Ingen dans på rosor!

Asså att vara gravid är inte lätt, de ständiga sammandragningarna, sparkarna som inte låter en sova, ständiga halsbrännan, sömnlösa nätter men sen trött hela dagarna, humörsvängningarna, kissnödigheten som kommer var femte minut, svullna fötter, ont i rygg och ben, ömma bröst, kliar hela tiden och sist men inte minst den tunga magen man bär på, ja det är inte lätt men fan så underbart när man vet vad som väntar därinne på att få komma ut, när man vet orsaken till vrf allt detta händer med din kropp, då tänker man om och ändrar klagomålen till en längtan, ett leende på läpparna och då inser man att allt det här är sååå värt det! Inget kan slå vad man får in return, inget, och jag upplever gärna detta om och om igen för det finns ingen finare present än en liten bebis som är din och bara din! Så det är ingen dans på rosor precis, men fan så himla värt det!







Dagens låt - Bang bang - Nancy Sinatra!

Kommentarer
Postat av: Pety

Känner igen de du skrivit, galet.. men som sagt de e sååå värt det allt man går igenom :)



tack så mkt, jätte gulligt skrivet :) ja, jag blev ganska ledsen faktiskt till en början för de känns inte samma sak som det man går igenom naturligt. men men, nu får jag iaf min bäbis om en vecka bara hihi :) å pappan till barnet är fett glad för de e på chiles nationaldag, haha 18e september :) så de e lite roligt oxå :D så uinderbart att veta att man snart blir mamma :) ord kan inte ens beskriva känslan liksom!

2009-09-11 @ 19:52:03
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Jen

Hehe du ser massa positiva saker medkommer med att bebben kommer tidigare och på ett annat sätt :)! Ja tänk dej guuud snart e du mamma officielt :D

2009-09-11 @ 20:04:02
URL: http://thej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0