Back on track!

Oj oj oj jag har inte bloggat på typ en månad men det har varit sååå mkt och jag har helt ärligt inte pallat men nu har jag äntligen en lugn stund och känner från hjärtat att jag har lust att ta upp bloggandet igen.

Få se nu vad har jag för nytt att tillbringa till min käraste blogg..Yoel växer på som bara den och snart ska det bli dags för att börja smått med att ge honom lite mat, ska bli väldigt spännande faktiskt för se hur han reagerar på mat :). Han är en stor pojke nu som nästan vänder på sej själv och han står upp med hjälp och sitter med hjälp, han vägrar ligga ner så fort jag lägger honom ner så börjar han gnälla och försöker ta tag i mina händer så att jag ska sätta honom upp. Han är såå himlans nyfiken och tar i allt men ger honom och ska lägga sej i, i alla konversationer :). Jag var med honom hos bm förra veckan för vikt och mätning och pojken min väger nu 4 månader ung :P, 6.470g och är 64,2cm lång, stooor pojke!

Sov vanorna har verkligen blivit som sin mamma :) det vill säja jag dåra! Han sover till tolv ett på dagen tillsammans med mej, han är alltså en ofically sömntuta :D. Min vackraste diamant sjunger oxå, så fort han hör musik eller när min bror spelar gitarr för honom så börjar han sjunga med värsta inlevelsen, och han gör en "sång min" och allt.

Själv så håller jag fortf på att bosätta mej i mitt fina nya hem :), jag har inte fått hit allt ännu men i veckan så ska jag nog prata med pappsen så att han kan ta hit alla mina grejer, jag ska nog vänta med spjälsängen än så länge vill jag ha Yoel kvar i min säng tillsammans med mej.
Det är så otroligt skönt nu när våren börjar rulla in speciellt för mej som är mamma ledig och bara spendrerar mina dagar hemma eller ja så var det iaf när det var kallt och snöigt ute men nu är det så underbart att bara gå ut och promenera med min prins utan att behöva kämpa med snö oväder, nu klarar jag till och med av att gå ut själv och gå, innan när det var snö så gick det inte jag behövde alltid hjälp med vagnen för att inte halka eller fastna i snön, prima skinka till våren :D!

Jag skulle faktiskt vilja köpa en enkel sittvagn till sommaren men har inte hittat någon, vill gärna ha en liten enkel men ändå fin barnvagn så att man bara kan ta ner och upp för trapporna hur lätt som helst, jag menar det är skönare till sommaren både för mej och Yoel.

 Min pojk han e så fin och stor och jag bara ser hur han växer och växer för varje dag som går helt sjukt att det gått fyra månader sen han tittade fram, helt sjukt att den lille jag hade i magen är nu en liten tjockis plutt vid namnet Yoel :), min vackraste, du är min anledning till lycka!

Aja tack för mej för idag jag ska ta upp bloggandet igen nu som sagt så det blir uppdatering förmodligen varje dag :). Puuus! OuT/ J

Lite bilder från min ouppdaterade månad :D.

I sin nya adidas dränkt han fick av moster Joanna!


Moster läser för Yoel och jag pussas med min ögonsten
(klicka för större)
   




Jag i frihetens natur :P och sedan hoppar min syrra med mej :D
(klicka för större)
 

Sötnos i vagnen


I sin nya Venezuela mössa :)
(klicka för större)
   

Vi myser ♥


Sleeping cuteness
(klicka för större)


Puree Looove ♥
(klicka för större)
   

Hejdå mamma´s alla blogg läsare :D


Dagens låt: Hasta abajo - Don Omar


Kommentarer
Postat av: Pety

HAN E SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIN <3

2010-04-20 @ 11:27:09
URL: http://peachypie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0