Inspelning & Bio!

I fredags så åkte vi tidigt till inspelningen vi skulle va där halv två, men var dr ett för säkerhets skull. Brorsan min och Maia följde med som sällskap, tur det annars hade jag dött av tråkighet. Iaf väl där så fanns det fika oc lång väntetid eftersom att alla bebisar måste få sin tid, dom fattar ju inte att dom inte får äta mitt i inspelningen utan när dom är hungriga så är dom, hehe. Men sött att sitta där med alla mammor och deras bebisar och prata och jämnföra bebisar, asså deras beteende :). Yoel skötte sej utmärkt han grät knappt bara när han var hungrig och det gick suuper att filma honom, han var lugn för han älskade lamporna runt omkring,, visst gnällde han lite men det var när dom la honom i en typ trång kartong han skulle ligga i, det gillade han minsann inte :P. Iaf vi kom därirån kl sju och då gick vi och köpte sushi take away och åkte hem till mej för att äta och lämna min prins till sin morfar.

Jag ammade honom och så gick jag, med ett litet stick i hjärtat, ville inte lämna honom :(. Vi gick och mötte upp Danne och åkte till bion.

Avatar var en gryym upplevelse, den bästa film jag sett så otroligt bra och fin, skiit häftigt att se den i 3D och, shiit jag har inga ord för hur bra filmen var den var underbar, vill se den miljon gånger om. Man blir typ kär i den efter att ha sett den, wonderbar! Och fatta att det fortf var fullsatt på bion, det är heeelt sjuuukt!

Så fin fin fredag!

Jag var helt inne i filmen och koncentrerad men det gick inte en sekund utan att jag tänkte på min lille och varje femte sekund checka jag mobilen ifall pappa hade messat eller ringt. När jag sen kom hem blev jag lessen för han sov och vakna inte förens fem, jag gick och la mej och lämna honom hos pappa, gissa om jag blev glad när pappa kom in med honom vid fem tiden, så somna vi mysiigt ihop. Jusste det gick jätte bra för pappsen att sitta barnvakt Yoel e så lugn och skötte sej sååå bra, miin priins!

Hann inte ta mer bilder än så här tyvärr och bio blder tog jag inga alls glömde bort!


On the set :P
(klicka för större)
   

Inte så glad i sin tyg blöja :P


Vacker och oslagbar fiilm!



Nu ska vi ta ett bad!




Dagens låt - Gone too soon - MJ


Kommentarer
Postat av: Joanna

vaaaaaaaaarldens sotaste!! han ar sa gullig pa bilden med maia, dar han tittar rakt in i kameran. Sa lik dig oxa.. Och nar han grater! haha sa fucking cute! Langtar tills jag far bara, pussa och lukta pa honom. Vilken godbit!

2010-01-26 @ 05:57:44
URL: http://joannasdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0