bara ett plus i kanten! Jag gillade även sittdelen, fast jag kommer nog köpa en lite lättare sittvagn till sommaren då den här kan bli så klumpig, då har jag ju oxå två att välja på :)! Men är iaf jätte nöjd! Jusste jag ska gå in på hemsidan där jag köpte vagnen och kolla om man kan mejla ägarna för de skicka nämligen med en liten present till min bebis för att tacka mej för beställningen av vagnen, en liten body var det, och jag menar hur gulligt är inte det, nu får man ju verkligen lust att fortsätta beställa fler saker från de! De hade gjort ett litet hjärta på pkt:et där body kom i gulligt, så nu måste jag iaf mejla de och tacka de även jag! Jag blir så rörd av sånna människor som är så himla godhjärtade utan baktanke, love it! Ett plus för de!

Nu fattas bara spjälsängen men jag hittar inte någon eller har inte hittat någon än som jag finner kärlek till, kommer väl dyka upp snart....hoppas jag!





Söta bodyn och pkt:et den kom i med det fina hjärtat :)
(Klicka för större)

 


Min fina vagn!

 

(Klicka för större)

  



Och så sitt delen!
(klicka för större)

  

 

   


Fin va! :) Älskar att den är i mina favorit färger oxå, så underbart och perfekt! :D

Bebis nu är jag beredd för dej på riktigt!


Tummen upp till 2012!

Igår var jag och såg filmen 2012 som jag velat se ett bra tag nu, och då fick det bli av igår. Jag måste faktiskt säja att jag tyckte den var bra, jag gillade dramat och jag t.o.m grät(kanske kan det bero på hormonerna men ändå:P). Jag gillade hur filmen är gjord och jag ska defnitivt gå se den igen med min kära Shannon och brorsan för , för det första så hade jag lovat Shannon att se den med henne vilket är tur för jag vill verkligen se den igen. Nu behöver inte detta misstolkas som att jag säjer att det är världens bästa film men den e jävligt grym faktiskt ;), Lite skrämande emellan åt med tanke på filmens handling att jorden går under 2012, hmm funderingar finns i mitt huvud på möjligtvis stora förändringar på jorden 2012 den 21 dec men att jorden går under vet jag inte riktigt vad jag ska tro om. Ifall det händer så har filmen iaf gett mej ett tips på hur jag ska rädda mej och min familj, och de jag kan rädda:P. Ett starkt budskap som filmen ger som enligt mej är det viktigaste är att man inte ska vara självisk och att vi människor ska ge kärlek och tänka på alla, tänka på mänskligheten, så rätt och jag gillar verkligen det budskapet, man ska aldrig vara självisk även om det gäller liv eller död!

Så om jag får ge ett råd så är det att gå och se den, den e såå värd det!

Me like!


Enough...

Nä nu får det faktiskt vara nog med graviditeten, det har gått alldeles fööör långsamt, och inte ens nu när det bara är 4 veckor kvar går det snabbt. Jag erkänner att i början var det kul och spännande att se magen växa och så men nu är jag super trööttt på att känna mej så otroligt tung och svullen, jag e trött på att det rinner mjölk ur brösten utan att det finns nån bebis än, jag är helt enkelt trött på att vänta! Känns som om alla som har varit gravida samtidigt som mej redan fått sina bebisar och att med mej så händer det nada det bara står still, jag tycker det är skiit tråkigt, har faktiskt inge tålamod kvar nu. Tyvärr så finns det inte mkt jag kan göra än att  fortsätta vänta tills han vill pluppa ut, men jag önska att jag åtminstonde kunde typ gå i ide i fyra veckor och sen vakna upp när det är dags. Inte nog med att jag måste gå runt och vänta, tjock och tung som en kossa, och svullen utan jag måste oxå stå ut med dessa otroligt jobbiga förvärkar som kommer och går hela dagarna men som mest på nätterna vilket orsakar att jag inte får någon sömn, usch, jag e verkligen less på att vara gravid nu! Det enda som fortfarande är magiskt och som håller mitt humör uppe är när min varelse rör på sej där inne, det är lika magiskt varje gång, och han ger mej viljan att vänta och vara glad om dagarna. Vore det inte för hans rörelser därinne så skulle jag gå runt och vara tjurig 24/7. Vill ju egentligen bara mest av allt ha honom hos mej nuuuu!! Det e inge kul att vara gravid längre.


Lova att du kommer ut på BF datumet, låt inte mamma vänta ännu längre!





Dagens låt: Speed Demon - Michael Jackson!


Bjuder på denna :D!

Jag och Noria en dag i vårt rastlösa liv :P!
( Videon vänder på sej och blir normal efter typ tio sek )


Jippi!

Idag kom pappa hem från Venezuela och det var såklart skiit kul för massa kort fick man se på alla därborta och gissa om jag blev nostalgisk och självklart kom värsta saknaden upp när jag såg mitt kära plommon hjärta Joanna<3. Hon var jätte super fin syrran min och massa fint hade hon skickat till mej tillsammans med mamma, jätte fina saker, och på allt hade hon lämnat en liten hälsning, min käraste, miss you much!

Jag fick oxå en super fin t-shirt där det står Venezuela till pojken min, den fick jag av pappsen och så fick jag örhängen av pappsen oxå! Min käraste kusin Marlin skickade med en liten baseboll dräkt från ett av Venezuelas baseboll lag som heter Leones , hennes favvo lag såklart :), mitt oxå by the way :D! Så jag är iaf jätte super nöjd med allt, jag blir så glad när jag får fina presenter av mina käraste<3.

Prima, prima :D!

Här e då Venezuela t-shirten :). Och den andra gul/vita outfiten fick jag av mamsen och Joanna, gillade speciellt de små gula tofflorna, ur söta! :). Och den randiga dräkten är den som jag fick av kusinen min som är en baseboll dräkt som jag tidigare nämnde, jätte söt liten keps till och så står det lagets namn i rött på vänster sida :)!
(Klicka för större!)
   

Här har vi då allt jag fick av Mami & Joanna som det första är, ett typ av kokos kex som jag dör för, en baby parfym, fyra(bara två med på bilden) hårkrämer, av smak choklad och yoghurt som gör så att håret luktar så, och det luktar verkligen suuper gott samtidigt som det gör håret glansigt och fint :D, sen fick jag oxå min favvo deo :P, fyra påsar med en klassisk venezulansk typ chips blandning, min favorit gangster film från Venezuela :), Michael Jackson´s film moonwalker(som jag köpte själv förra året men glömde den i Venezuela), sen örhängena från pappa och ett paket tuggummi från Joannas pojkvän, lite intärnt skämt mellan han och mej :D. Så nu fick jag nog med allt som finns på bilden!


Det är verkligen jippi med presenter asså!


Dagens låt: Mi cigarillo - Ana Gabriel (For you Joanna :)<3)


Tummen upp!

Kom precis hem från bio har nämligen varit och sett Saw 6. Och den är absolut sevärd om man gillar saw filmerna, det vill säja :). Den e lite jobbig att titta på emellan åt men det är ju ändå saw så vad förväntar man sej :P. Nej men den får iaf tummen upp av mej för den e faktiskt värd att se. I liked it!






Döör av garv!

För er som kollar på mammas pojkar förstår nog :)!


Stort buuuu!

Igår var jag på bio med Claudia och vi såg fame. Eftersom vi hört så mkt bra om den så tänkte vi att det kunde vara värt att se den och dessutom var trailern super bra, så vi ville självklart se den. Men den blev den största besvikelsen på länge, usch vilken sääämst film, ingen som helst handling, handla typ inget om dans bara om massa människors konstiga liv och de hoppade från år till år, inget hande en mening alls, man lärde liksom inte känna någon av karaktärerna och sen helt plötsigt tog filmen slut. Under hela filmen satt jag och tänkte, nää men snart händer det nåt bra, snart så, och när den äntligen kom till slut scenen som jag trodde att åtminstonde där måste det hända nåt, så ba paff! Filmen slut, jag sa till Claudia, - nä e de seriösa, hon skratta bara och sa - japp det e de!

Vi gick sedan därifrån och hela vägen hem klagade vi till varann om hur sämst den var, hehe. Nä keff film, lita aldrig på trailers!

Men på söndag ska jag gå med mina syskon och se saw 6, vill så gärna se den och förhoppningsvis är inte även den en besvikelse, men det tvivlar jag på! Man får hoppas på det bästa! :)


Stort BUUUU!


Done and done!

Så nu har jag äntligen efter mkt om och men beställt min vagn. Det blev en duovagn från annaaxel.se i röd och svart, mina favorit färger dåra! :D. Så jag är super duper nöjd och väntar bara på att den ska komma så att jag kan börja pyssla med innehållet :D!

Min, min, min & Min! :)


RSS 2.0